Kā pārsūtīt failus no iPhone uz Mac

Ace2024. gada 24. janvāris
kā pārsūtīt failus no iPhone uz Mac

Šajā rakstā mēs aplūkojam 6 metodes, ko varat izmantot, lai pārsūtītu failus no iPhone uz Mac. Mēs sniedzam arī soli pa solim izklāstītas instrukcijas, lai jūs varētu viegli sākt šo failu pārvietošanu no iPhone uz Mac.

Mūsdienās mēs izmantojam savus tālruņus gandrīz visam, tāpēc tie ir vienas no svarīgākajām ierīcēm, kurās tiek pārnēsāta mūsu informācija un faili. Mūsu atkarība no tālruņiem kā daudzfunkcionālām ierīcēm neizbēgami noved pie daudzu failu uzkrāšanas to iekšējā atmiņā. Kad iekšējā krātuve būs izsīkusi, jūs domāsiet par to, kā pārsūtīt failus no iPhone uz Mac, ja esat iedziļinājies Apple ekosistēmā.

Pārsūtiet līdz 5 GB bez maksas
Nav nepieciešama reģistrācija
Lielu failu pārsūtīšana tagad
Kabeļi, lai pārsūtītu fotoattēlus no iphone uz macbook

1. Failu pārsūtīšana no iPhone uz Mac, izmantojot kabeli

Vienkārša iPhone savienošana ar Mac, iespējams, ir vienkāršākā metode, kā pārsūtīt failus no iPhone uz Mac vai no Mac uz iPhone. Šīs pieejas izmantošana būs diezgan vienkārša, ja tuvumā ir pieejams USB kabelis.

  1. Kā pirmo soli pievienojiet vienu USB kabeļa galu savam iPhone un otru galu Mac. Tādējādi starp abām ierīcēm tiks izveidots savienojums, un jūs redzēsiet, ka abas ierīces uzreiz atklās viena otru.
  2. Noklikšķiniet uz Finder ikonas Mac ekrāna augšējā kreisajā stūrī. Šai darbībai būtu jāiniciē jauns Finder logs.
  3. Iespējams, ka, ritinot kreisajā sānjoslā uz leju, redzēsiet savu iPhone, kas iekļauts sadaļā Ierīces/Lokalizācijas vietas. Noklikšķiniet uz saites.
  4. Izvēlieties, uz kurieni vēlaties pārvietot failus un no kurienes.
  5. Ja vēlaties pārsūtīt failus no Mac uz iPhone, izmantojot USB, vienkārši velciet failu no darbvirsmas uz galamērķa mapi. Ja vēlaties pārvietot failu no tālruņa uz datoru, pārlūkojiet vajadzīgo mapi un velciet un nometiet failu uz darbvirsmas.
AirDrop, lai pārvietotu failus no iphone uz mac

2. Failu pārsūtīšana no iPhone uz Mac bezvadu režīmā, izmantojot AirDrop

Izmantojot lietojumprogrammu AirDrop, varat sūtīt dažāda veida failus, tostarp attēlus, videoklipus, vietas un vietnes. AirDrop ir viena no ātrākajām un efektīvākajām datu pārsūtīšanas metodēm starp iPhone un Mac.

AirDrop ir iOS un macOS operētājsistēmu pamatkomponents, kas ļauj ātri un bez piepūles pārsūtīt failus ar tuvumā esošiem citiem lietotājiem. Tā izmanto Bluetooth un WiFi, kas ļauj tai darboties arī tad, ja ierīces nav pieslēgtas internetam. AirDrop ļauj pārsūtīt attēlus, videoklipus, tīmekļa vietnes, atrašanās vietas un citus datus no dažādām ierīcēm.

  1. Pievienojiet Mac un iPhone vienam bezvadu tīklam vai savienojiet Mac un iPhone, izmantojot Bluetooth.
  2. Atveriet failu, kuru vēlaties pārsūtīt no iPhone, un pēc tam nospiediet kopīgošanas ikonu.
  3. Pēc "Control Center" palaišanas aktivizējiet WiFi un Bluetooth ierīcē.
  4. Pēc tam aktivizējiet AirDrop savā iPhone un mainiet tālruņa iestatījumus uz "Everyone/Contacts Only".
  5. Mac datorā izvēlieties AirDrop, atverot programmu "Finder", pēc tam noklikšķiniet uz pogas "Go" un ieslēdziet AirDrop funkciju.
  6. Aktivizējiet opciju "Allow to be discovered by" (Atļaut, lai to atklāj) Macbook datorā, no nolaižamajā izvēlnē izvēloties "Contacts Only/Everyone" (Tikai kontakti/visi).
  7. Failā atrodiet pogu "Kopīgot" un pēc tam izvēlieties opciju "AirDrop" savā iPhone.
  8. Tagad pagaidiet, līdz failu pārsūtīšana ir pabeigta.
iTunes

3. Failu pārsūtīšana no iPhone uz Mac ar iTunes

Nākamajā rakstā par to, kā pārsūtīt failus no iPhone uz Mac, aplūkosim iTunes. Lielākā daļa cilvēku, pārsūtot datus no iPhone uz datoru, joprojām izvēlas izmantot iTunes. Tomēr, izmantojot iTunes, uz Mac datoru ir atļauts pārsūtīt datus tikai no tām iOS ierīces lietojumprogrammām, kas atbalsta failu kopīgošanu, un tas ierobežo pārsūtāmo failu veidus.

Kopumā ir divas iespējas sinhronizēt mūziku, filmas, fotogrāfijas, kontaktus, kalendārus un ierīces dublējumu, izmantojot iTunes kontu:

  1. USB
  2. WiFi

Sinhronizēt iTunes, izmantojot USB

Ja ir iespējams, failu pārsūtīšana no iPhone uz Mac ir diezgan vienkārša:

  1. Atveriet iTunes. Pārliecinieties, ka jums ir jaunākā versija.
  2. USB savienojiet iPhone ar datoru. Jums vajadzētu pamanīt ierīci, kas iTunes augšējā kreisajā stūrī ir uzskaitīta sadaļā Savienotās ierīces.
  3. Noklikšķiniet uz ierīces simbola.
  4. iTunes kreisajā pusē izvēlieties Iestatījumi, lai redzētu materiālu veidus, kurus var sinhronizēt.
  5. Izvēlieties vēlamos failus un pēc tam noklikšķiniet uz Sync in iTunes.
  6. iTunes apakšējā labajā stūrī izvēlieties "Apply". Sinhronizācija jāsāk automātiski un no šī brīža ierīces sinhronizēsies ikreiz, kad pieslēgsieties, izmantojot USB, un iTunes būs atvērts.

iTunes sinhronizēšana ar WiFi

Jūs varat konfigurēt savu iPhone sinhronizēt materiālus, izmantojot WiFi, ja iepriekš esat apstiprinājis, ka jūsu datorā ir instalēta jaunākā iTunes versija un ka jūsu iPhone un dators ir savienoti ar vienu un to pašu WiFi tīklu. Šim nolūkam nepieciešams zibspuldzes vads, lai savienotu iPhone ar datoru.

  1. Savienojiet iPhone ar datoru, izmantojot USB savienojumu.
  2. Noklikšķiniet uz pogas Ierīce iTunes programmas loga augšējā kreisajā stūrī.
  3. Cilne Kopsavilkums atrodas zem cilnes Iestatījumi.
  4. Atzīmējiet lodziņu blakus Sinhronizēt ar šo ierīci, izmantojot WiFi, un izvēlieties Lietot.
Failu pārsūtīšana, izmantojot wifi

4. Failu pārsūtīšana no iPhone uz Mac ar iCloud

Vienkārša un viegli lietojama iCloud Drive organizē failus savās mapēs, kas ir viena no daudzajām pakalpojuma stiprajām pusēm. Izmantojot savu Apple ID, jūs varēsiet piekļūt datiem, kas glabājas gan galddatoros, gan iPhone.

Paturiet prātā, ka, izmantojot šo metodi, ir nepieciešams uzticams Wi-Fi savienojums. Tāpat pārbaudiet, vai jūsu iPhone un Mac ir uzstādītas jaunākās attiecīgo operētājsistēmu versijas. To pašu varat izdarīt, sekojot šiem norādījumiem.

  1. Piekļūstiet Apple izvēlnei, noklikšķinot uz Apple uznirstošā loga darbvirsmas augšējā kreisajā stūrī.
  2. Izvēlnē izvēlieties Preferences System.
  3. Vienkārši dodieties uz priekšu un noklikšķiniet uz iCloud.
  4. Pierakstieties, izmantojot e-pasta adresi un paroli, kas saistīta ar jūsu Apple ID.
  5. Lai iestatītu iCloud, izpildiet ekrānā redzamos norādījumus.
  6. Pārejiet uz iPhone lietotni "Iestatījumi".
  7. Atvērtajā izvēlnē izvēlieties "jūsu vārds" un pēc tam iCloud.
  8. Ieslēdziet iCloud Drive, kas ir ceturtais solis.
  9. Dodieties uz Apple izvēlni savā datorā un tur noklikšķiniet uz "System Preferences" (Sistēmas preferences).
Failu koplietošanas lietotne Filemail

5. Failu pārsūtīšana no iPhone uz Mac, izmantojot FileMail

Ar FileMail ir vienkārši nosūtīt lielus video failus, audio failus, augstas kvalitātes fotoattēlu kolekcijas un jebkura cita veida multivides kolekcijas. Mūsu iphone failu pārsūtīšanas lietotne ir viegli lietojama, un tai ir opcija "tikai WiFi", ja vēlaties, lai tās lietošanas laikā netiktu pārsniegts jūsu mobilo datu limits.

Ja kopīgojat tikai failus, kuru lielums nepārsniedz 5 GB, varat to darīt bez reģistrēšanās un bez nepieciešamības iegādāties abonementu. FileMail ļauj lietotājiem ar dažiem vienkāršiem soļiem kopīgot un saņemt failus starp iPhone un Mac, veicot tikai dažus vienkāršus soļus:

  1. Lejupielādējiet, instalējiet un palaidiet FileMail mobilo lietotni.
  2. Noklikšķiniet uz "Pievienot failus".
  3. Pārvietojieties uz vēlamajiem failiem un/vai mapēm un pievienojiet tos.
  4. Varat izvēlēties nosūtīt failus kā e-pastu vai augšupielādēt failus un saņemt koplietojamu saiti.
  5. Ja esat izvēlējies "Sūtīt kā e-pastu", ievadiet saņēmēja e-pasta adresi. Ja vēlaties, iesniedziet neobligātu ziņojumu.
  6. Nospiediet pogu Sūtīt.
  7. Saņēmējs saņems e-pastu ar norādījumiem, kā lejupielādēt failus.
  8. Ja esat izvēlējies opciju "Sūtīt kā saiti", pēc failu augšupielādes jūs būsiet saņēmis saiti, kuru varēsiet kopīgot ar jebkuru personu, ar kuru vēlaties kopīgot failus.
  9. Mac lietotājs, kas šajā piemērā ir saņēmējs, failu lejupielādei var izmantot mūsu datora lietotni, kas nodrošinās UDP pārsūtīšanas paātrinājumu, lai iegūtu lielāku ātrumu un stabilāku savienojumu.
Svari

6. Kā pārsūtīt failus no iPhone uz Mac - dažādu risinājumu plusi un mīnusi

Pārsūtīšanas metode

Plusi

Mīnusi

AirDropTā kā šī funkcija var automātiski noteikt tuvumā esošos uztvērējus, nav nepieciešams savienot nevienu ierīci.Lēna metode ar aptuveni 40 MB/s pārsūtīšanas ātrumu starp mūsdienu Mac modeļiem. AirDrop var tikt ļaunprātīgi izmantota, ja to izmanto publiskā tīklā, tāpēc esiet piesardzīgi attiecībā uz atļauju cilvēkiem pārsūtīt failus uz jūsu Mac, izmantojot šo funkciju.
USB kabelisViegli un vienkārši lietojams Failu nosūtīšanai nav nepieciešams interneta savienojums Ļoti ātra pat lielu failu nosūtīšana.Tas ir atkarīgs no USB kabeļa fiziskās pieejamības un no tā, vai abas ierīces atrodas tuvu viena otrai.
iTunes
Atbalsta gan USB, gan WiFi savienojumu. Failiem, piemēram, attēliem un videoklipiem, nav kvalitātes zudumu.
Ne visas iI ierīču programmas atbalsta iTunes failu kopīgošanas funkciju. Var importēt atsevišķus un vairākus failus, taču mapes importēt nevar.
iCloudVisas jūsu ierīces tiks sinhronizētas un atjauninātas, kad mainīsiet failu, izmantojot mākoņkrātuvi. iCloud pakalpojumi ir saderīgi ar ierīcēm, kas nav iOS ierīces, tomēr tie īpaši efektīvi mijiedarbojas ar Apple ekosistēmu. Mākoņglabāšanas pakalpojumu sniedzēji pastiprina savu pakalpojumu drošību ar papildu slāņiem.Mākoņtelevīzijas failu glabāšanai ir nepieciešams interneta pieslēgums. Var uzkrāties izmaksas, kas saistītas ar datu augšupielādi un lejupielādi no mākoņa. Ja serveris ir pārpildīts, failu pārsūtīšana dažkārt var kļūt lēna.
FileMailNav nepieciešama reģistrācija. Bezmaksas failu koplietošana līdz 5 GB. Datu šifrēšana nodrošina ātru un drošu lietošanu Atbalsta ātru un efektīvu lielu failu pārsūtīšanu.Ir nepieciešams interneta savienojums. Lai kopīgotu failus, kas lielāki par 5 GB, jums būs nepieciešams abonements.
Jebkura izmēra failu pārsūtīšana
Neierobežots saņēmēju, lejupielādes un joslas platums
Pārbaudiet mūsu apmaksātos plānus

Nepieciešams kopīgot failus starp vairākām ierīcēm?