Jak posílat velké soubory pomocí služby Telegram

Ace24. ledna 2024
jak posílat velké soubory pomocí telegramu

Telegram je jednou z nejoblíbenějších aplikací pro zasílání zpráv na světě. Je jednoduchá, rychlá, bezpečná a bezplatná. Telegram si v poslední době získává oblibu jako alternativa k zavedenějším chatovacím aplikacím, a to díky důrazu na soukromí a bezpečnost. Stejně jako u jiných aplikací pro zasílání zpráv můžete aplikaci používat ke sdílení souborů a my se budeme věnovat tomu, jak můžete pomocí Telegramu posílat velké soubory.

Jednou z nejlepších věcí na aplikaci Telegram je to, že je velmi bezpečná. Zprávy jsou šifrovány pomocí tajné omáčky, kterou je prakticky nemožné prolomit. Telegram je navíc jednou z mála aplikací pro zasílání zpráv, které nabízejí šifrování end-to-end. To znamená, že vaše zprávy jsou zcela bezpečné od odesílatele k příjemci.

Další skvělou vlastností služby Telegram je její rychlost. Telegram je rychlejší než SMS a je také mnohem levnější. Telegram používá technologii zvanou "komprese dat", díky které je velmi rychlý.

Telegram se také velmi jednoduše používá. Uživatelské rozhraní je zjednodušené a snadno pochopitelné. A konečně, Telegram je možné používat zdarma. Neexistují žádné poplatky za předplatné ani skryté náklady. Pokud hledáte rychlou, bezpečnou a jednoduchou aplikaci pro zasílání zpráv, Telegram je skvělou volbou. Je k dispozici pro všechny hlavní platformy, včetně systémů iOS, Android, Windows a Mac.

Přenos až 5 GB zdarma
Není nutná registrace
Přenos souborů nyní
Zabezpečení služby Telegram

Bezpečnostní funkce Telegramu

Telegram je vybaven řadou bezpečnostních funkcí, které z něj činí skvělou volbu pro zasílání zpráv. Mezi tyto funkce patří:

  • Šifrování od konce ke konci: Zprávy Telegramu jsou šifrovány od konce do konce. To znamená, že zprávy může číst pouze odesílatel a příjemce. Zprávy nemůže číst ani Telegram.
  • Tajné konverzace: Telegram nabízí funkci nazvanou "Tajné chaty", což jsou šifrované chaty, které se po určité době samy zničí.
  • Na bázi cloudu: Zprávy Telegramu jsou uloženy v cloudu. To znamená, že ke svým zprávám máte přístup z jakéhokoli zařízení.
  • Otevřený zdrojový kód: Telegram má otevřený zdrojový kód. To znamená, že kdokoli může zkontrolovat kód a ujistit se, že v něm nejsou žádné bezpečnostní díry.
  • Dvoufázové ověření: Telegram nabízí dvoufázové ověření pro další úroveň zabezpečení.
  • Komprese dat: Telegram používá kompresi dat, aby byly zprávy rychlejší.

Jak vidíte, Telegram nabízí řadu funkcí, které z něj dělají skvělou volbu pro zasílání zpráv. Je rychlý, bezpečný a snadno se používá. Pokud hledáte alternativu k tradičním SMS zprávám, Telegram je skvělou volbou.

Telegram pro sdílení souborů

Jak sdílet soubory v aplikaci Telegram

Telegram nabízí řadu způsobů, jak sdílet soubory se svými kontakty. Soubory můžete sdílet prostřednictvím:

  • Telegram Groups: Ve skupině Telegram můžete sdílet soubory až s 200 lidmi.
  • Tajné chaty: V rámci Telegramu můžete posílat zprávy o svých problémech, které se týkají i jiných skupin: V tajném chatu můžete sdílet soubory s jednou osobou. Soubory se po určité době samy zničí, což je ideální pro sdílení citlivých souborů.
  • Cloud: V případě, že se vám podaří odeslat zprávu, můžete ji odeslat na e-mailovou adresu: Soubory můžete sdílet s kýmkoli ze seznamu kontaktů. Soubory budou uloženy v cloudu a budou přístupné z jakéhokoli zařízení. Může to být skvělý způsob, jak sdílet velké soubory s mnoha lidmi.
  • Přímé zasílání zpráv: Soubory můžete s lidmi ze seznamu kontaktů sdílet také prostřednictvím přímých zpráv, což je poměrně jednoduché.

Sdílení souborů je jednou z nejlepších věcí na Telegramu. Je jednoduché a nabízí velkou flexibilitu. Soubory můžete sdílet se skupinami lidí nebo s jednou osobou v tajném chatu. Soubory můžete také ukládat do cloudu, takže jsou přístupné z jakéhokoli zařízení.

Pokud hledáte aplikaci pro zasílání zpráv, která nabízí sdílení souborů, Telegram je skvělou volbou. Její používání je jednoduché a je velmi flexibilní.

Omezení velikosti souboru Telegramu

Omezení velikosti souborů Telegramu

Telegram má limit 2 GB na soubor. To je poměrně vysoký limit, který umožňuje posílat komprimované obrázky, dokumenty a podobné věci. Pokud však potřebujete odeslat soubor větší než 2 GB, existuje řešení.

Jak tedy můžete sdílet soubory větší, než Telegram zvládne? Podívejme se na některé z nejoblíbenějších metod.

Rozdělovače souborů pro snížení velikosti souborů

1. Rozdělení souborů na více částí

Pokud máte soubor větší než 2 GB, můžete jej rozdělit na více částí a odeslat prostřednictvím služby Telegram. Tento postup je poměrně jednoduchý a je oblíbeným řešením pro větší soubory.

Jak tedy můžete rozdělit soubory na více částí? Existuje několik různých způsobů, jak to udělat. Můžete použít rozdělovač souborů, například HJSplit nebo 7-Zip. Nebo můžete použít nástroj pro komprimaci souborů, jako je WinRAR nebo WinZip, který soubory zkomprimuje na menší části.

Po rozdělení souborů na více částí je můžete odeslat prostřednictvím služby Telegram. Tato metoda může dát trochu práce, ale je to dobrý způsob, jak posílat velké soubory prostřednictvím aplikace.

Komprese souborů pro snížení jejich velikosti

2. Komprese souborů

Dalším oblíbeným řešením omezení velikosti souborů v aplikaci Telegram je komprese souborů. To lze provést pomocí nástroje pro kompresi souborů, jako je WinRAR nebo WinZip.

Své soubory můžete snadno komprimovat, aby byly menší. Stačí soubor otevřít v programu WinRAR nebo WinZip a vybrat možnost "Přidat do archivu". Poté zvolte úroveň komprese a klikněte na tlačítko "OK".

Vaše soubory budou nyní zkomprimovány a připraveny k odeslání prostřednictvím služby Telegram. Jen se ujistěte, že celková velikost všech souborů nepřesahuje 2 GB, a můžete začít.

Aplikace pro sdílení souborů Filemail

3. Používání cloudových řešení pro sdílení souborů, jako je Filemail

Pokud potřebujete sdílet soubor větší než 2 GB, můžete vždy použít cloudovou službu pro sdílení souborů, která je oblíbeným řešením.

Jednoduše nahrajte soubor do služby a poté sdílejte odkaz se svými kontakty. Ti si budou moci soubor stáhnout přímo ze služby.

K dispozici je mnoho různých cloudových služeb pro sdílení souborů, takže byste měli být schopni najít takovou, která bude vyhovovat vašim potřebám. Filemail je jednou z nejoblíbenějších služeb, která umožňuje sdílet velké soubory a její používání je velmi snadné.

Filemail je bezplatná služba, která umožňuje bezproblémové odesílání velkých souborů. Její používání je jednoduché a nabízí mnoho funkcí. Filemail nabízí 4 různé plány, takže si můžete vybrat ten, který vyhovuje vašim potřebám. Bezplatný plán umožňuje odesílat soubory o velikosti až 5 GB, což je pro většinu lidí více než dostačující.

Velké soubory můžete snadno sdílet pomocí e-mailu nebo zabezpečeného odkazu s klidným svědomím. Filemail je vybaven řadou funkcí, mezi které patří např:

1. Zabezpečené přenosy souborů

Bezpečnost dat je pro mnoho lidí velkým problémem. Když sdílíte citlivé soubory, chcete mít jistotu, že jsou chráněné. Filemail používá šifrování SSL/TLS, které chrání vaše data při přenosu. To znamená, že vaše data budou v bezpečí před odposlechy.

2. Sledování sdílených souborů

Pomocí služby Filemail můžete snadno sledovat své sdílené soubory. To je skvělá funkce, pokud potřebujete sledovat stav souboru nebo pokud potřebujete ověřit, zda byl soubor přijat.

3. Rychlé přenosy

Služba Filemail používá vlastní protokol UDP pro urychlení přenosu. Ten pomáhá zajistit rychlý přenos souborů, i když jsou velké.

4. V souladu s ochranou osobních údajů

Služba Filemail umožňuje zvolit, v jaké oblasti budou vaše soubory uloženy. Díky této funkci můžete snadno dodržovat národní předpisy a firemní politiku.

5. Integrace webových stránek

Službu Filemail lze snadno integrovat do vašich webových stránek pomocí jediného řádku kódu HTML. Tato funkce vám umožní přijímat velké soubory od vašich zákazníků přímo na vašich webových stránkách.

6. Přizpůsobení a tvorba značky

Pokud chcete, můžete si Filemail přizpůsobit tak, aby odpovídal vaší značce. Je to skvělý způsob, jak zajistit, aby vaše řešení pro sdílení souborů zapadalo do image vaší společnosti.

Celkově je Filemail skvělou volbou pro ty, kteří potřebují sdílet velké soubory. Je jednoduchý na používání a nabízí mnoho funkcí. Špičkové jsou také funkce zabezpečení a dodržování předpisů, což ocení mnoho lidí. Vyzkoušejte Filemail ještě dnes a zjistěte, jak vám může pomoci sdílet soubory rychle a snadno.

Soudní kladívko

Závěr

Telegram je skvělá aplikace pro zasílání zpráv, která nabízí velkou flexibilitu. Můžete sdílet soubory se skupinami lidí nebo s jednou osobou v soukromém chatu. Telegram také nabízí řadu různých způsobů sdílení souborů, včetně sdílení souborů prostřednictvím cloudu, komprese souborů a rozdělení souborů na více částí.

Pokud potřebujete sdílet soubor menší než 2 GB, můžete použít některou z výše uvedených metod. Pokud však potřebujete odeslat velké soubory, jsou nejlepším způsobem služby sdílení souborů v cloudu. Služba Filemail nabízí řadu funkcí, které ji odlišují od ostatních, takže ji určitě vyzkoušejte.

Přenos souborů libovolné velikosti
K dispozici jsou profesionální, obchodní a podnikové plány
Podívejte se na naše placené plány

Podívejte se na další články o odesílání velkých souborů