Πώς να μεταφέρετε αρχεία από Mac σε Mac

Ace24 Ιανουαρίου 2024
πώς να μεταφέρετε αρχεία από mac σε mac

Σε αυτό το άρθρο καλύπτουμε 7 διαφορετικούς τρόπους για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας σχετικά με το πώς να μεταφέρετε αρχεία από Mac σε Mac. Θα σας δώσουμε επίσης οδηγίες βήμα προς βήμα, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις προτεινόμενες λύσεις αμέσως.

Η μεταφορά αρχείων και φακέλων μεταξύ των πολλών συσκευών της Apple γίνεται πολύ απλή σε ορισμένες περιπτώσεις, χάρη στο ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας. Επομένως, αν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία με έναν άλλο κάτοχο Mac ή αν μόλις αγοράσατε ένα νέο Mac και θα θέλατε να μεταφέρετε κάποια αρχεία από τον προηγούμενο φορητό σας υπολογιστή στο νέο, αυτό θα είναι αρκετά εύκολο.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες προσεγγίσεις για τη μετακίνηση αρχείων από έναν Mac σε έναν άλλο ή για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ Mac. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσουμε μια λεπτομερή περιγραφή των πιο βιώσιμων οδών που είναι κατάλληλες για κάθε είδους μεταφορά δεδομένων.

Μεταφορά έως 5 GB δωρεάν
Δεν απαιτείται εγγραφή
Μεταφορά αρχείων τώρα
Βοηθός μετανάστευσης για μεταφορά από mac σε mac

1. Μεταφορά αρχείων μεταξύ Mac με τη χρήση του Βοηθού Μετανάστευσης

Ο Βοηθός μετανάστευσης της Apple μεταφέρει όλα τα αρχεία σας από τον Mac αποστολέα στον Mac προορισμού, εξαλείφοντας την ανάγκη να τα αντιγράψετε χειροκίνητα. Όταν τα αρχεία σας είναι προς το παρόν αποθηκευμένα σε υπολογιστή, θα πρέπει να ακολουθήσετε αντ' αυτού τις διαδικασίες μετάβασης σε υπολογιστή.

  1. Εκκινήστε το Migration Assistant στην περιοχή Utilities του φακέλου Applications του Mac αποστολέα και του Mac προορισμού σας.
  2. Στον Mac αποστολέα σας, όταν σας ζητηθεί άδεια για να κάνετε τροποποιήσεις, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK.
  3. Όταν ερωτηθείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας, επιλέξτε την επιλογή μεταφοράς από Mac, αντίγραφο ασφαλείας Time Machine ή δίσκο εκκίνησης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Continue (Συνέχεια).
  4. Αν εμφανιστεί ένας κωδικός ασφαλείας στον Mac αποστολέα, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με αυτόν που εμφανίζεται στον νέο Mac σας. Κάντε κλικ στο Continue (Συνέχεια) στη συνέχεια.
  5. Στο νέο σας Mac, επιλέξτε τις πληροφορίες που πρόκειται να μεταφερθούν.
  6. Επιλέξτε Συνέχεια για να ξεκινήσει η μεταφορά. Οι μεγάλες μεταφορές μπορεί να χρειαστούν ώρες για να ολοκληρωθούν, επομένως, μπορεί να είναι πιο βολικό να ξεκινήσετε τη μεταφορά το βράδυ και να την αφήσετε να τρέξει κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  7. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, απορρίψτε το Migration Assistant και στους δύο υπολογιστές και συνδεθείτε στο λογαριασμό που μεταφέρθηκε στο νέο Mac για να δείτε τα αρχεία του.
Apple airdrop

2. Μεταφορά αρχείων μεταξύ Mac με το AirDrop

Εάν και οι δύο υπολογιστές σας τρέχουν Mac OS X Lion ή νεότερη έκδοση, το AirDrop είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να μοιράζεστε αρχεία μεταξύ τους γρήγορα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εφόσον και οι δύο υπολογιστές σας είναι ενημερωμένοι. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε WiFi για τη μεταφορά του αρχείου μεταξύ των δύο Mac- ένα ad-hoc δίκτυο θα δημιουργηθεί μεταξύ τους αυτόματα, εφόσον βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Για να χρησιμοποιήσετε το AirDrop, κάντε τις ακόλουθες ενέργειες μέσα στο Finder του Mac OS:

  1. Για να εκκινήσετε το AirDrop, πατήστε Command + Shift + R στο πληκτρολόγιό σας.
  2. Για να μεταφέρετε αρχεία σε έναν άλλο Mac, πρέπει πρώτα να περιμένετε να γίνει ορατός αυτός ο Mac πριν μπορέσετε να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο ή τα αρχεία σε αυτόν.
  3. Αποδεχτείτε τη μεταφορά αρχείου χρησιμοποιώντας τον Mac που το λαμβάνει.
iMessage για τη μετακίνηση αρχείων από mac σε mac

3. Μεταφορά δεδομένων από Mac σε Mac χρησιμοποιώντας iMessage

Το iMessage αναδεικνύεται σε κάτι περισσότερο από μια απλή οδό επικοινωνίας: είναι επίσης χρήσιμο για τη μεταφορά και την κοινή χρήση αρχείων. Μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε αρχεία από το Mac σας σε άλλο Mac εξ αποστάσεως μέσω του iMessage.

  1. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκκινήσετε την εφαρμογή Μηνύματα στον Mac σας. Πλοηγηθείτε στο μενού Μηνύματα στην ενότητα Εφαρμογές.
  2. Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία iMessage. Θα πρέπει να απευθύνεται στο άτομο στο οποίο θέλετε να το στείλετε.
  3. Σύρετε και αφήστε το αρχείο ή το φάκελό σας στο πλαίσιο του μηνύματος ή αντιγράψτε και επικολλήστε το αρχείο ή το φάκελό σας στο παράθυρο.
  4. Για να στείλετε, απλώς πατήστε το πλήκτρο επιστροφής. Ο άλλος Mac λαμβάνει το αρχείο ή το φάκελό σας όταν του το στείλετε μέσω iMessage.
  5. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε μέσα από το iMessage κάνοντας δεξί κλικ στο συνημμένο και επιλέγοντας "Αποθήκευση ως".
  6. Τέλος, αποθηκεύστε το στο φάκελο λήψεων στο Mac τους.
Bluetooth για τη μεταφορά αρχείων από mac σε mac

4. Μεταφορά δεδομένων μεταξύ Mac μέσω κοινής χρήσης Bluetooth

Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά σε μια άλλη εναλλακτική λύση στο άρθρο μας για το πώς να μεταφέρετε αρχεία από Mac σε Mac, την κοινή χρήση Bluetooth. Όταν δύο Mac δεν είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο, είναι μια πρακτική μέθοδος για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ τους.

  1. Προετοιμάστε το MacBook του αποστολέα για την ανταλλαγή αρχείων.
  2. Ανοίξτε το Bluetooth στον Mac προορισμού κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Bluetooth στη γραμμή μενού ή κάνοντας κλικ στο κουμπί System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος), επιλέγοντας Bluetooth και εξασφαλίζοντας ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο και το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση Discoverable (Αναγνωρίσιμο).
  3. Αφού επιβεβαιώσετε ότι η επιλογή Bluetooth Sharing είναι ενεργοποιημένη για την υπηρεσία, μεταβείτε στο Finder στο μηχάνημα υποδοχής, επιλέξτε Applications (Εφαρμογές), κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Utilities (Βοηθητικά προγράμματα) και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Bluetooth File Exchange (Ανταλλαγή αρχείων Bluetooth).
  4. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταδώσετε το αρχείο στον άλλο Mac επιλέγοντας το στο πλαίσιο Bluetooth File Exchange Finder που εμφανίζεται αργότερα, κάνοντας κλικ στο κουμπί Share (Κοινή χρήση) και, στη συνέχεια, μεταβαίνοντας στο αρχείο που επιθυμείτε να στείλετε.
  5. Το Exchange θα ανοίξει όταν κάνετε κλικ στο παράθυρο σύνδεσης MacOS Bluetooth. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο δημόσιο φάκελο της συσκευής, να κατεβάσετε αρχεία από τη συσκευή και να μεταφέρετε αρχεία στη συσκευή.
  6. Για να αποδεχτείτε τη σύνδεση, στον Mac που θα χρησιμεύσει ως προορισμός, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση μέσα στο πλαίσιο με την ένδειξη Αίτημα σύνδεσης που θα εμφανιστεί.
  7. Στο Mac υποδοχής, το παράθυρο σύνδεσης Bluetooth θα λάβει μια ενημέρωση και θα υποδείξει ότι το σύστημα προορισμού είναι συνδεδεμένο.
  8. Στον Mac προορισμού, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα ρωτά τον παραλήπτη αν θέλει να αποδεχτεί τα αρχεία που αποστέλλονται ή όχι
  9. Για να τα αποθηκεύσετε στον Mac σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή.
Apple iCloud

5. Μεταφορά αρχείων από Mac σε Mac χρησιμοποιώντας το iCloud Storage

Χωρίς αμφιβολία, το iCloud Storage μπορεί να θεωρηθεί ως ο μη ανιχνεύσιμος σύνδεσμος που ενώνει τα διάφορα στοιχεία του οικοσυστήματος της Apple. Κάθε φορά που σβήνετε ένα αρχείο κατά λάθος ή δεν έχετε μαζί σας τον υπολογιστή σας, μπορείτε να το ανακτήσετε. Εκτός αυτού, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία στο iCloud Drive ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Με πολύ βολικό τρόπο, μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σε όλα τα Macbook και άλλες συσκευές σας χρησιμοποιώντας το Apple ID σας. Ωστόσο, σημειώστε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό για τα αρχεία που θέλετε να μεταδώσετε.

  1. Εκκινήστε τις Προτιμήσεις συστήματος, κάντε κλικ στο Apple ID και, στη συνέχεια, επιλέξτε iCloud.
  2. Επιλέξτε όλα τα αρχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε στο συγχρονισμό.
  3. Χρησιμοποιήστε τις ίδιες πληροφορίες σύνδεσης στο νέο Mac.
  4. Μεταβείτε στο μενού System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος), κάντε κλικ στην επιλογή Apple ID και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Sign in (Σύνδεση).
  5. Εισάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζονται με αυτό.
  6. Υπάρχει πιθανότητα μία από τις συνδεδεμένες συσκευές να σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης.
  7. Εισάγετε τον μυστικό κωδικό.
  8. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το iCloud και τυχόν άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων μεταβαίνοντας στις Προτιμήσεις συστήματος > Apple ID > iCloud.

κοινή χρήση αρχείων μεταξύ Mac

6. Μεταφορά αρχείων μεταξύ Mac με κοινή χρήση αρχείων

Η χρήση της δυνατότητας κοινής χρήσης αρχείων που είναι ενσωματωμένη στο macOS είναι μια από τις πιο εύκολες και ασφαλείς λύσεις για τη μεταφορά αρχείων. Βρίσκεται στις επιλογές κοινής χρήσης και σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία και διάφορους φακέλους στους Mac σας με εξουσιοδοτημένους χρήστες ή ομάδες στο ίδιο δίκτυο.

  1. Επιλέξτε System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος) από το μενού Apple για να ανοίξετε το παράθυρο System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος).
  2. Επιλέξτε την ενότητα Προτιμήσεις κοινής χρήσης. Η αριστερή πλευρά του πίνακα προτιμήσεων κοινής χρήσης περιέχει μια λίστα με τις υπηρεσίες που μπορούν να διαμοιραστούν. Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου στο πλαίσιο Share Files (Κοινή χρήση αρχείων).
  3. Μια πράσινη κουκκίδα θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται δίπλα στις λέξεις File Sharing On (Κοινή χρήση αρχείων ενεργοποιημένη). Η διεύθυνση IP εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το κείμενο. Σημειώστε τη διεύθυνση IP, καθώς θα τη χρειαστείτε σε επόμενα στάδια.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί στα δεξιά της παραγράφου με την ένδειξη Επιλογές. Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου στα πλαίσια Share files and folders with SMB (Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων με SMB) και Share files and folders with AFP (Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων με AFP).
  5. Ο Mac σας είναι τώρα έτοιμος να διανείμει αρχεία και φακέλους χρησιμοποιώντας AFP για παλαιούς Mac και AFP για Mac OS X.
  6. Επιλέξτε System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος) από το μενού Apple του Mac σας και κάντε κλικ στο παράθυρο προτιμήσεων Sharing (Κοινή χρήση) κάνοντας κλικ πάνω του. Οι λειτουργίες που μπορείτε να μοιραστείτε παρατίθενται κατά μήκος της αριστερής πλευράς του παραθύρου επιλογών κοινής χρήσης. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο με την ένδειξη "Κοινή χρήση αρχείων" είναι επιλεγμένο.
  7. Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να παρατηρήσετε ένα πράσινο σημάδι ελέγχου δίπλα στο κείμενο που αναφέρει File Sharing On. Η διεύθυνση IP μπορεί να εμφανιστεί ακριβώς κάτω από το κείμενο. Σημειώστε τη διεύθυνση IP, καθώς θα χρειαστείτε αυτή την πληροφορία για μεταγενέστερες διαδικασίες.
  8. Πατήστε το κουμπί με την ένδειξη Options (Επιλογές), που βρίσκεται κοντά στα δεξιά του κειμένου. Βάλτε ένα τικ στο πλαίσιο που λέει "Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων με χρήση SMB", καθώς και στο πλαίσιο που λέει "Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων με χρήση AFP".
  9. Ο Mac σας είναι πλέον έτοιμος να μοιραστεί αρχεία και φακέλους με άλλους υπολογιστές μέσω AFP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για παλαιότερους Mac.
  10. Όταν επιθυμείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας, θα παρατηρήσετε τις λεπτομέρειες του Mac σας στο επάνω μέρος της οθόνης και κάτω από αυτές τις λεπτομέρειες θα δείτε ένα όνομα.
  11. Μπορείτε να δώσετε αυτό το όνομα σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα Mac στο τοπικό ασύρματο δίκτυό σας, το οποίο θέλετε να μπορεί να μοιράζεται πρόσβαση στον Mac σας.
  12. Τοποθετήστε το φάκελο ή το αρχείο που θέλετε να δημοσιοποιήσετε στον κοινόχρηστο φάκελο Public που διαμορφώσατε στο μενού Settings (Ρυθμίσεις) των System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος). Τέλος, ο άλλος Mac θα μπορέσει να έχει πρόσβαση σε αυτόν!
Filemail Πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων

7. Μεταφορά αρχείων μεταξύ Mac με το Filemail

Παρόλο που οι χρήστες Mac μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπό μας για να μοιραστούν αρχεία μεταξύ τους, σε αυτή την ενότητα θα καλύψω το FileMail Desktop για Mac. Η διαδικασία αποστολής αρχείων μέσω του ιστότοπου και των εφαρμογών μας για την επιφάνεια εργασίας είναι η ίδια, οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε ακόμα και αν δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή για την επιφάνεια εργασίας ή αν θέλετε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

Επιπλέον, δεν κοστίζει τίποτα η χρήση του FileMail αν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία μεγέθους μικρότερου από 5GB. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε.

Επιπλέον, δεν κοστίζει τίποτα η χρήση του FileMail αν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία μεγέθους μικρότερου των 5GB. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε.

  1. Ξεκινήστε την εφαρμογή για την επιφάνεια εργασίας ή μεταβείτε στην αρχική σελίδα του ιστότοπού μας.
  2. Κάντε κλικ στο "Προσθήκη αρχείων".
  3. Πλοηγηθείτε και επισυνάψτε τα επιθυμητά αρχεία ή/και φακέλους.
  4. Μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε τα αρχεία σας ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να ανεβάσετε τα αρχεία σας και να λάβετε έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο.
  5. Εάν επιλέξετε να επιλέξετε την "Αποστολή ως email", πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του παραλήπτη. Υποβάλετε ένα προαιρετικό μήνυμα, εάν το επιθυμείτε.
  6. Πατήστε το κουμπί αποστολής.
  7. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα email, με οδηγίες για το πώς να κατεβάσει τα αρχεία.
  8. Αν επιλέξατε την επιλογή "Αποστολή ως σύνδεσμος", μετά τη μεταφόρτωση των αρχείων σας, θα έχετε λάβει έναν σύνδεσμο, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με όποιον θέλετε να μοιραστείτε τα αρχεία.

Εάν εργάζεστε επαγγελματικά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί να μεταφέρετε αρχεία σε άτομα και οργανισμούς που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Το Filemail είναι χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση. Δεν υπάρχουν δύσκολες προετοιμασίες, δεν υπάρχουν κωδικοί QR που πρέπει να διαβάσετε και δεν υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να περάσετε. Η αποστολή ενός αρχείου είναι εξίσου απλή με την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εφαρμογή Filemail Desktop σας επιτρέπει να στέλνετε τεράστια αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους, σε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας ένα απλό περιβάλλον εργασίας drag and drop. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε αρχεία σε μια ιδιωτική διεύθυνση URL για να τα μοιραστείτε με άλλους. Οι μεταφορές ενισχύονται από το πρωτόκολλο Filemail UDP, το οποίο το καθιστά την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη μέθοδο αποστολής τεράστιων αρχείων μέσω του διαδικτύου.

Κλίμακες

Τύπος μεταφοράς

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Κοινή χρήση αρχείωνΑυτή είναι μια απλή μέθοδος μεταφοράς με πολύ γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς Καθώς οι υπολογιστές Mac σας είναι πιθανότατα ήδη συνδεδεμένοι σε ένα τοπικό δίκτυο, η ρύθμιση και η ενεργοποίηση της κοινής χρήσης αρχείων μπορεί να είναι η μόνη απαραίτητη τροποποίηση για τους περισσότερους χρήστες.Για να λειτουργήσει, και οι δύο συσκευές πρέπει να μοιράζονται ένα δίκτυο.
AirDropΣε σύγκριση με πολλές άλλες επιλογές, το AirDrop είναι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές. Δεδομένου ότι μπορεί να βρει αυτόματα δέκτες σε κοντινή απόσταση, δεν χρειάζεται να συνδέσετε καμία συσκευή.Αργή προσέγγιση με ταχύτητες μεταφοράς περίπου 40 MB/s μεταξύ των σύγχρονων μοντέλων Mac. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα αν χρησιμοποιηθεί σε δημόσιο δίκτυο, γι' αυτό να είστε επιφυλακτικοί όταν επιτρέπετε σε άλλους να μεταφέρουν αρχεία στον Mac σας μέσω AirDrop.
Κοινή χρήση δικτύουΜία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για όσους θέλουν να στέλνουν συχνά αρχείαΓια να λειτουργήσει, οι δύο συσκευές πρέπει να μοιράζονται ένα δίκτυο.
Βοηθός μετανάστευσηςΔιαισθητική επιλογή, η οποία είναι εύκολη στη χρήση Αντιγράφει όλα τα αρχεία σας και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιοι λογαριασμοί χρηστών θα μεταφερθούν στο νέο Mac.Όλα τα αρχεία σας θα αντιγραφούν. Εάν έχετε αναβαθμίσει τους Mac σας με την πάροδο των ετών, μπορεί να έχετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες παρωχημένα αρχεία που καταλαμβάνουν χώρο.
iCloudΌταν χρησιμοποιείτε αποθήκευση στο cloud, όλες οι συσκευές σας θα συγχρονίζονται και θα ενημερώνονται κάθε φορά που κάνετε αλλαγές σε ένα αρχείο. Οι υπηρεσίες του iCloud λειτουργούν και σε συσκευές εκτός iOS, αλλά ενσωματώνονται ιδιαίτερα καλά στο οικοσύστημα της Apple. Οι πάροχοι αποθήκευσης στο cloud ενισχύουν την ασφάλεια των υπηρεσιών τους με επιπλέον επίπεδα.Για την αποθήκευση αρχείων στο cloud απαιτείται συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. Η μεταφόρτωση και η λήψη δεδομένων από το σύννεφο συνεπάγεται πρόσθετα έξοδα που μπορεί να αθροιστούν. Ορισμένες φορές η μεταφορά αρχείων μπορεί να γίνει αργή αν ο διακομιστής είναι υπερφορτωμένος.
FileMail
Είναι δωρεάν στη χρήση και δεν απαιτείται εγγραφή Υποστηρίζονται μεγάλα αρχεία Γρήγοροι και απλοί χρόνοι μεταφοράς
Απαιτείται συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. Για την κοινή χρήση πολύ μεγάλων αρχείων απαιτείται συνδρομή, αν και διατίθεται δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
Μεταφορά αρχείων οποιουδήποτε μεγέθους
Απεριόριστοι παραλήπτες, λήψεις και εύρος ζώνης
Ελέγξτε τα αμειβόμενα πακέτα μας

Δείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με τη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών