Sådan overfører du filer fra iPhone til pc

Ace8. marts 2024
hvordan man overfører filer fra iphone til pc

I lang tid har det været svært at finde et svar på, hvordan man overfører filer fra iPhone til pc. Der er en vis grad af kompatibilitet mellem iPhone og pc, men i modsætning til datasynkronisering med Mac, er det stadig svært at overføre filer mellem iPhone og pc. Der findes et par forskellige metoder til at synkronisere og overføre data mellem din Windows-computer og din iPhone eller iPad.

Hvis du bruger en iPhone, vil det være en stor hjælp for dig at gøre dig bekendt med disse retningslinjer, når som helst iOS-dataoverførslen er påkrævet. Det er ligegyldigt, om du vil flytte filer fra din iPhone til din pc eller omvendt; disse muligheder vil fungere.

Overfør op til 5 GB gratis
Ingen tilmelding nødvendig
Overfør filer nu
iCloud til at overføre filer

1. Overfør filer fra iPhone til pc ved hjælp af iCloud

Overordnet set er iCloud en af de enkleste metoder til at overføre data mellem en iPhone og næsten enhver anden enhed, inklusive en Windows-pc. I bund og grund uploader du dine data til iCloud og henter dem derefter på en anden enhed.

Den gratis iCloud-plan giver dog kun 5 GB lagerplads. Hvis du vil bruge iCloud til at overføre større filer, skal du derfor abonnere på et premium-abonnement.

  1. Start appen Filer på din iPhone.
  2. Find de filer, du vil overføre til din computer.
  3. Tryk længe på knappen Kopier, og tryk på den for de enkelte filer. Hvis du vil kopiere flere filer, skal du bruge Vælg i menuen med de tre prikker.
  4. Gå til iCloud Drive i appen, og indsæt de kopierede filer der. Dine filer er blevet overført til iCloud Drive.
  5. Brug iCloud.com eller iCloud Drive-applikationen til Windows til at downloade filerne til din computer.
Send filer via bluetooth fra iphone

2. Overfør filer fra iPhone til pc via Bluetooth

Bluetooth er en anden enkel teknik til at overføre data fra iPhone til pc. Et aspekt, du skal huske, er dog, at overførsel af data fra iPhone til pc via Bluetooth kun er muligt for et begrænset antal forskellige filformater.

Da det er så tidskrævende manuelt at vælge filer til iPhone til Bluetooth-filoverførsel, kan du kun overføre en lille mængde data via Bluetooth, hvilket betyder, at du kun kan dele en begrænset mængde information.

Desuden er Bluetooth på ingen måde den mest effektive metode til overførsel af data. Derfor vil vi i det næste afsnit diskutere endnu en effektiv strategi.

  1. Swipe indstillingspanelet på iPhonens startskærm opad, og tryk og hold på Bluetooth-symbolet. Lad den oprette forbindelse til den computer, som du vil overføre data til.
  2. For at starte overførslen skal du vælge "indstillinger" i Windows og derefter aktivere Bluetooth-indstillingen. I Windows-fanen kan du finde indstillingen "enhed". Tænd for Bluetooth derfra for at aktivere Bluetooth-enheden til at acceptere filer.
  3. Vælg de filer, du vil overføre fra din iPhone til din computer.
  4. Disse filer vises i en pop-up på din computer.
MS Windows

3. Overfør filer fra iPhone til pc ved hjælp af File Explorer på Windows

I vores artikel om, hvordan man overfører filer fra iPhone til pc, tager vi et kig på det mest dominerende og populære operativsystem; Windows. Du kender måske File Explorer, softwaren til at administrere og overføre filer på Windows-computere. Det gør det nemt for dig at få adgang til filerne på din computer og gennemse lagerpladsen på den.

Hvis de data, du har brug for at overføre, er fotos og videoer fra din iPhones kamerarulle, er Windows File Explorer vejen frem, da den muliggør direkte billed- og videotransmission fra iPhone til pc via USB-forbindelse. Der kræves ikke yderligere software.

  1. File Explorer har en grafisk brugergrænseflade til dataadministration. Ved hjælp af en USB-forbindelse kan du tilslutte iPhone til en computer.
  2. Lås iPhone op Lad forbindelsen blive etableret ved at vælge "Tillid" på din iPhone. a
  3. Naviger til "Denne pc" > "[navnet på din iPhone]" > "Internt lager" > "DCIM" > "100APPLE."
  4. Dine iPhone-billeder vil være pænt organiseret i datobaserede mapper.
  5. Du kan nu kopiere de(t) ønskede billede(r) til din computer.
iTunes

4. Sådan overfører du filer fra iPhone til pc med iTunes

Det primære formål med iTunes Fildeling er at lette dataoverførsel mellem din computer og et kompatibelt program, der kører på din iPhone eller iPad. Hvis du er sikker på, at de filer, du ønsker at overføre, er produceret af et program, der er kompatibelt med Fildeling, kan du bruge denne funktion til at flytte materiale fra en iPhone til en pc.

Følg de efterfølgende trin for at overføre filer fra en iPhone til en pc ved hjælp af iTunes Fildeling og USB:

  1. Slut din iPhone til din computer, og start iTunes, hvis det ikke allerede kører automatisk.
  2. I vinduet for iTunes skal du gå til fanen "Enhed" og derfra vælge "Fildeling".
  3. Hvis du vil overføre filer fra et program til et andet på din pc, skal du vælge den pågældende app fra listen.
  4. Når du har besluttet, hvilke filer du vil kopiere til computeren, skal du vælge disse filer og derefter klikke på knappen "Gem til".
  5. For at begynde at overføre filer fra din iPhone til computeren skal du vælge et sted på din computer, hvor du vil gemme filerne, og derefter klikke på knappen "Gem til".
Filemail-apps til filoverførsel

5. Overfør filer fra iPhone til pc ved hjælp af FileMail

Du kan sende filer fra din iOS-enhed til din computer ved hjælp af FileMail. Det er nemt at sende store film, lydfiler, fotosamlinger i høj kvalitet og samlinger af alle mulige andre medier.

Filoverførselsprogrammet til iPhone er nemt at bruge og har en "kun WiFi"-indstilling, hvis du vil forhindre, at din mobildatagrænse overskrides, mens du bruger appen. For at komme i gang skal du downloade og installere appen på din iOS-enhed. Du kan dele op til 5 GB gratis, uden at du behøver at registrere dig.

  1. Installer Filemail-mobilapplikationen til ioS på din iPhone
  2. På din pc skal du enten navigere til Filemails hjemmeside eller installere Filemail Desktop-appen til pc. Dette vil gøre det muligt for dig at få UDP-overførselsacceleration for hurtigere overførselshastigheder.
  3. Start FileMail-applikationen på din iPhone
  4. Log ind på din nuværende FileMail-konto, eller hvis du vil, kan du springe dette trin over og bruge vores service uden at betale en krone.
  5. Du skal blot vælge de elementer, du vil sende, efter at have klikket på knappen "Vedhæft filer".
  6. Angiv modtagernes e-mailadresser, beskedens emne og indholdet (valgfrit).
  7. Klik på "Send". Hvis du har begrænset mobildata, kan applikationen spørge, om den skal levere dine filer ved blot at bruge WiFi-forbindelser.
  8. Processen med at uploade dine filer vil nu begynde. Når den er færdig, vil der blive sendt et downloadlink til din e-mail, så snart den er færdig.
  9. Klik på linket, og du vil blive ført til en side, hvor filerne kan downloades. Eller du kan tage linket ind i vores dedikerede Windows-baserede filoverførselsapp til pc og downloade derfra.
Vægte

Overførselstype

Pro

Ulemper
iTuneUnderstøtter både USB- og WiFi-forbindelse. Intet tab af kvalitet for filer som billeder og videoer.Ikke alle iDevice-programmer understøtter iTunes File Sharing-funktionen. Individuelle og flere filer kan importeres, men mapper kan ikke importeres.
iCloudAlle dine enheder bliver synkroniseret og opdateret, hver gang du ændrer en fil. Kompatibel med ikke-iOS-enheder, men de interagerer særligt effektivt med Apples økosystem. Styrker filernes sikkerhed med ekstra krypteringslag.Kræver en internetforbindelse. Der kan være ekstra omkostninger forbundet med at uploade og downloade data Hvis serveren er overfyldt, kan filoverførsler nogle gange blive langsomme.
Deling via BluetoothMeget nem proces til at sende filer Tilgængelig uden internetforbindelseLangsomme transmissionstider, det kan tage lang tid at sende filer Særligt svært at sende store filer Maksimal rækkevidde på 100 meter, hvilket kan være utilstrækkeligt for visse brugere
StifinderNem at bruge og med en overskuelig brugerflade Overførsler sker inden for en meget kort tidsramme.Nogle gange vises iPhone ikke i Windows Stifinder, hvilket forhindrer dem i at se iPhone-billeder på en pc.
FileMailBrugere kan bruge det uden at være registreret, og det er gratis Ingen registrering er nødvendig Datakryptering gør det hurtigt og sikkert at bruge Understøtter overførsel af store filer hurtigt og effektivtDu skal have en internetforbindelse. Hvis du ønsker at dele filer, der er større end 5 GB, skal du have et abonnement.
Overfør filer af enhver størrelse
Ubegrænset antal modtagere, downloads og båndbredde
Tjek vores betalte planer

Vil du dele filer mellem flere enheder?