Kā sūtīt lielus failus ar Telegram

Ace2024. gada 24. janvāris
kā nosūtīt lielus failus ar telegram

Telegram ir viena no populārākajām ziņapmaiņas lietotnēm pasaulē. Tā ir vienkārša, ātra, droša un bezmaksas. Telegram pēdējā laikā ir kļuvusi arvien populārāka kā alternatīva vairāk pazīstamām tērzēšanas lietojumprogrammām, jo tajā uzsvars tiek likts uz konfidencialitāti un drošību. Tāpat kā citās ziņapmaiņas lietojumprogrammās, šo lietotni var izmantot failu kopīgošanai, un mēs aplūkosim, kā ar Telegram var nosūtīt lielus failus.

Viena no labākajām Telegram īpašībām ir tā, ka tā ir ļoti droša. Ziņojumi tiek šifrēti, izmantojot slepenu mērci, kuru praktiski nav iespējams uzlauzt. Turklāt Telegram ir viena no nedaudzajām ziņapmaiņas lietotnēm, kas piedāvā end-to-end šifrēšanu. Tas nozīmē, ka jūsu ziņojumi ir pilnīgi droši no sūtītāja līdz saņēmējam.

Vēl viena lieliska Telegram īpašība ir tās ātrums. Telegram ir ātrāks nekā SMS, un tas ir arī daudz lētāks. Telegram izmanto tehnoloģiju, ko sauc par "datu saspiešanu", kas padara to ļoti ātru.

Telegram ir arī ļoti vienkārši lietojams. Lietotāja saskarne ir racionalizēta un viegli saprotama. Visbeidzot, Telegram lietošana ir bez maksas. Nav abonēšanas maksas vai slēptu izmaksu. Ja meklējat ātru, drošu un vienkāršu ziņapmaiņas lietotni, Telegram ir lieliska izvēle. Tā ir pieejama visām galvenajām platformām, tostarp iOS, Android, Windows un Mac.

Pārsūtiet līdz 5 GB bez maksas
Nav nepieciešama reģistrācija
Pārsūtīt failus tagad
Telegram drošība

Telegram drošības funkcijas

Telegram ir vairākas drošības funkcijas, kas padara to par lielisku izvēli ziņojumapmaiņai. Šīs funkcijas ietver:

  • end-to-End šifrēšana: Telegram ziņas tiek šifrētas no gala līdz galam. Tas nozīmē, ka ziņojumus var izlasīt tikai sūtītājs un saņēmējs. Ziņojumus nevar izlasīt pat Telegram.
  • Slepenas tērzēšanas: Telegram piedāvā funkciju "Slepenās tērzēšanas", kas ir šifrētas tērzēšanas, kuras pēc noteikta laika pašiznīcinās.
  • Mākoņbāze: Telegram ziņas tiek glabātas mākonī. Tas nozīmē, ka ziņām var piekļūt no jebkuras ierīces.
  • Atvērtā koda programmatūra: Telegram ir atvērtais pirmkods. Tas nozīmē, ka ikviens var pārbaudīt kodu, lai pārliecinātos, ka tajā nav drošības caurumu.
  • Divpakāpju verifikācija: Telegram piedāvā divpakāpju verifikāciju papildu drošības līmenim.
  • Datu saspiešana: Telegram izmanto datu saspiešanu, lai ziņojumus sūtītu ātrāk.

Kā redzat, Telegram piedāvā vairākas funkcijas, kas padara to par lielisku izvēli ziņojumapmaiņas jomā. Tā ir ātra, droša un vienkārši lietojama. Ja meklējat alternatīvu tradicionālajai īsziņu sūtīšanai, Telegram ir lieliska izvēle.

Telegram, lai kopīgotu failus

Kā kopīgot failus programmā Telegram

Telegram piedāvā vairākus veidus, kā kopīgot failus ar saviem kontaktiem. Failus varat kopīgot, izmantojot:

  • Telegram grupās: Jūs varat kopīgot failus ar līdz 200 cilvēkiem Telegram grupā.
  • Slepenās tērzēšanas: Jūs varat kopīgot failus ar vienu personu slepenā tērzēšanā. Faili pēc noteikta laika perioda pašiznīcināsies, tāpēc tie ir ideāli piemēroti konfidenciālu failu koplietošanai.
  • Mākonis: Jūs varat kopīgot failus ar jebkuru personu, kas ir jūsu kontaktu sarakstā. Faili tiks glabāti mākonī, un tiem varēs piekļūt no jebkuras ierīces. Tas var būt lielisks veids, kā kopīgot lielus failus ar daudziem cilvēkiem.
  • Tiešā ziņapmaiņa: Jūs varat arī kopīgot failus ar kontaktpersonu sarakstā esošajiem cilvēkiem, izmantojot tiešo ziņojumapmaiņu, kas ir samērā vienkārša.

Failu koplietošana ir viena no labākajām Telegram īpašībām. To ir vienkārši izdarīt, un tā piedāvā lielu elastību. Jūs varat kopīgot failus ar cilvēku grupām vai ar vienu personu slepenā tērzēšanā. Datnes var arī glabāt mākonī, lai tām varētu piekļūt no jebkuras ierīces.

Ja meklējat ziņapmaiņas lietotni, kas piedāvā failu kopīgošanu, Telegram ir lieliska izvēle. To ir vienkārši lietot, un tā ir ļoti elastīga.

Telegram failu lieluma ierobežojums

Telegram failu lieluma ierobežojumi

Telegram ir noteikts 2 GB ierobežojums vienam failam. Tas ir diezgan augsts ierobežojums, un tas ļaus nosūtīt saspiestus attēlus, dokumentus un tamlīdzīgas lietas. Tomēr, ja jums ir nepieciešams nosūtīt failu, kas ir lielāks par 2 GB, ir iespējams to apiet.

Tātad, kā kopīgot failus, kas ir lielāki par to, ko var apstrādāt Telegram? Apskatīsim dažas no populārākajām metodēm.

Failu sadalītāji, lai samazinātu faila lielumu

1. Failu sadalīšana vairākās daļās

Ja jums ir fails, kas ir lielāks par 2 GB, varat to sadalīt vairākās daļās un nosūtīt, izmantojot Telegram. To ir salīdzinoši vienkārši izdarīt, un tas ir populārs risinājums, kā apiet lielākus failus.

Kā sadalīt failus vairākās daļās? Ir vairāki dažādi veidi, kā to izdarīt. Varat izmantot failu sadalītāju, piemēram, HJSplit vai 7-Zip. Vai arī varat izmantot failu saspiešanas rīku, piemēram, WinRAR vai WinZip, lai saspiestu failus mazākās daļās.

Kad esat sadalījis failus vairākās daļās, varat tos nosūtīt, izmantojot Telegram. Šī metode var prasīt nedaudz darba, taču tas ir labs veids, kā nosūtīt lielus failus, izmantojot šo programmu.

Failu saspiešana, lai samazinātu faila izmēru

2. Failu saspiešana

Vēl viens populārs veids, kā apiet Telegram failu lieluma ierobežojumu, ir saspiest failus. To var izdarīt, izmantojot failu saspiešanas rīku, piemēram, WinRAR vai WinZip.

Jūs varat viegli saspiest failus, lai padarītu tos mazākus. Vienkārši atveriet failu programmā WinRAR vai WinZip un izvēlieties "Pievienot arhīvam". Pēc tam izvēlieties saspiešanas līmeni un noklikšķiniet uz "OK".

Tagad jūsu faili būs saspiesti un gatavi nosūtīšanai, izmantojot Telegram. Vienkārši pārliecinieties, ka visu failu kopējais lielums nepārsniedz 2 GB, un viss būs kārtībā.

Failu koplietošanas lietotne Filemail

3. Failu koplietošanas mākoņrisinājumu, piemēram, Filemail, izmantošana

Ja nepieciešams kopīgot failu, kas ir lielāks par 2 GB, vienmēr varat izmantot mākoņpakalpojumu, kas ir populārs risinājums.

Vienkārši augšupielādējiet failu pakalpojumā un pēc tam kopīgojiet saiti ar saviem kontaktiem. Viņi varēs lejupielādēt failu tieši no pakalpojuma.

Ir pieejami daudzi un dažādi mākoņtehnoloģiski failu koplietošanas pakalpojumi, tāpēc jums vajadzētu būt iespējai atrast kādu, kas atbilst jūsu vajadzībām. Filemail ir viens no populārākajiem pakalpojumiem, kas ļauj kopīgot lielus failus, un to ir ļoti viegli izmantot.

Filemail ir bezmaksas pakalpojums, kas ļauj bez problēmām nosūtīt lielus failus. To ir vienkārši lietot, un tas piedāvā daudz funkciju. Filemail piedāvā 4 dažādus plānus, tāpēc varat izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko. Bezmaksas plāns ļauj sūtīt failus līdz 5 GB, kas lielākajai daļai cilvēku ir vairāk nekā pietiekami.

Jūs varat ērti kopīgot lielus failus, izmantojot e-pastu vai drošu saiti, nešauboties par savu drošību. Filemail ir pieejamas vairākas funkcijas, tostarp:

1. Droša failu pārsūtīšana

Datu drošība daudziem cilvēkiem rada lielas bažas. Kopīgojot sensitīvus failus, vēlaties būt pārliecināts, ka tie ir aizsargāti. Filemail izmanto SSL/TLS šifrēšanu, lai aizsargātu jūsu datus pārraides laikā. Tas nozīmē, ka jūsu dati būs pasargāti no noklausīšanās.

2. Izsekojiet kopīgotos failus

Izmantojot Filemail, varat viegli izsekot koplietojamiem failiem. Šī ir lieliska funkcija, ja jums ir nepieciešams sekot līdzi faila statusam vai ja jums ir nepieciešams pārbaudīt, vai fails ir saņemts.

3. Ātri pārsūtīšana

Filemail izmanto īpaši izstrādātu UDP pārsūtīšanas paātrināšanas protokolu. Tas palīdz nodrošināt, ka faili tiek pārsūtīti ātri, pat ja tie ir lieli.

4. Atbilst privātuma prasībām

Filemail ļauj jums izvēlēties, kurā reģionā glabāt failus. Izmantojot šo funkciju, jūs varat viegli ievērot valsts noteikumus un uzņēmuma politiku.

5. Tīmekļa vietnes integrācija

Filemail var viegli integrēt jūsu tīmekļa vietnē, izmantojot tikai vienu HTML koda rindu. Šī funkcija ļauj saņemt lielus failus no klientiem tieši jūsu tīmekļa vietnē.

6. Pielāgošana un zīmola veidošana

Ja vēlaties, varat pielāgot Filemail, lai tas atbilstu jūsu zīmolam. Tas ir lielisks veids, kā pārliecināties, ka jūsu failu koplietošanas risinājums atbilst jūsu uzņēmuma tēlam.

Kopumā Filemail ir lieliska izvēle tiem, kam nepieciešams kopīgot lielus failus. To ir vienkārši lietot, un tas piedāvā daudz funkciju. Arī drošības un atbilstības funkcijas ir augstākās klases, ko novērtēs daudzi cilvēki. Izmēģiniet Filemail jau šodien un pārliecinieties, kā tas var palīdzēt jums ātri un viegli kopīgot failus.

Sprieduma āmurs

Secinājums

Telegram ir lieliska ziņapmaiņas lietotne, kas piedāvā lielu elastību. Jūs varat kopīgot failus ar cilvēku grupām vai ar vienu personu privātā tērzēšanā. Telegram piedāvā arī vairākus dažādus failu kopīgošanas veidus, tostarp failu kopīgošanu, izmantojot mākoni, failu saspiešanu un failu sadalīšanu vairākās daļās.

Ja vēlaties kopīgot failu, kas ir mazāks par 2 GB, varat izmantot kādu no iepriekš minētajām metodēm. Tomēr, ja nepieciešams nosūtīt lielus failus, labākais veids ir mākoņpakalpojumi failu koplietošanai. Filemail piedāvā vairākas funkcijas, kas to izceļ no citiem, tāpēc noteikti izmēģiniet to.

Jebkura izmēra failu pārsūtīšana
Pieejami profesionālie, biznesa un uzņēmumu plāni
Pārbaudiet mūsu apmaksātos plānus

Skatiet vairāk rakstu par lielu failu nosūtīšanu