Kā pārsūtīt failus no iPhone uz datoru

Ace2024. gada 8. marts
kā pārsūtīt failus no iphone uz datoru

Jau ilgu laiku ir grūti atrast atbildi uz jautājumu, kā pārsūtīt failus no iPhone uz datoru. Ir zināma saderības pakāpe starp iPhone un PC, tomēr atšķirībā no datu sinhronizēšanas ar Mac joprojām ir grūti pārsūtīt failus starp iPhone un PC. Ir vairākas dažādas metodes, ar kurām varat sinhronizēt un pārsūtīt datus starp Windows datoru un iPhone vai iPad.

Ja izmantojat iPhone, iepazīšanās ar šīm vadlīnijām jums noderēs ikreiz, kad būs nepieciešama iOS datu pārsūtīšana. Nav svarīgi, vai vēlaties pārvietot failus no iPhone uz datoru vai otrādi - šīs iespējas būs piemērotas.

Pārsūtiet līdz 5 GB bez maksas
Nav nepieciešama reģistrācija
Pārsūtīt failus tagad
iCloud, lai pārsūtītu failus

1. Failu pārsūtīšana no iPhone uz datoru, izmantojot iCloud

Kopumā iCloud ir viena no vienkāršākajām metodēm datu pārsūtīšanai starp iPhone un gandrīz jebkuru citu ierīci, tostarp Windows datoru. Būtībā jūs augšupielādējat savus datus iCloud un pēc tam tos saņemat citā ierīcē.

Tomēr bezmaksas iCloud plāns nodrošina tikai 5 GB vietas. Tāpēc, ja vēlaties izmantot iCloud, lai pārsūtītu lielākus failus, jums ir jāpiesakās uz premium plānu.

  1. Palaidiet Files lietotni savā iPhone.
  2. Atrodiet failus, kurus vēlaties pārsūtīt uz datoru.
  3. Ilgi nospiediet pogu Kopēt un pieskarieties tai, lai kopētu atsevišķus failus. Lai kopētu vairākus failus, izvēlnē ar trim punktiem izmantojiet opciju Select.
  4. Programmā dodieties uz iCloud Drive un ielīmējiet tur kopētos failus. Jūsu faili ir pārnesti uz iCloud Drive.
  5. Izmantojiet iCloud.com vai iCloud Drive programmu operētājsistēmai Windows, lai failus lejupielādētu datorā.
Failu sūtīšana, izmantojot bluetooth no iphone

2. Failu pārsūtīšana no iPhone uz datoru, izmantojot Bluetooth

Bluetooth ir vēl viena vienkārša metode datu pārsūtīšanai no iPhone uz datoru. Tomēr jāatceras, ka datu pārsūtīšana no iPhone uz datoru, izmantojot Bluetooth, ir iespējama tikai ierobežotam dažādu failu formātu skaitam.

Tā kā manuāla failu atlase iPhone pārsūtīšanai ar Bluetooth ir laikietilpīga, ar Bluetooth var pārsūtīt tikai nelielu datu daudzumu, kas nozīmē, ka varat kopīgot tikai ierobežotu informācijas apjomu.

Turklāt Bluetooth nebūt nav visefektīvākā datu pārsūtīšanas metode. Tāpēc nākamajā rindkopā mēs apspriedīsim vēl vienu efektīvu stratēģiju.

  1. Pārvelciet iestatījumu paneli iPhone sākuma ekrānā uz augšu un nospiediet un turiet Bluetooth simbolu. Ļaujiet tam izveidot savienojumu ar datoru, uz kuru vēlaties pārsūtīt datus.
  2. Lai sāktu pārraidi, izvēlieties opciju Windows "iestatījumi" un pēc tam aktivizējiet Bluetooth opciju. Windows cilnē var atrast opciju "ierīce". No turienes ieslēdziet Bluetooth, lai Bluetooth ierīce varētu pieņemt failus.
  3. Izvēlieties failus, kurus vēlaties pārsūtīt no iPhone uz datoru.
  4. Šie faili parādīsies uznirstošā loga logā datorā.
MS Windows

3. Failu pārsūtīšana no iPhone uz datoru, izmantojot failu pārlūku operētājsistēmā Windows

Tagad mūsu rakstā par to, kā pārsūtīt failus no iPhone uz datoru, apskatīsim dominējošo un populārāko operētājsistēmu - Windows. Iespējams, ka jums ir pazīstama programma File Explorer, kas paredzēta failu pārvaldīšanai un pārsūtīšanai Windows datoros. Tā ļauj jums vienkārši piekļūt datorā esošajiem failiem un pārvietoties pa tajā esošo krātuvi.

Ja dati, kurus nepieciešams pārsūtīt, ir fotogrāfijas un videoklipi no iPhone kameras rullīša, Windows failu pārlūks ir piemērots risinājums, jo tas ļauj tieši pārsūtīt attēlus un videoklipus no iPhone uz datoru, izmantojot USB savienojumu. Nav nepieciešama papildu programmatūra.

  1. Failu pārlūkā ir grafiska lietotāja saskarne datu administrēšanai. Izmantojot USB savienojumu, varat savienot iPhone ar datoru.
  2. iPhone atbloķēšana Ļaujiet savienojumam veiksmīgi izveidoties, iPhone izvēloties "Trust". a
  3. Pāriet uz "Šis dators" > "[iPhone nosaukums]" > "Iekšējā krātuve" > "DCIM" > "100APPLE".
  4. Jūsu iPhone attēli tiks kārtīgi sakārtoti mapēs, kas balstītas uz datumiem.
  5. Tagad varat kopēt vajadzīgo(-ās) fotoattēlu(-as) uz datoru.
iTunes

4. Kā pārsūtīt failus no iPhone uz datoru, izmantojot iTunes

iTunes failu koplietošanas galvenais mērķis ir atvieglot datu pārsūtīšanu starp datoru un saderīgu lietojumprogrammu, kas darbojas jūsu iPhone vai iPad. Ja esat pārliecināts, ka faili, kurus vēlaties pārsūtīt, ir izveidoti ar programmu, kas ir saderīga ar funkciju File Sharing, varat izmantot šo funkciju, lai pārvietotu materiālus no iPhone uz datoru.

Lai pārsūtītu failus no iPhone uz datoru, izmantojot iTunes File Sharing un USB, izpildiet turpmāk minētās darbības:

  1. Savienojiet iPhone ar datoru un palaidiet iTunes, ja tas vēl nav automātiski iedarbināts.
  2. iTunes logā atveriet cilni "Ierīce" un tur izvēlieties "Failu koplietošana".
  3. Ja vēlaties pārsūtīt failus no vienas programmas uz citu datorā, izvēlieties šo programmu no saraksta.
  4. Pēc tam, kad esat izlēmis, kurus failus vēlaties kopēt datorā, izvēlieties šos failus un pēc tam noklikšķiniet uz pogas "Saglabāt datorā".
  5. Lai sāktu failu pārsūtīšanu no iPhone uz datoru, izvēlieties vietu datorā, kur vēlaties saglabāt failus, un pēc tam noklikšķiniet uz pogas "Saglabāt uz".
Filemail failu pārsūtīšanas programmas

5. Failu pārsūtīšana no iPhone uz datoru, izmantojot FileMail

Jūs varat nosūtīt failus no iOS ierīces uz datoru, izmantojot FileMail. Lielu filmu, audio failu, augstas kvalitātes fotoattēlu kolekciju un jebkura cita veida multivides kolekciju nosūtīšana ir vienkārša.

iphone failu pārsūtīšanas lietojumprogramma ir viegli lietojama, un tai ir opcija "WiFi only" (tikai WiFi), ja vēlaties, lai lietojumprogrammas lietošanas laikā netiktu pārsniegts jūsu mobilo datu limits. Lai sāktu darbu, lejupielādējiet un instalējiet lietotni savā iOS ierīcē. Bez maksas varat kopīgot līdz 5 GB, un jums nav nepieciešams reģistrēties.

  1. Instalējiet mobilo lietojumprogrammu Filemail ioS savam iPhone.
  2. Datorā vai nu dodieties uz Filemail sākumlapu, vai instalējiet Filemail darbvirsmas lietojumprogrammu datoram. Tas ļaus jums iegūt UDP pārsūtīšanas paātrinājumu ātrākai pārsūtīšanai.
  3. Palaidiet Filemail programmu savā iPhone
  4. Pierakstieties savā pašreizējā FileMail kontā vai, ja vēlaties, varat izlaist šo soli un izmantot mūsu pakalpojumu, nemaksājot ne centa.
  5. Vienkārši izvēlieties vienumus, kurus vēlaties nosūtīt, pēc tam, kad noklikšķinājāt uz pogas "pievienot failus".
  6. Norādiet saņēmēju e-pasta adreses, ziņojuma tēmu un saturu (pēc izvēles).
  7. Noklikšķiniet uz "Sūtīt". Ja jums ir ierobežots mobilo datu apjoms, lietojumprogramma var pajautāt, vai failus nosūtīt, vienkārši izmantojot WiFi savienojumus.
  8. Tagad sāksies jūsu failu augšupielādes process. Kad tas būs pabeigts, uz jūsu e-pastu tiks nosūtīta lejupielādes saite, tiklīdz tas būs pabeigts.
  9. Noklikšķiniet uz saites, un tiks atvērta lapa, kurā varēs lejupielādēt failus. Vai arī varat izmantot saiti mūsu specializētajā Windows programmā failu pārsūtīšanai datorā un lejupielādēt failus no turienes.
Svari

Pārsūtīšanas veids

Pro

Mīnusi
iTuneAtbalsta gan USB, gan WiFi savienojumu. Failiem, piemēram, attēliem un videoklipiem, netiek zaudēta kvalitāte.Ne visas iDevice lietojumprogrammas atbalsta iTunes failu koplietošanas funkciju. Var importēt atsevišķus un vairākus failus, taču mapes importēt nevar.
iCloudVisas jūsu ierīces tiks sinhronizētas un atjauninātas, kad vien mainīsiet failu. Saderīgs ar ierīcēm, kas nav iOS ierīces, tomēr īpaši efektīvi mijiedarbojas ar Apple ekosistēmu. Pastiprina failu drošību ar papildu šifrēšanas slāņiem.Nepieciešams interneta savienojums. Ar datu augšupielādi un lejupielādi var būt saistītas papildu izmaksas Ja serveris ir pārslogots, failu pārsūtīšana dažkārt var kļūt lēna.
Bluetooth kopīgošanaĻoti vienkāršs failu nosūtīšanas process Pieejams bez interneta savienojuma.Vāja pārraides ātrums, failu nosūtīšana var aizņemt ilgu laiku Īpaši grūti nosūtīt lielus failus Maksimālais darbības rādiuss ir 100 metri, kas dažiem lietotājiem var būt nepietiekams.
Failu pārlūksViegli lietojams un ar vienkāršu lietotāja saskarni Pārsūtīšana notiek ļoti īsā laikā.Dažkārt iPhone netiek parādīts Windows Explorer, neļaujot tiem redzēt iPhone attēlus datorā.
FileMailLietotāji to var izmantot bez reģistrēšanās, un tas ir bezmaksas Nav nepieciešama reģistrācija Datu šifrēšana nodrošina ātru un drošu lietošanu Atbalsta lielu failu ātru un efektīvu pārsūtīšanu.Jums būs nepieciešams interneta savienojums. Ja vēlaties kopīgot failus, kas lielāki par 5 GB, jums būs nepieciešams abonements.
Jebkura izmēra failu pārsūtīšana
Neierobežots saņēmēju, lejupielādes un joslas platums
Pārbaudiet mūsu apmaksātos plānus

Vēlaties kopīgot failus starp vairāk ierīcēm?