Kā sūtīt lielus failus pa e-pastu

Ace2024. gada 20. janvāris
kā sūtīt lielus failus pa e-pastu

Kā sūtīt lielus failus pa e-pastu

Ja nepieciešams nosūtīt lielu failu pa e-pastu, var būt nepatīkami, ja parādās uznirstošais logs, kas paziņo, ka faili ir pārāk lieli. Pārsteidzoši, ka lielākā daļa e-pasta serveru nevar nosūtīt vai saņemt failus, kas pārsniedz noteiktu izmēru.

Turklāt tas, ka varat nosūtīt pielikumu, izmantojot sūtītāja e-pasta serveri, vēl nenozīmē, ka saņēmēja e-pasts var to pieņemt. Kā nodrošināt, ka nosūtāt e-pasta pielikumu, ko saņēmējs var atvērt? Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kā sūtīt lielus failus pa e-pastu.

Pirms e-pasta pielikumu nosūtīšanas jums ir jāpārliecinās, ka zināt to lielumu. E-pasta serveru lieluma ierobežojumi nav vienādi un katram pakalpojumu sniedzējam ir atšķirīgi. Par laimi, vairumā e-pasta pakalpojumu blakus faila nosaukumam tiek parādīts faila izmērs.

Ja pievienojat vairākus failus, jums būs jāseko līdzi pielikumu kopējam lielumam. Ja faila lielums ir norādīts kilobaitos, nevis megabaitos, ziniet, ka vienā megabaitā ir 1024 kilobaiti.

Daudzi uzņēmumi un privātpersonas izmanto mākoņpakalpojumu sniedzējus un mākoņpakalpojumus failu pārsūtīšanai, lai, sūtot lielus failus pa e-pastu, apietu pielikumu lielumu.

Pārsūtiet līdz 5 GB bez maksas
Nav nepieciešama reģistrācija
Lielu failu sūtīšana tagad

Mākoņbāzēts glabāšanas pakalpojums lielu failu sūtīšanai pa e-pastu

Ja jums ir lieli faili, kurus vēlaties nosūtīt pa e-pastu, bet tie ir pārāk lieli, viens no efektīvākajiem risinājumiem ir izmantot mākoņdatu glabāšanas pakalpojumus.

Mākoņkrātuves, piemēram, iCloud Mail Drop, OneDrive un Google Drive, ir lieliski veidi, kā nosūtīt lielus failus, izmantojot e-pastu. Ja jums ir augstas kvalitātes grafikas, videoklipi, prezentācijas, dati vai citas lietas, ko nepieciešams nosūtīt, mākoņrisinājumi ļauj augšupielādēt failus mākoņpakalpojumā.

Pēc tam nosūtiet saiti, lai saņēmējs varētu piekļūt failam, izmantojot saiti, nevis pielikumu. Ja tas izklausās biedējoši, tas ir vienkārši, tiklīdz to apgūsiet. Lūk, kā sūtīt lielus pielikumus, izmantojot mākoņdatu glabāšanas pakalpojumus.

Apple icloud un pasta kopīgošana ar lieliem failiem

1. iCloud Mail Drop ar Apple Mail

Izmantojot iCloud kontu, ir iestatīta iespēja izmantot Mail Drop, kas ļauj sūtīt lielus failus līdz 5 GB, izmantojot iCloud. Izmantojot Mail Drop, faili tiek saglabāti šifrētā veidā un ir pieejami saņēmējam lejupielādei 30 dienu laikā.

Vispirms jāpārliecinās, ka Apple Mail kontā ir iespējota funkcija Mail Drop.

1. Atveriet Apple Mail savā Mac datorā un izvēlnes joslā Mail izvēlnē izvēlieties Preferences.

2. Cilnē Accounts (Konti) izvēlieties kontu, kuram vēlaties iespējot Mail Drop.

3. Atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus Sūtīt lielus pielikumus ar Mail Drop.

4. Sastādiet jaunu e-pasta vēstuli, izmantojot Apple Mail, un pārliecinieties, ka teksta kursors ir novietots tur, kur vēlaties, lai parādās pielikums.

5. Izvēlieties Failu un pēc tam izvēlieties Pievienot failus. Izvēlieties failu, kuru vēlaties pievienot, un noklikšķiniet uz Choose File.

Ja jūsu pielikums pārsniedz izmēra ierobežojumus, Apple Mail automātiski augšuplādēs failu saņēmējam paredzētajā iCloud serverī.

Plusi

Mīnusi

Pielikums tiek augšupielādēts iCloud un ietver drošu saiti.Mail Drop ir tikai 5 GB ierobežojums, tāpēc, izmantojot šo metodi, viss, kas pārsniegs ierobežojumu, neizdosies.
Pielikums netiek ieskaitīts jūsu iCloud krātuves kopējā vietā un tiek glabāts mākonī tikai 30 dienas.Daži pielikumi netiek labi pārnesti uz citām operētājsistēmām, piemēram, Windows.
Lielu failu nosūtīšana pa e-pastu, izmantojot Gmail

2. Google disks ar Gmail

Google Drive ļauj sūtīt pielikumus līdz 25 MB un saņemt failus līdz 50 MB lielumā. Liela faila nosūtīšanai, izmantojot Google disku, vispirms tas ir jāielādē un pēc tam jānosūta pa e-pastu. Vienkārši izpildiet šos vienkāršos soļus.

1. Pierakstieties savā Gmail pastkastītē un ekrāna augšējā kreisajā stūrī izvēlieties Sastādīt, lai sāktu rakstīt jaunu ziņu.

2. No ikonu pogām, kas atrodas jaunas ziņojuma uznirstošā loga apakšā, izvēlieties ikonu Google disks. Parādīsies dialoglodziņš, kurā varēsiet ievietot failu.

3. Ja vēl neesat augšupielādējis failu Google diskā, varat to izdarīt šajā dialoglodziņā. Augšējā izvēlnē izvēlieties Augšupielādēt. Varat vilkt un nomest savu lielo pielikumu vai arī varat noklikšķināt uz Izvēlieties failus no ierīces. Izvēlieties Iesūtīt, lai pievienotu failu savam Google diskam.

4. Ja jūsu fails jau ir augšupielādēts jūsu Google diskā, varat meklēt savu failu savā diskā. Izceliet failu un noklikšķiniet uz pogas Ievietot.

5. Pirms e-pasta nosūtīšanas noteikti iestatiet atļaujas, lai nodrošinātu, ka saņēmējs var piekļūt failam. Jūsu Gmail veiks pārbaudi, lai pārliecinātos, ka saņēmējam ir piekļuve jūsu failam, un pirms ziņojuma nosūtīšanas aicinās atjaunināt faila kopīgošanas iestatījumus.

Tagad jūsu e-pasta ziņojumam tiks pievienota pielikuma saite.

Plusi

Mīnusi

Failu kopīgošana ir vienkārša, un tajā ir daudz iebūvētu rīku, kas ļauj viegli sadarboties ar citiem, lai kopīgotu failus.Kopīgojot failus, pastāv potenciāls drošības risks, jo faili nav aizsargāti ar paroli.
Faili ir privāti, līdz tos kopīgojat ar paredzētajiem saņēmējiem.Google Disks nosaka augšupielādes ierobežojumus jūsu diskā, tāpēc šis ierobežojums var būt apgrūtinošs, ja nepieciešams kopīgot vairākus lielus failus Google diskā.
Jūs varat piekļūt saviem failiem no jebkuras vietas.
Viens disks un Outlook, lai nosūtītu e-pastā lielus failus

3. OneDrive ar Outlook

Daudziem uzņēmumiem galvenais e-pasta pakalpojums ir Outlook. OneDrive ir lielisks risinājums lielu failu sūtīšanai, izmantojot e-pasta ziņojumus ar Outlook. Outlook atļauj tikai līdz 33 MB lielus pielikumus. Pirms kopīgošanas vispirms noteikti saglabājiet failu OneDrive.

Lūk, kā nosūtīt failu pa e-pastu, izmantojot OneDrive

1. Vispirms pierakstieties savā OneDrive kontā.

2. Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz faila, kuru vēlaties kopīgot. Izlaižamajā izvēlnē izvēlieties Share (Kopīgot).

3. Iznirstošajā logā ievadiet to cilvēku e-pasta adreses, ar kuriem vēlaties kopīgot failu, un atjauniniet atļaujas, kuras vēlaties iestatīt dokumentam. Šī metode automātiski ģenerē e-pasta vēstuli ar saiti, lai apskatītu lielo failu.

4. Ja vēlaties sagatavot pielāgotu e-pasta vēstuli, ģenerējiet saiti no uznirstošā loga apakšējā kreisajā pusē esošās kopēšanas saites pogas, nevis ievadiet saņēmēju e-pasta vēstules, lai automātiski uzaicinātu. Ielīmējiet saiti jaunā e-pastā, izmantojot Outlook.

Plusi

Mīnusi

OneDrive var saglabāt jebkuru failu, un tam ir lietotājam draudzīga saskarne, kas ļauj viegli nosūtīt lielus failus pa e-pastu.OneDrive bezmaksas plāns ļauj glabāt līdz 5 GB, bet par papildu krātuvi ir jāmaksā.
Microsoft ir labi pazīstams uzņēmums, tāpēc jūs zināt, ka tas ir stabils, uzticams un drošs.Lietojot OneDrive, ir jārūpējas par drošību.
Tā šifrē tikai datus, kas tiek pārraidīti, bet ne tos, kas tur atrodas.
Lietotāju atļaujas var ļaut cilvēkiem mainīt dokumentus, kas nav vēlami.

Mākoņbāzēts failu pārsūtīšanas pakalpojums lielu failu sūtīšanai, izmantojot e-pastu

Kad mākoņpakalpojumi tika izveidoti, tie bija vairāk paredzēti patērētājiem, lai izmantotu tīmekļa e-pastu, sociālos plašsaziņas līdzekļus, fotoattēlus un personīgās uzglabāšanas vietas. Attīstoties mākoņrisinājumiem un palielinoties drošībai, mākoņpakalpojumi ir kļuvuši atvērtāki, ļaujot mākoņos darboties veselām tīkla infrastruktūrām, tostarp failu pārsūtīšanai.

Pieprasījums pēc drošiem koplietošanas procesiem konfidenciālu dokumentu un datu koplietošanai pieaug, un arvien vairāk cilvēku izmanto mākoņpakalpojumus failu pārsūtīšanai. Pieaugot darbinieku skaitam, kas strādā no mājām, ir svarīgi, lai būtu lietotājam draudzīgs un drošs risinājums, kas ļauj darbiniekiem sūtīt un saņemt lielus datu failus.

Vienmēr varat izmantot mākoņbāzētu failu pārsūtīšanas pakalpojumu.

Failu kopīgošanas pakalpojums Filemail

Filemail

Filemail ir viens no daudzajiem risinājumiem, kas nodrošina pakalpojumu, kas ļauj tiešsaistē sūtīt un saņemt jebkura izmēra failus. Tas ir aprīkots ar drošības funkcijām, kas padara failu pārsūtīšanu drošu, ļaujot iestatīt pieejamības periodu un iestatīt paroles aizsardzību. Tas palīdz novērst to, ka jūsu fails nonāk nepareizās rokās.

Filemail lietošana ir vienkārša, un tas ļauj jums tiešsaistē sūtīt divus lielus failus. Jūs varat sūtīt tos tieši vai ģenerējot saiti un nosūtot to, izmantojot izvēlēto e-pasta platformu.

1. Filemail tīmekļa vietnē izvēlieties pogu Pievienot failus, lai atlasītu failus, kurus vēlaties nosūtīt.

2. Ja vēlaties sūtīt kā e-pasta vēstuli, atlasiet cilni Send As Email (Sūtīt kā e-pasta vēstuli) un sagatavojiet e-pasta vēstuli, kuru vēlaties nosūtīt, izmantojot savu e-pasta adresi.

3. Ja vēlaties izmantot savu primāro e-pasta serveri, atlasiet cilni Sūtīt kā saiti un kopējiet saiti.

4. Parādīsies uznirstošais logs, kurā varēsiet iestatīt faila pieejamības ilgumu.

Filemail ļauj bez maksas kopīgot failus līdz 5 GB. Izmantojot maksas kontu, jūs iegūsiet daudz vairāk funkciju, piemēram, 1 TB krātuves, logotipa vai fona pievienošanu, kas ir ideāli piemērots maziem uzņēmumiem.

Šīs metodes ir vieni no labākajiem veidiem, kā sūtīt lielus failus pa e-pastu. Vienmēr vēlaties būt pārliecināti, ka izmantojat specializētus drošus mākoņa un pārsūtīšanas rīkus. Drošība ir viena no svarīgākajām problēmām, nosūtot vai saņemot lielus pielikumus.

Vienmēr pārliecinieties, ka atverat pielikumus tikai no cilvēkiem, kurus pazīstat un kuriem uzticaties, un pārliecinieties, ka tie nāk no kādas no iepriekš minētajām drošajām metodēm.

Sūtīt lielus jebkura izmēra failus
Neierobežots saņēmēju, lejupielādes un joslas platums
Pārbaudiet mūsu apmaksātos plānus

Kāpēc e-pasts nav ne drošs, ne piemērots līdzeklis lielu failu kopīgošanai