Πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία με το Telegram

Ace24 Ιανουαρίου 2024
πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία με το telegram

Το Telegram είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Είναι απλό, γρήγορο, ασφαλές και δωρεάν. Το Telegram κερδίζει τελευταία δημοτικότητα ως εναλλακτική λύση σε πιο καθιερωμένες εφαρμογές συνομιλίας, λόγω της έμφασης που δίνει στην ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Όπως και με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μοιραστείτε αρχεία και θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να στείλετε μεγάλα αρχεία με το Telegram.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με το Telegram είναι ότι είναι πολύ ασφαλές. Τα μηνύματα κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας μια μυστική σάλτσα που είναι πρακτικά αδύνατο να σπάσει. Επιπλέον, το Telegram είναι μία από τις λίγες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματά σας είναι απολύτως ασφαλή από τον αποστολέα στον παραλήπτη.

Ένα άλλο σπουδαίο στοιχείο του Telegram είναι η ταχύτητά του. Το Telegram είναι ταχύτερο από τα SMS και είναι επίσης πολύ φθηνότερο. Το Telegram χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται "συμπίεση δεδομένων", η οποία το καθιστά πολύ γρήγορο.

Το Telegram είναι επίσης πολύ απλό στη χρήση. Η διεπαφή χρήστη είναι βελτιωμένη και εύκολα κατανοητή. Τέλος, η χρήση του Telegram είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν συνδρομές ή κρυφά έξοδα. Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, ασφαλή και απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, το Telegram είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι διαθέσιμο για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android, Windows και Mac.

Μεταφορά έως 5 GB δωρεάν
Δεν απαιτείται εγγραφή
Μεταφορά αρχείων τώρα
Ασφάλεια Telegram

Χαρακτηριστικά ασφαλείας Telegram

Το Telegram διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο: Τα μηνύματα του Telegram κρυπτογραφούνται από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο αποστολέας και ο παραλήπτης μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα. Ούτε καν το Telegram δεν μπορεί να διαβάσει τα μηνύματα.
  • Μυστικές συνομιλίες: Το Telegram προσφέρει μια λειτουργία που ονομάζεται "Μυστικές συνομιλίες", οι οποίες είναι κρυπτογραφημένες συνομιλίες που αυτοκαταστρέφονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.
  • Βασισμένο στο σύννεφο: Τα μηνύματα του Telegram αποθηκεύονται στο σύννεφο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας από οποιαδήποτε συσκευή.
  • Ανοιχτός κώδικας: Το Telegram είναι ανοικτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ελέγξει τον κώδικα για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας.
  • Επαλήθευση δύο βημάτων: Το Telegram προσφέρει επαλήθευση δύο βημάτων για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.
  • Συμπίεση δεδομένων: Το Telegram χρησιμοποιεί συμπίεση δεδομένων για να κάνει τα μηνύματα πιο γρήγορα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Telegram προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Είναι γρήγορο, ασφαλές και απλό στη χρήση. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μηνύματα SMS, το Telegram είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Telegram για να μοιράζεστε αρχεία

Πώς να μοιραστείτε αρχεία στο Telegram

Το Telegram προσφέρει διάφορους τρόπους για να μοιραστείτε αρχεία με τις επαφές σας. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία μέσω:

  • Telegram Groups: Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με έως και 200 άτομα σε μια ομάδα Telegram.
  • Μυστικές συνομιλίες: Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με ένα άτομο σε μια μυστική συνομιλία. Τα αρχεία θα αυτοκαταστρέφονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για την ανταλλαγή ευαίσθητων αρχείων.
  • Σύννεφο: Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με οποιονδήποτε στη λίστα επαφών σας. Τα αρχεία θα αποθηκεύονται στο σύννεφο και θα είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε μεγάλα αρχεία με πολλά άτομα.
  • Άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων: Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αρχεία με άτομα στη λίστα επαφών σας μέσω άμεσων μηνυμάτων, το οποίο είναι σχετικά απλό.

Η κοινή χρήση αρχείων είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στο Telegram. Είναι απλό να το κάνετε και προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με ομάδες ατόμων ή με ένα άτομο σε μια μυστική συνομιλία. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αρχεία στο cloud, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή.

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει κοινή χρήση αρχείων, το Telegram είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι απλό στη χρήση και πολύ ευέλικτο.

Όριο μεγέθους αρχείου Telegram

Όρια μεγέθους αρχείων Telegram

Το Telegram έχει όριο 2 GB ανά αρχείο. Αυτό είναι ένα αρκετά υψηλό όριο και θα εξυπηρετήσει την αποστολή συμπιεσμένων εικόνων, εγγράφων και άλλων παρόμοιων αντικειμένων. Ωστόσο, αν πρέπει να στείλετε ένα αρχείο που είναι μεγαλύτερο από 2 GB, υπάρχει μια λύση.

Πώς μπορείτε λοιπόν να μοιραστείτε αρχεία μεγαλύτερα από αυτά που μπορεί να διαχειριστεί το Telegram; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους.

Διαχωριστές αρχείων για τη μείωση του μεγέθους των αρχείων

1. Διαχωρισμός αρχείων σε πολλαπλά μέρη

Εάν έχετε ένα αρχείο που είναι μεγαλύτερο από 2 GB, μπορείτε να το χωρίσετε σε πολλαπλά μέρη και να το στείλετε μέσω του Telegram. Αυτό είναι σχετικά απλό να γίνει και είναι μια δημοφιλής λύση για μεγαλύτερα αρχεία.

Πώς μπορείτε λοιπόν να χωρίσετε τα αρχεία σας σε πολλαπλά μέρη; Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαχωριστή αρχείων όπως το HJSplit ή το 7-Zip. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο συμπίεσης αρχείων όπως το WinRAR ή το WinZip για να συμπιέσετε τα αρχεία σας σε μικρότερα μέρη.

Μόλις χωρίσετε τα αρχεία σας σε πολλά μέρη, μπορείτε να τα στείλετε μέσω του Telegram. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλειά, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να στείλετε μεγάλα αρχεία μέσω της εφαρμογής.

Συμπίεση αρχείων για μείωση του μεγέθους του αρχείου

2. Συμπίεση αρχείων

Μια άλλη δημοφιλής λύση για το όριο μεγέθους αρχείων του Telegram είναι η συμπίεση των αρχείων σας. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα εργαλείο συμπίεσης αρχείων όπως το WinRAR ή το WinZip.

Μπορείτε εύκολα να συμπιέσετε τα αρχεία σας για να τα κάνετε μικρότερα. Απλώς ανοίξτε το αρχείο στο WinRAR ή το WinZip και επιλέξτε "Προσθήκη στο αρχείο". Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα επίπεδο συμπίεσης και κάντε κλικ στο "OK".

Τα αρχεία σας θα είναι τώρα συμπιεσμένα και έτοιμα για αποστολή μέσω του Telegram. Απλά βεβαιωθείτε ότι το συνολικό μέγεθος όλων των αρχείων δεν υπερβαίνει τα 2 GB και θα είστε έτοιμοι.

Εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων Filemail

3. Χρήση λύσεων κοινής χρήσης αρχείων με βάση το cloud, όπως το Filemail

Εάν πρέπει να μοιραστείτε ένα αρχείο που είναι μεγαλύτερο από 2 GB, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων που βασίζεται στο σύννεφο, η οποία είναι μια δημοφιλής λύση.

Απλώς μεταφορτώστε το αρχείο σας στην υπηρεσία και, στη συνέχεια, μοιραστείτε το σύνδεσμο με τις επαφές σας. Θα μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο απευθείας από την υπηρεσία.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων που βασίζονται στο cloud, οπότε θα μπορέσετε να βρείτε μία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Το Filemail είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που σας επιτρέπει να μοιράζεστε μεγάλα αρχεία και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Το Filemail είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να στέλνετε μεγάλα αρχεία χωρίς προβλήματα. Είναι απλή στη χρήση και προσφέρει πολλές δυνατότητες. Το Filemail προσφέρει 4 διαφορετικά πακέτα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το δωρεάν πακέτο σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία έως 5 GB, το οποίο είναι υπεραρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε μεγάλα αρχεία χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή έναν ασφαλή σύνδεσμο με το κεφάλι σας ήσυχο. Το Filemail διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, τα οποία περιλαμβάνουν:

1. Ασφαλείς μεταφορές αρχείων

Η ασφάλεια των δεδομένων αποτελεί μεγάλη ανησυχία για πολλούς ανθρώπους. Όταν μοιράζεστε ευαίσθητα αρχεία, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι προστατεύονται. Το Filemail χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL/TLS για την προστασία των δεδομένων σας κατά τη μεταφορά. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή από τους υποκλοπείς.

2. Παρακολουθήστε τα κοινόχρηστα αρχεία σας

Με το Filemail, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα κοινόχρηστα αρχεία σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εάν πρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση ενός αρχείου ή εάν πρέπει να επαληθεύσετε ότι το αρχείο ελήφθη.

3. Γρήγορες μεταφορές

Το Filemail χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο πρωτόκολλο επιτάχυνσης μεταφοράς UDP. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση ότι τα αρχεία σας μεταφέρονται γρήγορα, ακόμη και αν είναι μεγάλα.

4. Συμβατό με το απόρρητο

Το Filemail σας επιτρέπει να επιλέξετε σε ποια περιοχή θα αποθηκεύσετε τα αρχεία σας. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε εύκολα να συμμορφωθείτε με τους εθνικούς κανονισμούς και την πολιτική της εταιρείας σας.

5. Ενσωμάτωση ιστότοπου

Το Filemail μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας με μία μόνο γραμμή κώδικα HTML. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να λαμβάνετε μεγάλα αρχεία από τους πελάτες σας απευθείας στον ιστότοπό σας.

6. Προσαρμογή και επωνυμία

Εάν θέλετε, μπορείτε να προσαρμόσετε το Filemail ώστε να ταιριάζει με το εμπορικό σας σήμα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η λύση ανταλλαγής αρχείων σας ταιριάζει με την εικόνα της εταιρείας σας.

Συνολικά, το Filemail είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους πρέπει να μοιράζονται μεγάλα αρχεία. Είναι απλό στη χρήση και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και συμμόρφωσης είναι επίσης κορυφαία, κάτι που πολλοί άνθρωποι θα εκτιμήσουν. Δοκιμάστε το Filemail σήμερα και δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει να μοιράζεστε αρχεία γρήγορα και εύκολα.

Σφυρί κρίσης

Συμπέρασμα

Το Telegram είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με ομάδες ατόμων ή με ένα άτομο σε μια ιδιωτική συνομιλία. Το Telegram προσφέρει επίσης πολλούς διαφορετικούς τρόπους κοινής χρήσης αρχείων, όπως κοινή χρήση αρχείων μέσω του cloud, συμπίεση αρχείων και διαχωρισμό αρχείων σε πολλαπλά μέρη.

Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα αρχείο που είναι μικρότερο από 2 GB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ωστόσο, αν πρέπει να στείλετε μεγάλα αρχεία, οι υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων μέσω cloud είναι ο καλύτερος τρόπος. Το Filemail προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος, οπότε φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Μεταφορά αρχείων οποιουδήποτε μεγέθους
Διαθέσιμα επαγγελματικά, επιχειρηματικά και επιχειρησιακά πακέτα
Ελέγξτε τα αμειβόμενα πακέτα μας

Δείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με την αποστολή μεγάλων αρχείων