Kaip perkelti failus iš "iPhone" į kompiuterį

Ace2024 m. kovo 8 d.
kaip perkelti failus iš iphone į kompiuterį

Ilgą laiką rasti atsakymą, kaip perkelti failus iš "iPhone" į kompiuterį, buvo sudėtinga. iPhone ir PC yra tam tikro suderinamumo laipsnio, tačiau, priešingai nei sinchronizuojant duomenis su "Mac", vis dar sunku perkelti failus iš iPhone į PC. Yra keli skirtingi metodai, kuriais galite sinchronizuoti ir perkelti duomenis tarp "Windows" kompiuterio ir "iPhone" arba "iPad".

Jei naudojate "iPhone", susipažinimas su šiomis rekomendacijomis jums labai pravers, kai tik reikės perkelti "iOS" duomenis. Nesvarbu, ar norite perkelti failus iš "iPhone" į kompiuterį, ar atvirkščiai - šie variantai tiks.

Nemokamai perkelkite iki 5 GB
Registracija nebūtina
Perkelti failus dabar
"iCloud" failams perkelti

1. Failų perkėlimas iš "iPhone" į kompiuterį naudojant "iCloud

Apskritai "iCloud" yra vienas paprasčiausių duomenų perkėlimo iš "iPhone" į beveik bet kurį kitą įrenginį, įskaitant ir "Windows" kompiuterį, būdų. Iš esmės įkeliate savo duomenis į "iCloud", o tada juos atgaunate kitame įrenginyje.

Vis dėlto nemokamame "iCloud" plane numatyta tik 5 GB vietos. Todėl, jei norite naudotis "iCloud" didesniems failams perkelti, turite užsisakyti papildomą planą.

  1. Paleiskite programėlę "Files" savo iPhone.
  2. Raskite failus, kuriuos norite perkelti į kompiuterį.
  3. Ilgai paspauskite mygtuką "Copy" ir palieskite atskirus failus. Jei norite kopijuoti kelis failus, pasinaudokite meniu su trimis taškais esančia parinktimi "Select".
  4. Programoje eikite į "iCloud Drive" ir įklijuokite ten nukopijuotus failus. Jūsų failai perkelti į "iCloud Drive".
  5. Norėdami atsisiųsti failus į kompiuterį, naudokite iCloud.com arba "Windows" skirtą programą "iCloud Drive".
Failų siuntimas per "Bluetooth" iš "iphone

2. Failų perkėlimas iš "iPhone" į kompiuterį per "Bluetooth

"Bluetooth" yra dar vienas paprastas būdas perkelti duomenis iš "iPhone" į kompiuterį. Tačiau reikia nepamiršti vieno aspekto - duomenų perkėlimas iš "iPhone" į kompiuterį per "Bluetooth" galimas tik ribotam skaičiui skirtingų formatų failų.

Kadangi rankiniu būdu parinkti failus, skirtus failų perdavimui iš iPhone į "Bluetooth", užima daug laiko, per "Bluetooth" galima perduoti tik nedidelį kiekį duomenų, o tai reiškia, kad galite dalytis tik ribotu informacijos kiekiu.

Be to, "Bluetooth" anaiptol nėra pats efektyviausias duomenų perdavimo būdas. Todėl kitoje pastraipoje aptarsime dar vieną veiksmingą strategiją.

  1. Perbraukite iPhone pagrindiniame ekrane esantį nustatymų skydelį į viršų ir paspauskite bei palaikykite "Bluetooth" simbolį. Leiskite jam prisijungti prie kompiuterio, į kurį norite perduoti duomenis.
  2. Norėdami pradėti perdavimą, pasirinkite "Windows" parinktį "nustatymai", tada įjunkite "Bluetooth" parinktį. "Windows" skirtuke galima rasti parinktį "device" (įrenginys). Iš ten įjunkite "Bluetooth", kad "Bluetooth" įrenginys galėtų priimti failus.
  3. Pasirinkite failus, kuriuos ketinate perkelti iš iPhone į kompiuterį.
  4. Šie failai bus rodomi iškylančiame lange jūsų kompiuteryje.
"MS Windows

3. Failų perkėlimas iš "iPhone" į kompiuterį naudojant "Windows" failų naršyklę

Dabar mūsų straipsnyje apie tai, kaip perkelti failus iš "iPhone" į kompiuterį, apžvelgsime dominuojančią ir populiariausią operacinę sistemą - "Windows". Galbūt esate susipažinę su "File Explorer" - programine įranga, skirta failams tvarkyti ir perkelti "Windows" kompiuteriuose. Su ja paprasta pasiekti kompiuteryje esančius failus ir keliauti po jame esančią saugyklą.

Jei duomenys, kuriuos reikia perkelti, yra nuotraukos ir vaizdo įrašai iš iPhone kameros ritinėlio, "Windows File Explorer" yra tinkamas būdas, nes jis leidžia tiesiogiai perduoti nuotraukas ir vaizdo įrašus iš iPhone į kompiuterį per USB jungtį. Nereikia jokios papildomos programinės įrangos.

  1. Failų naršyklė turi grafinę vartotojo sąsają duomenims administruoti. Naudodami USB jungtį galite prijungti iPhone prie kompiuterio.
  2. iPhone atrakinimas Leiskite sėkmingai užmegzti ryšį pasirinkdami "Trust" iPhone. a
  3. Pereikite į "Šis kompiuteris" > "[iPhone pavadinimas]" > "Vidinė saugykla" > "DCIM" > "100APPLE".
  4. Jūsų iPhone vaizdai bus tvarkingai suskirstyti į aplankus pagal datas.
  5. Dabar galite nukopijuoti norimą (-as) nuotrauką (-as) į kompiuterį.
"iTunes"

4. Kaip perkelti failus iš "iPhone" į kompiuterį naudojant "iTunes

Pagrindinis " iTunes" failų bendrinimo tikslas - palengvinti duomenų perdavimą tarp kompiuterio ir suderinamos programos, veikiančios jūsų iPhone arba iPad. Jei esate tikri, kad failus, kuriuos norite perkelti, sukūrė su "File Sharing" suderinama programa, galite naudoti šią funkciją, norėdami perkelti medžiagą iš iPhone į kompiuterį.

Norėdami perkelti failus iš iPhone į kompiuterį naudodami "iTunes File Sharing" ir USB, atlikite toliau nurodytus veiksmus:

  1. Prijunkite iPhone prie kompiuterio ir įjunkite "iTunes", jei ji dar nėra paleista automatiškai.
  2. Programos "iTunes" lange eikite į skirtuką "Device" (įrenginys) ir iš ten pasirinkite "File Sharing" (failų bendrinimas).
  3. Jei norite perkelti failus iš vienos programos į kitą kompiuteryje, pasirinkite tą programą iš sąrašo.
  4. Nusprendę, kuriuos failus norite nukopijuoti į kompiuterį, pasirinkite tuos failus ir spustelėkite mygtuką "Save to".
  5. Norėdami pradėti failų perkėlimą iš iPhone į kompiuterį, pasirinkite vietą kompiuteryje, kurioje norėtumėte saugoti failus, tada spustelėkite mygtuką "Save to".
"Filemail" failų perkėlimo programos

5. Failų perkėlimas iš iPhone į kompiuterį naudojant FileMail

Failus iš "iOS" įrenginio į kompiuterį galite siųsti naudodami " FileMail". Siųsti didžiulius filmus, garso failus, aukštos kokybės nuotraukų rinkinius ir bet kokios kitos rūšies laikmenų rinkinius yra paprasta.

Iphone failų persiuntimo programa lengva naudotis, joje yra parinktis "WiFi only", jei norite, kad naudojantis programa nebūtų viršytas mobiliųjų duomenų limitas. Norėdami pradėti, atsisiųskite ir įdiekite programą į savo "iOS" įrenginį. Nemokamai galite bendrinti iki 5 GB, nereikia registruotis.

  1. Įdiekite "ioS" skirtą mobiliąją programą "Filemail" į savo "iPhone
  2. Kompiuteryje pereikite į pagrindinį "Filemail" puslapį arba įdiekite kompiuteriui skirtą "Filemail Desktop" programą. Taip galėsite gauti UDP perdavimo pagreitinimą, kad galėtumėte greičiau perduoti duomenis.
  3. Paleiskite "FileMail" programą savo iPhone
  4. Prisijunkite prie esamos "FileMail" paskyros arba, jei norite, galite praleisti šį žingsnį ir naudotis mūsų paslauga nemokėdami nė cento.
  5. Tiesiog pasirinkite elementus, kuriuos norite siųsti, spustelėję mygtuką "Prisegti failus".
  6. Nurodykite gavėjų el. pašto adresus, pranešimo temą ir turinį (neprivaloma).
  7. Spustelėkite "Siųsti". Jei jūsų mobiliųjų duomenų kiekis ribotas, programa gali pasiteirauti, ar ji turėtų pristatyti failus tiesiog naudodamasi "WiFi" ryšiu.
  8. Dabar prasidės jūsų failų siuntimo procesas. Jam pasibaigus, į jūsų el. paštą bus išsiųsta atsisiuntimo nuoroda.
  9. Spustelėkite nuorodą ir būsite perkelti į puslapį, kuriame galėsite atsisiųsti failus. Arba galite perkelti nuorodą į mūsų specialią " Windows" skirtą failų perkėlimo programą, skirtą kompiuteriui, ir atsisiųsti iš ten.
Svarstyklės

Perkėlimo tipas

Pro

Trūkumai
iTunePalaiko USB ir "WiFi" ryšį. Neprarandama tokių failų, kaip vaizdai ir vaizdo įrašai, kokybėNe visos "iDevice" programos palaiko "iTunes" failų bendrinimo funkciją. Galima importuoti atskirus ir kelis failus, tačiau negalima importuoti aplankų
iCloudVisi jūsų įrenginiai bus sinchronizuojami ir atnaujinami, kai tik pakeisite failą. Suderinama su ne "iOS" įrenginiais, tačiau jie ypač efektyviai sąveikauja su "Apple" ekosistema. Sustiprina failų saugumą papildomais šifravimo sluoksniais.Reikalingas interneto ryšys. Su duomenų siuntimu ir atsisiuntimu gali būti susijusios papildomos išlaidos Jei serveris perpildytas, failų perdavimas kartais gali būti lėtas.
Dalijimasis per "BluetoothLabai paprastas failų siuntimo procesas Prieinamas be interneto ryšioVangus siuntimo laikas, gali užtrukti, kol bus išsiųsti failai Ypač sunku siųsti didelius failus Maksimalus 100 metrų atstumas, kurio kai kuriems naudotojams gali nepakakti
Failų naršyklėLengva naudoti, paprasta naudotojo sąsaja Siuntimai atliekami per labai trumpą laiką.Kartais "iPhone" nerodomas "Windows Explorer", todėl jie negali matyti "iPhone" vaizdų kompiuteryje.
FileMailVartotojai gali juo naudotis neužsiregistravę ir jis yra nemokamas Registracija nereikalinga Duomenų šifravimas užtikrina greitą ir saugų naudojimą Palaiko greitą ir efektyvų didelių failų perkėlimąJums reikės turėti interneto ryšį. Jei norite dalytis didesniais nei 5 GB failais, jums reikės prenumeratos.
Bet kokio dydžio failų perkėlimas
Neribotas gavėjų, atsisiuntimų ir duomenų srauto pralaidumo kiekis
Peržiūrėkite mūsų mokamus planus

Norite bendrinti failus tarp daugiau įrenginių?