Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re

Elég sokáig nehéz volt választ találni arra, hogyan lehet fájlokat átvinni iPhone-ról PC-re. Az iPhone és a PC között van bizonyos fokú kompatibilitás; mindazonáltal, ellentétben a Mac-kel való adatszinkronizálással, még mindig nehéz a fájlok átvitele az iPhone és a PC között. Többféle módszerrel szinkronizálhatja és továbbíthatja az adatokat a Windows-számítógép és az iPhone vagy iPad között.

Ha iPhone-t használ, akkor az alábbi irányelvek megismerése nagy hasznára válik, amikor az iOS-adatátvitelre van szükség. Nem számít, hogy az iPhone-ról a számítógépre vagy fordítva szeretne fájlokat áthelyezni; ezek a lehetőségek működni fognak.

Átvitel akár 5 GB-ig ingyen

Nincs regisztráció szükséges

iCloud fájlok átviteléhez

1. Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re az iCloud használatával

Összességében, iCloud az egyik legegyszerűbb módszer az adatok átvitelére az iPhone és szinte bármilyen más eszköz, köztük egy Windows PC között. Lényegében feltöltöd az adataidat az iCloudba, majd egy másik eszközön lekérdezed őket.

Az ingyenes iCloud-csomag azonban csak 5 GB tárhelyet biztosít. Ezért ha nagyobb fájlok átvitelére szeretné használni az iCloudot, prémium csomagra kell előfizetnie.
 1. Indítsa el a Fájlok alkalmazást az iPhone készülékén.
 2. Keresse meg a számítógépre átvinni kívánt fájlokat.
 3. Nyomja meg hosszan a Másolás gombot, és érintse meg az egyes fájlok esetében. Több fájl másolásához használja a három ponttal jelölt menü Kijelölés opcióját.
 4. Az alkalmazásban lépjen az iCloud Drive-ra, és illessze be oda a másolt fájlokat. A fájlok átkerültek az iCloud Drive-ra.
 5. Az iCloud.com vagy a Windows iCloud Drive alkalmazás segítségével töltse le a fájlokat a számítógépére.
bluetooth

2. Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re Bluetooth-on keresztül

A Bluetooth egy másik egyszerű technika az adatok iPhone-ról PC-re történő átvitelére. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejtenie: az adatok iPhone-ról PC-re történő átvitele Bluetooth-on keresztül csak korlátozott számú különböző fájlformátum esetében lehetséges.
Mivel annyira időigényes manuálisan kiválasztani a fájlokat az iPhone és a Bluetooth-fájlok közötti átvitelhez, csak kis mennyiségű adatot továbbíthat Bluetooth-on keresztül, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott mennyiségű információt oszthat meg.
Emellett a Bluetooth korántsem a leghatékonyabb módszer az adatátvitelre. Ennek eredményeképpen a következő bekezdésben egy másik hatékony stratégiát fogunk tárgyalni.
 1. Húzza felfelé az iPhone kezdőképernyőjén a beállítások panelt, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a Bluetooth szimbólumot. Engedje meg, hogy csatlakozzon ahhoz a számítógéphez, amelyre az adatokat továbbítani szeretné.
 2. Az átvitel megkezdéséhez válassza a Windows "beállítások" opciót, majd aktiválja a Bluetooth opciót. A Windows lapon belül az "eszköz" opciót találhatja meg. Kapcsolja be onnan a Bluetooth-t, hogy a Bluetooth-eszköz engedélyezze a fájlok fogadását.
 3. Válassza ki az iPhone-ról a számítógépre átvinni kívánt fájlokat.
 4. Ezek a fájlok egy felugró ablakban jelennek meg a számítógépén.
MS Windows

3. Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re a Windows File Explorer használatával

Most az iPhone-ról PC-re történő fájlátvitelről szóló cikkünkben a legdominánsabb és legnépszerűbb operációs rendszert, a Windowst vesszük szemügyre. Talán ismeri a File Explorer-t, a Windows számítógépeken a fájlok kezelésére és átvitelére szolgáló szoftvert. Egyszerűvé teszi a számítógépen lévő fájlok elérését és a rajta lévő tárhelyek bejárását.
Ha az iPhone fényképek és videók átvitelére van szüksége, a Windows File Explorer a megfelelő megoldás, mivel lehetővé teszi a képek és videók közvetlen átvitelét az iPhone-ról a számítógépre USB-kapcsolaton keresztül. Nincs szükség további szoftverre.
 1. A File Explorer grafikus felhasználói felülettel rendelkezik az adatok kezeléséhez. USB-kapcsolat segítségével csatlakoztathatja az iPhone-t a számítógéphez.
 2. Az iPhone feloldása Engedje meg, hogy a kapcsolat sikeresen létrejöjjön az iPhone-on a "Trust" (Megbízhatóság) kiválasztásával. a.
 3. Navigáljon az "Ez a számítógép" > "[az iPhone neve]" menüpontra. > "Belső tárhely" > "DCIM" > "100APPLE".
 4. Az iPhone-képek rendezetten, dátumalapú mappákba lesznek rendezve.
 5. Most már átmásolhatja a kívánt fénykép(ek)et a számítógépére.

4. Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re az iTunes segítségével

Az elsődleges célja a iTunes A fájlmegosztás a számítógép és az iPhone vagy iPad készüléken futó kompatibilis alkalmazás közötti adatátvitel megkönnyítésére szolgál. Ha biztos benne, hogy az átvinni kívánt fájlokat a fájlmegosztással kompatibilis alkalmazással állította elő, akkor ezt a funkciót használhatja az anyagok iPhone-ról számítógépre történő átvitelére.

Ha az iTunes fájlmegosztás és az USB segítségével szeretne fájlokat átvinni egy iPhone-ról egy számítógépre, kövesse a következő lépéseket:
 1. Csatlakoztassa az iPhone készüléket a számítógéphez, és indítsa el az iTunes alkalmazást, ha az még nem fut automatikusan.
 2. Az iTunes ablakában lépjen az "Eszköz" fülre, és válassza ki onnan a "Fájlmegosztás" lehetőséget.
 3. Ha a számítógépen lévő egyik programból a másikba szeretne fájlokat átvinni, válassza ki az adott alkalmazást a listából.
 4. Miután eldöntötte, hogy mely fájlokat szeretné a számítógépre másolni, válassza ki ezeket a fájlokat, majd kattintson a "Mentés a" gombra.
 5. A fájlok iPhone-ról a számítógépre történő átvitelének megkezdéséhez válasszon egy helyet a számítógépen, ahol a fájlokat tárolni szeretné, majd kattintson a "Mentés a" gombra.
FileMail fájlmegosztó alkalmazás

5. Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re a FileMail használatával

Fájlokat küldhet iOS készülékéről a számítógépére az alábbi eszközök segítségével FileMail. Hatalmas filmek, hangfájlok, kiváló minőségű fotógyűjtemények és bármilyen más média gyűjteményeinek küldése egyszerű.

A iphone fájlátviteli alkalmazás könnyen használható, és rendelkezik egy "csak WiFi" opcióval, ha meg akarja akadályozni, hogy az alkalmazás használata közben túllépje a mobil adatforgalmi limitet. A kezdéshez töltse le és telepítse az alkalmazást iOS-eszközére. Legfeljebb 5 GB-ot oszthat meg ingyenesen, regisztráció nélkül.

 1. Telepítse a Filemail mobilalkalmazást ioS iPhone készülékére
 2. A számítógépen navigáljon a Filemail honlapjára, vagy telepítse a Filemail Desktop alkalmazást a PC-re. Ez lehetővé teszi az UDP átviteli gyorsítást a gyorsabb átviteli sebesség érdekében.
 3. Indítsa el a FileMail alkalmazást az iPhone-on
 4. Jelentkezzen be jelenlegi FileMail-fiókjába, vagy ha szeretné, kihagyhatja ezt a lépést, és használhatja szolgáltatásunkat anélkül, hogy egy fillért fizetne.
 5. A "fájlok csatolása" gombra kattintás után egyszerűen válassza ki az elküldeni kívánt elemeket.
 6. Kérjük, adja meg a címzettek e-mail címét, az üzenet témáját és tartalmát (nem kötelező).
 7. Kattintson a "Küldés" gombra. Ha korlátozott mobil adatforgalommal rendelkezik, az alkalmazás megkérdezheti, hogy a fájlokat egyszerűen a WiFi-kapcsolat segítségével kell-e továbbítani.
 8. A fájlok feltöltési folyamata most kezdődik. Ha ez befejeződött, a letöltési linket elküldjük az Ön e-mail címére, amint a letöltés befejeződött.
 9. Kattintson a linkre, és egy olyan oldalra kerül, ahonnan letöltheti a fájlokat. Vagy átveheti a linket a dedikált Windows-alapú fájlátviteli alkalmazás PC-re és onnan töltse le.
előnyök és hátrányok

6. Fájlok átvitele iPhone-ról PC-re - A különböző módszerek előnyei és hátrányai

Transzfer típus Előnyök Hátrányok
iTune
Támogatja az USB és a WiFi csatlakozást is. Nincs minőségromlás az olyan fájlok esetében, mint a képek és videók.
Nem minden iDevice alkalmazás támogatja az iTunes File Sharing funkciót. Egyedi és több fájl importálható, mappák azonban nem importálhatók.
iCloud
Minden eszköze szinkronizálódik és frissül, ha módosít egy fájlt. Kompatibilisek a nem iOS-eszközökkel, azonban különösen hatékonyan működnek együtt az Apple ökoszisztémával. További titkosítási rétegekkel erősíti a fájlok biztonságát.
Internetkapcsolat szükséges. Az adatok feltöltésével és letöltésével kapcsolatban többletköltségek merülhetnek fel. Ha a szerver túlzsúfolt, a fájlátvitel néha lassúvá válhat.
Bluetooth-megosztás
Nagyon egyszerű folyamat a fájlok küldéséhez Internetkapcsolat nélkül is elérhető
Lassú átviteli idő, sokáig tarthat a fájlok elküldése Különösen nehéz nagyméretű fájlokat küldeni A maximális hatótávolság 100 méter, ami egyes felhasználók számára nem elegendő.
File Explorer
Könnyen kezelhető és egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik Az átutalások nagyon rövid időn belül megtörténnek.
Néha az iPhone nem jelenik meg a Windows Intézőben, így nem látják az iPhone-képeket a számítógépen.
FileMail
A felhasználók regisztráció nélkül is használhatják, és ingyenes. Nincs szükség regisztrációra Az adattitkosítás gyors és biztonságos használatot tesz lehetővé Támogatja a nagyméretű fájlok gyors és hatékony átvitelét
Szükséged lesz internetkapcsolatra. Ha 5 GB-nál nagyobb fájlokat szeretne megosztani, előfizetésre lesz szüksége.

Bármilyen méretű fájlok átvitele

Korlátlan címzettek, letöltések és sávszélesség

Hungarian