Kā sūtīt lielus failus, izmantojot Outlook

Ace2024. gada 23. janvāris
kā nosūtīt lielus failus, izmantojot outlook

Vai regulāri strādājat ar milzīgiem failiem? Tad pastāv liela varbūtība, ka esat saskāries ar grūtībām, pārsūtot tos pa e-pastu. Mēģinājumi noskaidrot, kā nosūtīt lielus failus, izmantojot Outlook un citus e-pasta klientus, paņems jums vairākas stundas laika.

Lielu failu pārsūtīšana var būt sarežģīta, ja jums nav nepieciešamo rīku. Tas attiecas gan uz reklāmas filmas nosūtīšanu klientam, gan uz lielas datu kopas nosūtīšanu komandas loceklim. Tomēr tam nevajadzētu būt lielam šķērslim, jo ir pieejamas dažādas metodes lielu e-pasta pielikumu nosūtīšanai pa e-pastu.

Faila nosūtīšana līdz 5 GB bez maksas
Nav nepieciešama reģistrācija
Pārsūtīt failus tagad
Outlook faila lieluma ierobežojums

Kāds ir Outlook faila lieluma ierobežojums?

Vai esat kādreiz mēģinājis kādam nosūtīt failu, bet e-pasta pakalpojumu sniedzējs ir paziņojis, ka fails ir pārāk liels? Diemžēl tā ir bieža un kaitinoša problēma.

E-pasta pakalpojumu sniedzēji un programmatūra bieži ierobežo failu pielikumu lielumu. Ja mēģināt sūtīt lielus failus, izmantojot Outlook e-pasta programmu, var rasties grūtības. Tas ir saistīts ar to, ka Outlook noklusējuma failu lieluma ierobežojums ir 100 MB.

Outlook faila lieluma ierobežojums

Problēmas, izmantojot Outlook, lai nosūtītu lielus failus

Jūs varētu būt neizpratnē, kāpēc no paša sākuma nevarat pārsūtīt lielus failus. Lielu failu sūtīšana pa e-pastu var palēnināt servera darbību un aizņemt pārāk daudz vietas e-pasta pakalpojumu sniedzēja datubāzē.

Šāda faila lieluma ierobežojuma noteikšana novērš jūsu datora atkārtotus mēģinājumus nosūtīt ļoti lielus failus, kas pārsniedz vairuma interneta pakalpojumu sniedzēju (ISP) augšupielādes sliekšņus.

Interneta e-pasta kontiem, piemēram, Outlook, noklusējuma kombinētais faila lieluma ierobežojums ir 20 megabaiti (MB), bet noklusējuma kombinētais faila lieluma ierobežojums Exchange kontiem (uzņēmumu e-pasts) ir 10 megabaiti (MB). Jebkurš mēģinājums pievienot failus, kas ir lielāki par maksimālo lieluma ierobežojumu, izraisīs kļūdas paziņojumu.

Soli pa solim, kā sūtīt lielus failus

Kā nosūtīt lielus failus programmā Outlook Soli pa solim

Pielikumu sūtīšana ar Microsoft Outlook e-pasta starpniecību ir vienkārša metode, kā pārsūtīt failus citiem neatkarīgi no tā, vai sūtāt attēlus, pārskatus vai citus dokumentus. Katru reizi, kad izvēlaties pievienot failu e-pasta ziņojumam, Outlook saglabā pierakstu par failiem, ar kuriem pēdējā laikā esat strādājis, un vienmēr, kad to darāt, piedāvā tos jums.

E-pasta ziņojumiem un kalendāra notikumiem varat pievienot failus no sava datora, OneDrive vai citiem glabāšanas kontiem un kopīgot tos ar citiem cilvēkiem, izmantojot funkciju Pievienot failu. Iespēja ir arī pievienot attēlus e-pasta ziņojumiem un kalendāra notikumiem.

Turpmāk mēs izpētīsim divas iespējas, kas varētu ļaut lietotājiem sūtīt lielus failus: OneDrive un Filemail.

Microsoft

1.Lielu failu nosūtīšana, izmantojot OneDrive

OneDrive ir reāla iespēja sūtīt lielus failus, jo tas ir populārs Microsoft piedāvātais mākoņdatu glabāšanas pakalpojums. Atgādinām, ka, ja jums ir bezmaksas Outlook konts, jūs automātiski saņemsiet 15 GB vietas OneDrive.

Lielāku ietilpību var iegūt, abonējot plānu, un maksimālais pieejamais glabāšanas vietas apjoms ir 1 TB. Outlook lietotāji, kuriem nepieciešams pārsūtīt lielus failus, var izmantot OneDrive kā ērtu alternatīvu. Ņemiet vērā, ka pirms kopīgošanas ar kādu citu failu vispirms tas ir jāieraksta OneDrive for Business.

Ir iespējams kopīgot failu ar citiem komandas biedriem, ja vien viņi ir pierakstījušies sava uzņēmuma Office 365 kontā. Tad viņi varēs apskatīt dokumentu, izmantojot jebkuru saiti, ko viņiem varat sniegt.

Ir vērts arī atzīmēt, ka, tā kā esat kopīgojis šo elementu ar jebkuru organizācijas darbinieku, tas būs redzams katra individuālā lietotāja OneDrive mapē Shared > Shared with me. Līdz ar to ikviens organizācijas darbinieks varēs piekļūt datnei no jebkuras vietas Office 365 vidē, piemēram, ja kāds to meklēs.

1. Dodieties uz OneDrive tīmekļa vietni un pierakstieties, izmantojot Microsoft konta informāciju (vai darba vai skolas kontu).

2. Noklikšķiniet uz apļa augšējā labajā stūrī pie elementa, kuru vēlaties kopīgot, lai to atvērtu jaunā logā. Pēc ieiešanas OneDrive saskarnē redzēsiet izvēles iespējas, lai savā kontā augšupielādētu jaunu failu vai mapi.

3. Izvēlieties iespēju augšupielādēt failus. Kopīgošanas pogu var atrast katras vietnes lapas augšpusē.

Lai gan šajā situācijā jūs varētu augšupielādēt veselu failu mapi, šajā gadījumā jūs, iespējams, vēlaties izmantot failu cilni. OneDrive sāksies failu augšupielādes cikls. Galu galā atkarībā no interneta savienojuma kvalitātes un failu lieluma augšupielādes process var ilgt no dažām minūtēm līdz pat pāris stundām.

4. Atlasiet, vai vēlaties, lai personām, ar kurām kopīgojat failu, būtu atļauts to mainīt, noklikšķinot uz zīmuļa simbola un izvēloties Rediģēt vai Skatīt. Personas, kurām ir piekļuve datnei vai mapei, saņems e-pastu ar saiti uz to. Saņemot informāciju, ka dokumentu ir redzējis paredzētais saņēmējs, jums tiks nosūtīts e-pasta apstiprinājums.

Ja vēlaties, lai citi var mainīt failu pēc tā publicēšanas, norādiet, vai viņi drīkst to darīt. Mainiet atļaujas un norādiet, ko vēlaties darīt ar tikko kopīgoto failu, noklikšķinot uz pogas Mainīt atļaujas. Ir iespējams izvēlēties vienu no divām iespējām.

Filemail failu koplietošanas platforma

Lielu failu sūtīšana, izmantojot Outlook, izmantojot Filemail

Filemail ir viena no ātrākajām un ērtākajām metodēm, kā sūtīt lielus failus citiem. Filemail ir tīmekļa platforma, kas ietver vairākas lietojumprogrammas un pakalpojumus, kas ļauj lietotājiem sūtīt un saņemt liela izmēra failus no jebkuras vietas pasaulē. Lietotājam draudzīgās lietojumprogrammas un zibens ātrā mākoņa arhitektūra ļauj rekordīsā laikā pārsūtīt milzīgus failus no jebkuras ierīces.

Izmantojot Filemail Outlook papildinājumu, varat pārsūtīt milzīgus failus tieši no Outlook 2013/2016/2019, izmantojot Filemail. Pievienojiet failus tādā pašā veidā, kā to parasti darītu programmā Outlook, un pēc tam noklikšķiniet uz Sūtīt. Pielikumi tiek dzēsti no e-pasta un tā vietā augšupielādēti mūsu serveros, tādējādi saņēmējs saņem mazāku un labāk piegādājamu e-pastu.

Vienīgie Filemal ierobežojumi, kas saistīti ar bezmaksas pakalpojumu, kuram nav nepieciešams konts, ir tādi, ka varat augšupielādēt neierobežotu skaitu failu, taču to kopējais izmērs katrā augšupielādes sesijā nedrīkst pārsniegt 5 GB, lai tos varētu uzskatīt par bezmaksas. 24 stundu laikā ir atļautas divas pārsūtīšanas sesijas. Visi abonēšanas plāni nodrošina neierobežotu augšupielādes sesiju skaitu, un varat augšupielādēt jebkura lieluma failus neatkarīgi no to lieluma.

Turklāt nav nekādu lejupielādes ierobežojumu, par kuriem būtu jāuztraucas. Jūs varat kopīgot failus ar citiem, un šie citi var lejupielādēt šos failus no koplietojamās mapes tik reižu, cik vien vēlas.

Jums ir pilnīga kontrole pār to, kā augšupielādēt failus uz Filemail. Izmantojiet tīmekļa pārlūkprogrammu, kādu no Filemail darbvirsmas lietojumprogrammām, iOS lietojumprogrammu vai pat Android lietojumprogrammu.

1. Izvēlieties failu vai mapi

Izvēlieties failus, kurus vēlaties augšupielādēt no sava datora cietā diska. Varat arī vienkārši velciet un nometiet failus. Varat izvēlēties iesniegt to personu e-pasta adreses, ar kurām vēlaties kopīgot failus.

2. Augšupielādējiet failus

Mēs sāksim augšupielādēt failus, tiklīdz jūs noklikšķināsiet uz Sūtīt. Jūsu faili ir drošībā, jo tos aizsargā end-to-end šifrēšana un droša failu mitināšanas sistēma.

3. Cilvēki lejupielādē jūsu failus

Pēc augšupielādes pabeigšanas Filemail saglabās jūsu datus mākonī. 1. solī nosūtītie cilvēki var lejupielādēt failus. Jūs varat arī izplatīt tiešo saiti uz augšupielādētajiem failiem citiem.

Kopīgojiet jebkura lieluma failus
Failu kopīgošanas sākšana tieši no Outlook
Pārbaudiet mūsu apmaksātos plānus

Pārbaudiet vairāk rakstu par to, kā sūtīt failus