Kaip siųsti didelius failus su "Telegram

Ace2024 m. sausio 24 d.
kaip siųsti didelius failus su "telegram

"Telegram" yra viena populiariausių žinučių siuntimo programėlių pasaulyje. Ji paprasta, greita, saugi ir nemokama. Pastaruoju metu "Telegram" populiarėja kaip alternatyva labiau pripažintoms pokalbių programoms, nes joje daug dėmesio skiriama privatumui ir saugumui. Kaip ir su kitomis žinučių programomis, šia programa galite dalytis failais, o mes aptarsime, kaip su "Telegram" galite siųsti didelius failus.

Vienas iš geriausių "Telegram" dalykų yra tai, kad ji labai saugi. Žinutės šifruojamos naudojant slaptą padažą, kurio nulaužti praktiškai neįmanoma. Be to, "Telegram" yra viena iš nedaugelio žinučių siuntimo programėlių, siūlančių "end-to-end" šifravimą. Tai reiškia, kad jūsų žinutės yra visiškai saugios nuo siuntėjo iki gavėjo.

Dar vienas puikus "Telegram" bruožas yra jos greitis. Telegram yra greitesnė už SMS žinutes, be to, ji daug pigesnė. Telegram naudoja technologiją, vadinamą "Duomenų suspaudimu", dėl kurios ji yra labai greita.

Telegram taip pat labai paprasta naudoti. Vartotojo sąsaja yra supaprastinta ir lengvai suprantama. Galiausiai "Telegram" galima naudotis nemokamai. Nėra jokių prenumeratos mokesčių ar paslėptų išlaidų. Jei ieškote greitos, saugios ir paprastos žinučių siuntimo programos, "Telegram" yra puikus pasirinkimas. Ją galima naudoti visose pagrindinėse platformose, įskaitant "iOS", "Android", "Windows" ir "Mac".

Nemokamai perkelkite iki 5 GB
Registracija nebūtina
Perkelti failus dabar
"Telegram" saugumas

"Telegram" saugumo funkcijos

"Telegram" turi nemažai saugumo funkcijų, dėl kurių ji yra puikus pasirinkimas žinučių siuntimui. Šios funkcijos apima:

  • "End-to-End" šifravimas: "Telegram" žinutės šifruojamos nuo galo iki galo. Tai reiškia, kad žinutes gali perskaityti tik siuntėjas ir gavėjas. Žinučių negali perskaityti net "Telegram".
  • Slapti pokalbiai: "Telegram" siūlo funkciją "Slapti pokalbiai" - tai užšifruoti pokalbiai, kurie po tam tikro laiko savaime sunaikinami.
  • Debesijos pagrindu: "Telegram" žinutės saugomos debesyje. Tai reiškia, kad žinutes galite pasiekti iš bet kurio įrenginio.
  • Atviras šaltinis: "Telegram" yra atvirojo kodo. Tai reiškia, kad bet kas gali patikrinti kodą ir įsitikinti, kad jame nėra saugumo spragų.
  • Dviejų žingsnių patikrinimas: "Telegram" siūlo dviejų žingsnių patikrinimą, kad būtų užtikrintas papildomas saugumo lygis.
  • Duomenų suspaudimas: Telegram naudoja duomenų glaudinimą, kad žinutės būtų greitesnės.

Kaip matote, "Telegram" siūlo daugybę funkcijų, dėl kurių ji yra puikus pasirinkimas žinučių siuntimui. Ji greita, saugi ir paprasta naudoti. Jei ieškote alternatyvos tradicinėms SMS žinutėms, "Telegram" yra puikus pasirinkimas.

"Telegram" dalytis failais

Kaip dalytis failais "Telegramoje

"Telegram" siūlo keletą būdų, kaip dalytis failais su savo kontaktais. Failus galite bendrinti per:

  • "Telegram" grupes: Galite dalytis failais su ne daugiau kaip 200 žmonių, esančių "Telegram" grupėje.
  • Slaptus pokalbius: Galite dalytis failais su vienu asmeniu slaptame pokalbyje. Po tam tikro laiko failai savaime sunaikinami, todėl jie puikiai tinka dalytis slaptais failais.
  • Debesis: Galite dalytis failais su bet kuriuo asmeniu, esančiu jūsų kontaktų sąraše. Failai bus saugomi debesyje ir bus pasiekiami iš bet kurio įrenginio. Tai gali būti puikus būdas dalytis dideliais failais su daugybe žmonių.
  • Tiesioginis pranešimų siuntimas: Failus su kontaktų sąraše esančiais žmonėmis taip pat galite bendrinti tiesioginėmis žinutėmis, o tai gana paprasta.

Dalijimasis failais yra vienas geriausių "Telegram" dalykų. Tai paprasta daryti ir suteikiama daug lankstumo. Galite dalytis failais su žmonių grupėmis arba su vienu asmeniu slaptame pokalbyje. Failus taip pat galite saugoti debesyje, kad juos būtų galima pasiekti iš bet kurio įrenginio.

Jei ieškote žinučių siuntimo programėlės, kurioje būtų galima dalytis failais, "Telegram" yra puikus pasirinkimas. Ją paprasta naudoti ir ji labai lanksti.

"Telegram" failo dydžio riba

"Telegram" failų dydžio ribos

"Telegram" nustatytas 2 GB vieno failo apribojimas. Tai gana didelė riba, todėl galima siųsti suspaustus vaizdus, dokumentus ir panašius dalykus. Tačiau jei reikia siųsti didesnį nei 2 GB failą, yra apėjimo būdas.

Taigi, kaip galite dalytis didesniais failais, nei "Telegram" gali apdoroti? Apžvelkime keletą populiariausių metodų.

Failų dalytuvai failo dydžiui sumažinti

1. Failų skaidymas į kelias dalis

Jei turite didesnį nei 2 GB failą, galite jį padalyti į kelias dalis ir siųsti per "Telegram". Tai palyginti paprasta padaryti, ir tai populiarus būdas apeiti didesnius failus.

Taigi, kaip galite padalyti failus į kelias dalis? Yra keli skirtingi būdai, kaip tai padaryti. Galite naudoti failų skaidymo programą, pavyzdžiui, "HJSplit" arba "7-Zip". Arba galite naudoti failų suspaudimo įrankį, pavyzdžiui, WinRAR arba WinZip, kad suspaustumėte failus į mažesnes dalis.

Kai suskaidysite failus į kelias dalis, galite juos siųsti per "Telegram". Šis metodas gali pareikalauti šiek tiek darbo, tačiau tai geras būdas siųsti didelius failus per programą.

Suspauskite failus, kad sumažintumėte failo dydį

2. Failų suspaudimas

Kitas populiarus būdas apeiti "Telegram" failų dydžio apribojimą - suspausti failus. Tai galima padaryti naudojant failų glaudinimo įrankį, pavyzdžiui, WinRAR arba WinZip.

Galite lengvai suspausti savo failus, kad jie būtų mažesni. Tiesiog atidarykite failą "WinRAR" arba "WinZip" programoje ir pasirinkite "Add to archive". Tada pasirinkite suspaudimo lygį ir spustelėkite "OK".

Dabar jūsų failai bus suspausti ir paruošti siųsti per "Telegram". Tik įsitikinkite, kad bendras visų failų dydis neviršija 2 GB, ir viskas bus gerai.

Dalijimosi failais programa "Filemail

3. Debesyje esančių failų dalijimosi sprendimų, pvz., "Filemail", naudojimas

Jei reikia bendrinti didesnį nei 2 GB failą, visuomet galite naudotis populiariu apėjimo būdu - dalijimosi failais debesyje paslauga.

Tiesiog įkelkite failą į paslaugą, o tada bendrinkite nuorodą su savo kontaktais. Jie galės atsisiųsti failą tiesiai iš paslaugos.

Yra daug įvairių debesų failų dalijimosi paslaugų, todėl turėtumėte rasti tokią, kuri atitiktų jūsų poreikius. Filemail yra viena populiariausių paslaugų, leidžiančių dalytis dideliais failais, ir ja labai paprasta naudotis.

Filemail yra nemokama paslauga, leidžianti be vargo siųsti didelius failus. Ją paprasta naudoti ir ji siūlo daug funkcijų. Filemail" siūlo 4 skirtingus planus, todėl galite pasirinkti jūsų poreikius atitinkantį planą. Nemokamas planas leidžia siųsti iki 5 GB dydžio failus, o to daugumai žmonių visiškai pakanka.

Galite lengvai ir ramiai dalytis dideliais failais naudodami el. paštą arba saugią nuorodą. "Filemail" turi daugybę funkcijų, tarp jų:

1. Saugus failų perdavimas

Duomenų saugumas daugeliui žmonių kelia didelį susirūpinimą. Kai dalijatės slaptais failais, norite būti tikri, kad jie yra apsaugoti. Filemail naudoja SSL/TLS šifravimą, kad apsaugotų perduodamus duomenis. Tai reiškia, kad jūsų duomenys bus apsaugoti nuo pasiklausymo.

2. Stebėkite bendrinamus failus

Naudodamiesi "Filemail" galite lengvai sekti bendrinamus failus. Tai puiki funkcija, jei reikia sekti failo būseną arba patikrinti, ar failas buvo gautas.

3. Greitas persiuntimas

Filemail naudoja specialiai sukurtą UDP perdavimo spartinimo protokolą. Tai padeda užtikrinti, kad jūsų failai būtų perduodami greitai, net jei jie yra dideli.

4. Atitinka privatumo reikalavimus

Filemail leidžia pasirinkti, kokiame regione saugoti savo failus. Naudodamiesi šia funkcija galite lengvai laikytis nacionalinių taisyklių ir savo įmonės politikos.

5. Svetainės integracija

Filemail galima lengvai integruoti į savo interneto svetainę naudojant tik vieną HTML kodo eilutę. Ši funkcija leidžia gauti didelius failus iš klientų tiesiai į jūsų svetainę.

6. Pritaikymas ir prekės ženklo kūrimas

Jei norite, "Filemail" galite pritaikyti taip, kad atitiktų jūsų prekės ženklą. Tai puikus būdas įsitikinti, kad jūsų failų dalijimosi sprendimas atitinka jūsų įmonės įvaizdį.

Apskritai "Filemail" yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia dalytis dideliais failais. Ją paprasta naudoti ir ji turi daug funkcijų. Saugumo ir atitikties užtikrinimo funkcijos taip pat yra aukščiausio lygio, o tai įvertins daugelis žmonių. Išbandykite "Filemail" šiandien ir sužinokite, kaip ji gali padėti greitai ir lengvai dalytis failais.

Teismo plaktukas

Išvada

"Telegram" yra puiki žinučių siuntimo programa, kuri suteikia daug lankstumo. Galite dalytis failais su žmonių grupėmis arba su vienu asmeniu privačiame pokalbyje. Be to, "Telegram" siūlo daugybę skirtingų būdų dalytis failais, įskaitant dalijimąsi failais per debesį, failų suspaudimą ir failų skaidymą į kelias dalis.

Jei norite bendrinti mažesnį nei 2 GB failą, galite naudoti vieną iš pirmiau minėtų būdų. Tačiau jei reikia siųsti didelius failus, geriausia rinktis dalijimosi failais debesyje paslaugas. Filemail siūlo daug funkcijų, dėl kurių išsiskiria iš minios, todėl būtinai jį išbandykite.

Bet kokio dydžio failų perkėlimas
Galimi profesionalūs, verslo ir įmonių planai
Peržiūrėkite mūsų mokamus planus

Peržiūrėkite daugiau straipsnių apie didelių failų siuntimą