Sådan sender du store filer med Telegram

Telegram er en af de mest populære messaging-apps i verden. Det er enkelt, hurtigt, sikkert og gratis. Telegram har på det seneste vundet popularitet som et alternativ til mere etablerede chatprogrammer på grund af dets fokus på privatliv og sikkerhed. Ligesom med andre beskedprogrammer kan du bruge appen til at dele filer, og vi vil gennemgå, hvordan du kan sende store filer med Telegram.

En af de bedste ting ved Telegram er, at det er meget sikkert. Beskederne krypteres ved hjælp af en hemmelig sauce, som er næsten umulig at knække. Derudover er Telegram en af de få messaging-apps, der tilbyder end-to-end-kryptering. Det betyder, at dine beskeder er fuldstændig sikre fra afsender til modtager.

En anden god ting ved Telegram er dets hastighed. Telegram er hurtigere end SMS, og det er også meget billigere. Telegram bruger en teknologi kaldet "datakomprimering", som gør det meget hurtigt.
Telegram er også meget enkelt at bruge. Brugergrænsefladen er strømlinet og let at forstå. Endelig er Telegram gratis at bruge. Der er ingen abonnementsgebyrer eller skjulte omkostninger. Hvis du leder efter en hurtig, sikker og enkel beskedapp, er Telegram et godt valg. Den er tilgængelig til alle større platforme, herunder iOS, Android, Windows og Mac.

Overfør op til 5 GB gratis

Ingen tilmelding nødvendig

sikker lås

Sikkerhedsfunktioner i Telegram

Telegram har en række sikkerhedsfunktioner, der gør det til et godt valg til at sende beskeder. Disse funktioner omfatter:
  • End-to-End-kryptering: Telegram-beskeder er krypterede fra ende til anden. Det betyder, at kun afsenderen og modtageren kan læse beskederne. Ikke engang Telegram kan læse beskederne.
  • Hemmelige chats: Telegram tilbyder en funktion kaldet "Secret Chats", som er krypterede chats, der selvdestrueres efter et vist tidsrum.
  • Cloud-baseret: Telegram-beskeder gemmes i skyen. Det betyder, at du kan få adgang til dine beskeder fra enhver enhed.
  • Åben kildekode: Telegram er open source. Det betyder, at alle kan kontrollere koden for at sikre, at der ikke er nogen sikkerhedshuller.
  • Verifikation i to trin: Telegram tilbyder totrinsbekræftelse som et ekstra sikkerhedslag.
  • Datakomprimering: Telegram bruger datakomprimering til at gøre beskederne hurtigere.
Som du kan se, tilbyder Telegram en række funktioner, der gør det til et godt valg til at sende beskeder. Det er hurtigt, sikkert og nemt at bruge. Hvis du leder efter et alternativ til traditionelle SMS-beskeder, er Telegram et godt valg.
deling af filer

Sådan deler du filer i Telegram

Telegram tilbyder en række måder at dele filer med dine kontakter på. Du kan dele filer via:
  • Telegram-grupper: Du kan dele filer med op til 200 personer i en Telegram-gruppe.
  • Hemmelige chats: Du kan dele filer med én person i en hemmelig chat. Filerne destrueres selv efter et vist tidsrum, hvilket gør dem perfekte til deling af følsomme filer.
  • Cloud: Du kan dele filer med alle på din kontaktliste. Filerne gemmes i skyen og kan tilgås fra enhver enhed. Det kan være en god måde at dele store filer med mange mennesker på.
  • Direkte beskeder: Du kan også dele filer med personer på din kontaktliste via direkte beskeder, hvilket er relativt enkelt.
Fildeling er en af de bedste ting ved Telegram. Det er nemt at gøre, og det giver en masse fleksibilitet. Du kan dele filer med grupper af personer eller med en enkelt person i en hemmelig chat. Du kan også gemme filer i skyen, så du kan få adgang til dem fra enhver enhed.
Hvis du er på udkig efter en besked-app, der tilbyder fildeling, er Telegram et godt valg. Den er enkel at bruge, og den er meget fleksibel.
begrænsninger

Telegram Filstørrelsesgrænser

Telegram har en grænse på 2 GB pr. fil. Det er en ret høj grænse, og det er nok til at sende komprimerede billeder, dokumenter og lignende. Men hvis du har brug for at sende en fil, der er større end 2 GB, er der en løsning.

Så hvordan kan du dele filer, der er større end det, Telegram kan håndtere? Lad os tage et kig på nogle af de mest populære metoder.

1. Opdeling af filer i flere dele

Hvis du har en fil, der er større end 2 GB, kan du opdele den i flere dele og sende den via Telegram. Dette er relativt nemt at gøre, og det er en populær løsning til større filer.
Så hvordan kan du opdele dine filer i flere dele? Der er et par forskellige måder at gøre det på. Du kan bruge en filopdeler som HJSplit eller 7-Zip. Eller du kan bruge et filkomprimeringsværktøj som WinRAR eller WinZip til at komprimere dine filer i mindre dele.
Når du har opdelt dine filer i flere dele, kan du sende dem via Telegram. Denne metode kræver måske lidt arbejde, men det er en god måde at sende store filer via appen.
komprimere

2. Komprimering af filer

En anden populær løsning på Telegrams begrænsning af filstørrelsen er at komprimere dine filer. Dette kan gøres med et filkomprimeringsværktøj som WinRAR eller WinZip.
Du kan nemt komprimere dine filer for at gøre dem mindre. Du skal blot åbne filen i WinRAR eller WinZip og vælge "Tilføj til arkiv". Vælg derefter et komprimeringsniveau, og klik på "OK".
Dine filer vil nu være komprimeret og klar til at blive sendt via Telegram. Sørg for, at den samlede størrelse af alle filerne ikke overstiger 2 GB, så er du klar til at gå i gang.
apps på flere platforme

3. Brug af cloud-baserede fildelingsløsninger som Filemail

Hvis du har brug for at dele en fil, der er større end 2 GB, kan du altid bruge en cloud-baseret fildelingstjeneste, hvilket er en populær løsning.
Du skal blot uploade din fil til tjenesten og derefter dele linket med dine kontakter. De vil kunne downloade filen direkte fra tjenesten.
Der findes mange forskellige cloud-baserede fildelingstjenester, så du bør kunne finde en, der opfylder dine behov. Filemail er en af de mest populære tjenester, der giver dig mulighed for at dele store filer, og den er meget nem at bruge.
Filemail er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at sende store filer uden besvær. Den er enkel at bruge, og den tilbyder en masse funktioner. Filemail tilbyder 4 forskellige abonnementer, så du kan vælge det abonnement, der passer til dine behov. Med det gratis abonnement kan du sende filer på op til 5 GB, hvilket er mere end rigeligt for de fleste mennesker.
Du kan nemt dele store filer ved hjælp af e-mail eller et sikkert link med ro i sindet. Filemail leveres med en række funktioner, som omfatter:
1. Sikre filoverførsler
Datasikkerhed er en stor bekymring for mange mennesker. Når du deler følsomme filer, vil du gerne sikre dig, at de er beskyttet. Filemail bruger SSL/TLS-kryptering til at beskytte dine data under overførsel. Det betyder, at dine data er sikre mod aflytning.
2. Spor dine delte filer
Med Filemail kan du nemt spore dine delte filer. Dette er en fantastisk funktion, hvis du har brug for at holde styr på en filstatus, eller hvis du skal kontrollere, at filen er modtaget.
3. Hurtige overførsler
Filemail bruger en specialfremstillet UDP-overførselsaccelerationsprotokol. Dette er med til at sikre, at dine filer overføres hurtigt, selv hvis de er store.
4. Overensstemmelse med privatlivets fred
Filemail giver dig mulighed for at vælge, hvilken region du vil gemme dine filer i. Med denne funktion kan du nemt overholde nationale regler og din virksomhedspolitik.
5. Integration af webstedet
Filemail kan nemt integreres i dit websted med blot en enkelt linje HTML-kode. Denne funktion giver dig mulighed for at modtage store filer fra dine kunder direkte på dit websted.
6. Tilpasning og branding
Hvis du ønsker det, kan du tilpasse Filemail til at matche dit brand. Dette er en god måde at sikre, at din fildelingsløsning passer til din virksomheds image.
Samlet set er Filemail et godt valg for dem, der har brug for at dele store filer. Det er nemt at bruge, og det tilbyder en masse funktioner. Sikkerheds- og compliance-funktionerne er også i topklasse, hvilket er noget, som mange vil sætte pris på. Prøv Filemail i dag og se, hvordan det kan hjælpe dig med at dele filer hurtigt og nemt.
dom

Konklusion

Telegram er en fantastisk messaging-app, der tilbyder en masse fleksibilitet. Du kan dele filer med grupper af personer eller med en enkelt person i en privat chat. Telegram tilbyder også en række forskellige måder at dele filer på, herunder fildeling via skyen, komprimering af filer og opdeling af filer i flere dele.
Hvis du har brug for at dele en fil, der er mindre end 2 GB, kan du bruge en af de metoder, der er nævnt ovenfor. Men hvis du skal sende store filer, er cloudbaserede fildelingstjenester den bedste løsning. Filemail tilbyder en række funktioner, der får den til at skille sig ud fra mængden, så sørg for at give den en chance.

Overfør filer af enhver størrelse

Professionelle, erhvervs- og virksomhedsplaner er tilgængelige

Danish