Kaip siųsti didelius failus per "Outlook

Ace2024 m. sausio 23 d.
kaip siųsti didelius failus per "Outlook

Ar nuolat susiduriate su didžiuliais failais? Tuomet didelė tikimybė, kad susidūrėte su sunkumais juos perduodant el. paštu. Bandymas išsiaiškinti, kaip siųsti didelius failus per "Outlook" ir kitus el. pašto klientus, atims valandų valandas jūsų laiko.

Didelius failus gali būti sunku perkelti, jei neturite reikiamų įrankių. Tai aktualu tiek siunčiant reklaminį filmą klientui, tiek siunčiant didelį duomenų rinkinį komandos nariui. Tačiau tai neturėtų būti didelė kliūtis, nes yra įvairių metodų, kaip siųsti didžiulius el. pašto priedus elektroniniu paštu.

Nemokamai siųskite failus iki 5 GB
Registracija nebūtina
Perkelti failus dabar
"Outlook" failo dydžio riba

Kas yra "Outlook" failo dydžio riba?

Ar kada nors bandėte kam nors nusiųsti failą ir gavote atsakymą, kad el. pašto paslaugų teikėjas nurodė, jog failas yra per didelis? Deja, tai dažna ir erzinanti problema.

El. pašto paslaugų teikėjai ir programinė įranga dažnai riboja failų priedų dydį. Jei bandote siųsti didžiulius failus per "Outlook" el. pašto programą, galite susidurti su sunkumais. Taip yra dėl to, kad numatytasis "Outlook" failo dydžio apribojimas yra 100 MB.

"Outlook" failo dydžio riba

Problemos naudojant "Outlook" dideliems failams siųsti

Jums gali būti neaišku, kodėl iš pat pradžių negalite perduoti didelių failų. Siunčiant didžiulius failus el. paštu, serveris gali sulėtėti ir užimti per daug vietos el. pašto paslaugų teikėjo duomenų bazėje.

Turint šį failo dydžio apribojimą, jūsų kompiuteris nebandys pakartotinai siųsti labai didelių failų, kurie viršija daugumos interneto paslaugų teikėjų (IPT) nustatytas siuntimo ribas.

Numatytoji bendra interneto el. pašto paskyrų, pavyzdžiui, "Outlook", failų dydžio riba yra 20 megabaitų (MB), tačiau numatytoji bendra "Exchange" paskyrų (verslo el. pašto) failų dydžio riba yra 10 megabaitų (MB).

Didelių failų siuntimo žingsnis po žingsnio instrukcijos

Kaip siųsti didelius failus programoje "Outlook" žingsnis po žingsnio

Priedų siuntimas "Microsoft Outlook" el. paštu yra paprastas būdas perduoti failus kitiems, nesvarbu, ar siunčiate vaizdus, ataskaitas, ar kitus dokumentus. Kiekvieną kartą, kai pasirenkate pridėti failą prie el. pašto pranešimo, "Outlook" išsaugo failų, su kuriais pastaruoju metu dirbote, užrašus ir pasiūlo juos, kai tik tai padarysite.

Galite pridėti failus iš savo kompiuterio, "OneDrive" ar kitų saugyklų paskyrų prie el. pašto pranešimų ir kalendoriaus įvykių ir bendrinti juos su kitais žmonėmis naudodami funkciją "Prisegti failą". Prie el. pašto pranešimų ir kalendoriaus įvykių taip pat galima pridėti paveikslėlių.

Toliau nagrinėsime dvi parinktis, kurios gali leisti naudotojams siųsti didelius failus: OneDrive" ir "Filemail".

"Microsoft"

1.Didelių failų siuntimas per "OneDrive

"OneDrive" yra populiari "Microsoft" siūloma debesų saugykla, todėl tai yra tinkama galimybė siųsti didelius failus. Primename, kad jei turite nemokamą "Outlook" paskyrą, automatiškai gausite 15 GB vietos "OneDrive" saugykloje.

Didesnę talpą galima gauti užsisakius planą, pagal kurį jums bus suteikta ne daugiau kaip 1 TB saugyklos vietos. "Outlook" naudotojai, kuriems reikia perduoti didžiulius failus, gali naudoti "OneDrive" kaip patogią alternatyvą. Atkreipkite dėmesį, kad prieš bendrindami failą su kitu asmeniu, pirmiausia turite jį įrašyti į "OneDrive for Business".

Failą galima bendrinti su kitais komandos nariais, jei jie yra prisijungę prie savo įmonės "Office 365" paskyros. Tuomet jie galės peržiūrėti dokumentą naudodamiesi bet kuria jūsų pateikta nuoroda.

Taip pat verta paminėti, kad, kadangi dalijotės elementu su bet kuriuo organizacijos nariu, jis bus rodomas kiekvieno asmens "OneDrive" aplanke "Shared" > "Shared with me". Vadinasi, visi organizacijos nariai galės pasiekti failą iš bet kurios "Office 365" aplinkoje esančios vietos, pavyzdžiui, jei kas nors jo ieškos.

1. Eikite į "OneDrive" svetainę ir prisijunkite naudodami savo "Microsoft" paskyros informaciją (arba darbo ar mokyklos paskyrą).

2. Paspauskite apskritimą viršutiniame dešiniajame norimo bendrinti elemento kampe, kad jį atidarytumėte naujame lange. Įėję į "OneDrive" sąsają, pamatysite pasirinkimus, kaip į savo paskyrą įkelti naują failą ar aplanką.

3. Pasirinkite failų įkėlimo parinktį. Mygtuką Bendrinti galima rasti kiekvieno svetainės puslapio viršuje.

Nors tokiomis aplinkybėmis galite įkelti visą failų aplanką, šiuo atveju tikriausiai norėsite naudoti failų skirtuką. Bus pradėtas failų įkėlimo į "OneDrive" ciklas. Galiausiai, priklausomai nuo interneto ryšio kokybės ir failo dydžio, įkėlimo procesas gali užtrukti nuo kelių minučių iki poros valandų.

4. Pasirinkite, ar norite, kad asmenims, su kuriais dalijatės failu, būtų leidžiama jį keisti, spustelėdami pieštuko simbolį ir pasirinkdami Edit (redaguoti) arba View (peržiūrėti). Asmenys, turintys prieigą prie failo ar aplanko, gaus el. laišką su nuoroda į jį. Gavę informaciją, kad dokumentą pamatė numatytas gavėjas, el. paštu gausite patvirtinimą.

Jei norite, kad kiti asmenys galėtų keisti failą po to, kai jis buvo paskelbtas, nurodykite, ar jie gali tai daryti. Pakeiskite teises ir nustatykite, ką norite daryti su ką tik bendrinamu failu, spustelėję mygtuką Keisti teises. Galima pasirinkti vieną iš dviejų variantų.

Dalijimosi failais platforma "Filemail

Didelių failų siuntimas per "Outlook" naudojant "Filemail

"Filemail" yra vienas iš greičiausių ir patogiausių didelių failų siuntimo kitiems būdų. Filemail yra internetinė platforma, apimanti daugybę programų ir paslaugų, leidžiančių naudotojams siųsti ir gauti bet kokio dydžio didžiulius failus iš bet kurios pasaulio vietos. Patogios naudoti programos ir žaibiška debesijos architektūra leidžia per rekordiškai trumpą laiką persiųsti didžiulius failus iš bet kurio įrenginio.

Naudodami " Filemail Outlook" priedą "Filemail" galite perduoti didžiulius failus tiesiai iš "Outlook 2013/2016/2019" naudodami "Filemail". Pridėkite failus taip pat, kaip įprastai tai darote "Outlook", tada spustelėkite Siųsti. Priedai pašalinami iš el. laiško ir vietoj jų įkeliami į mūsų serverius, todėl gavėjas gauna mažesnį ir lengviau pristatomą el. laišką.

Vieninteliai "Filemal" apribojimai, susiję su nemokama, sąskaitos nereikalaujančia paslauga, yra tai, kad galite įkelti neribotą skaičių failų, tačiau jų bendras dydis neturi viršyti 5 GB per kiekvieną siuntimo sesiją, kad būtų laikomas nemokamu. Per 24 valandų laikotarpį leidžiama atlikti dvi siuntimo sesijas. Pagal visus prenumeratos planus galite neribotai siųsti neribotą kiekį seansų, o įkelti galite bet kokio dydžio failus, nesvarbu, kokio dydžio jie būtų.

Be to, nereikia rūpintis jokiais atsisiuntimo apribojimais. Galite dalytis failais su kitais, o tie kiti asmenys gali atsisiųsti tuos failus tiek kartų, kiek nori, iš jūsų bendrinamo aplanko.

Galite visiškai kontroliuoti, kaip į "Filemail" įkeliate failus. Naudokite interneto naršyklę, vieną iš "Filemail" darbalaukio programų, "iOS" programą arba net "Android" programą.

1. Pasirinkite failą arba aplanką

Pasirinkite failus, kuriuos norite įkelti iš savo kompiuterio kietojo disko. Arba galite tiesiog vilkti ir nuleisti failus. Galite pasirinkti pateikti žmonių, su kuriais norite dalytis failais, el. pašto adresus.

2. Įkelkite savo failus

Failus pradėsime siųsti iškart, kai tik spustelėsite Siųsti. Jūsų failai yra saugūs, nes juos saugo begalinis šifravimas ir saugi failų prieglobos sistema.

3. Žmonės atsisiųs jūsų failus

Baigus siuntimą, "Filemail" išsaugos jūsų duomenis debesyje. 1 žingsnyje el. paštu atsiųstus failus gali atsisiųsti žmonės, kuriems juos siuntėte. Taip pat galite išplatinti tiesioginę nuorodą į įkeltus failus kitiems.

Bendrinkite bet kokio dydžio failus
Pradėkite bendrinti failus tiesiogiai iš "Outlook
Peržiūrėkite mūsų mokamus planus

Peržiūrėkite daugiau straipsnių apie failų siuntimą