Cum să trimiteți fișiere mari prin Outlook

Ace23 ianuarie 2024
cum să trimiteți fișiere mari prin outlook

Vă confruntați în mod regulat cu fișiere uriașe? Atunci există o mare probabilitate să fi întâmpinat dificultăți în transferul lor prin e-mail. Încercarea de a vă da seama cum să trimiteți fișiere mari prin Outlook și alți clienți de e-mail vă va consuma ore întregi din timpul dumneavoastră.

Fișierele mari pot fi dificil de transferat atunci când nu aveți instrumentele necesare. Acest lucru este valabil fie că trimiteți un film promoțional unui client, fie că trimiteți un set mare de date unui membru al echipei. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să fie un mare obstacol, deoarece există o varietate de metode disponibile pentru a trimite atașamente uriașe prin e-mail.

Trimiteți gratuit fișiere de până la 5 GB
Nu este necesară înregistrarea
Transferați fișiere acum
Limita de dimensiune a fișierului Outlook

Care este limita de dimensiune a fișierului Outlook?

Ați încercat vreodată să trimiteți un fișier cuiva și vi s-a spus că fișierul este prea mare de către furnizorul de servicii de e-mail? Din păcate, este o problemă frecventă și iritantă.

Dimensiunea fișierelor atașate este adesea limitată de furnizorii de e-mail și de software. Dacă încercați să trimiteți fișiere uriașe prin e-mail Outlook, este posibil să întâmpinați dificultăți. Acest lucru se datorează faptului că restricția implicită a dimensiunii fișierelor din Outlook este de 100 MB.

Limita de dimensiune a fișierului Outlook

Probleme atunci când utilizați Outlook pentru a trimite fișiere mari

S-ar putea să fiți perplex cu privire la motivul pentru care nu reușiți să transmiteți fișiere uriașe de la bun început. Trimiterea de fișiere uriașe prin e-mail poate cauza încetinirea serverului și poate ocupa un spațiu excesiv în baza de date a furnizorului de e-mail.

Faptul că aveți această restricție pentru dimensiunea fișierelor împiedică calculatorul dumneavoastră să încerce în mod repetat să încarce fișiere foarte mari care depășesc pragurile de încărcare ale majorității furnizorilor de servicii de internet (ISP).

Limita implicită a dimensiunii combinate a fișierelor pentru conturile de e-mail pe Internet, cum ar fi Outlook, este de 20 de megaocteți (MB), dar limita implicită a dimensiunii combinate a fișierelor pentru conturile Exchange (e-mail de afaceri) este de 10 megaocteți (MB) Orice încercare de a atașa fișiere care depășesc restricția de dimensiune maximă va avea ca rezultat o notificare de eroare.

Instrucțiuni pas cu pas pentru a trimite fișiere mari

Cum să trimiteți fișiere mari în Outlook pas cu pas

Trimiterea de atașamente cu e-mailul Microsoft Outlook este o metodă simplă de transmitere a fișierelor către alte persoane, indiferent dacă trimiteți imagini, rapoarte sau alte documente. De fiecare dată când optați pentru a atașa un fișier la un mesaj de e-mail, Outlook păstrează o notă a fișierelor la care ați lucrat în ultima vreme și vi le propune de fiecare dată când faceți acest lucru.

Puteți atașa fișiere de pe PC, OneDrive sau alte conturi de stocare la mesajele de e-mail și la evenimentele din calendar și le puteți partaja cu alte persoane utilizând funcția Attach File (Atașați fișier). Adăugarea de imagini la mesajele de e-mail și la evenimentele din calendar este, de asemenea, o opțiune.

În continuare, vom explora două opțiuni care ar putea permite utilizatorilor să trimită fișiere de mari dimensiuni: OneDrive și Filemail.

Microsoft

1.Trimiteți fișiere mari prin OneDrive

OneDrive reprezintă o opțiune viabilă pentru a trimite fișiere mari, fiind o opțiune populară de stocare în cloud oferită de Microsoft. Vă reamintim că, dacă aveți un cont Outlook gratuit, veți primi automat 15 GB de spațiu de stocare pe OneDrive.

O capacitate mai mare poate fi obținută prin abonarea la un plan, fiind pus la dispoziție un spațiu de stocare de maximum 1 TB. Utilizatorii de Outlook care trebuie să transmită fișiere uriașe ar putea utiliza OneDrive ca o alternativă convenabilă. Rețineți că trebuie să salvați mai întâi fișierul pe OneDrive for Business înainte de a-l putea partaja cu altcineva.

Este posibil să partajați un fișier cu alți coechipieri, atâta timp cât aceștia sunt conectați la contul Office 365 al companiei lor. Aceștia vor putea apoi să vadă documentul folosind orice link pe care le puteți furniza.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că, din moment ce ați partajat elementul cu oricine din organizație, acesta va apărea în OneDrive al fiecărei persoane în cadrul folderului Shared > Shared with me (Partajat > Partajat cu mine). În consecință, toată lumea din organizație va putea accesa fișierul de oriunde este afișat în mediul Office 365, de exemplu, dacă cineva îl caută.

1. Accesați site-ul web OneDrive și conectați-vă utilizând informațiile din contul Microsoft (sau contul de la serviciu sau de la școală).

2. Faceți clic pe cercul din colțul din dreapta sus al elementului pe care doriți să îl partajați pentru a-l deschide într-o fereastră nouă. 3. În urma intrării în interfața OneDrive, veți vedea opțiuni pentru a încărca un nou fișier sau dosar în contul dvs.

3. 3. Selectați opțiunea de a încărca fișiere. Butonul de partajare poate fi găsit spre partea de sus a fiecărei pagini de pe site.

Deși ați putea încărca un întreg dosar de fișiere în această împrejurare, probabil că veți dori să utilizați fila de fișiere în acest caz. Va începe un ciclu de încărcări de fișiere pe OneDrive. În cele din urmă, în funcție de calitatea conexiunii dvs. la internet și de dimensiunea fișierului, procesul de încărcare poate dura de la câteva minute până la câteva ore.

4. Selectați dacă doriți sau nu ca persoanele cu care partajați fișierul să aibă permisiunea de a-l modifica, făcând clic pe simbolul creionului și selectând Edit (Editare) sau View (Vizualizare). Persoanele care au acces la fișier sau dosar vor primi un e-mail cu un link către acesta. La primirea informației că documentul a fost văzut de către destinatarul vizat, vi se va trimite un e-mail de confirmare.

Dacă doriți să permiteți altor persoane să poată modifica fișierul după ce acesta a fost postat, specificați dacă pot face acest lucru. Modificați permisiunile și stabiliți ce doriți să faceți cu fișierul pe care tocmai l-ați partajat, făcând clic pe butonul Change permissions (Schimbare permisiuni). Este posibil să alegeți una dintre cele două opțiuni.

Platforma de partajare a fișierelor Filemail

Trimiteți fișiere mari prin Outlook folosind Filemail

Filemail reprezintă una dintre cele mai rapide și mai convenabile metode de trimitere a fișierelor mari către alte persoane. Filemail este o platformă bazată pe web care include o serie de aplicații și servicii care permit utilizatorilor să trimită și să primească fișiere uriașe de orice dimensiune de oriunde din lume. Aplicațiile ușor de utilizat și arhitectura cloud rapidă ca fulgerul fac posibilă transportarea fișierelor masive de pe orice dispozitiv în timp record.

Atunci când utilizați Filemail Outlook Add-in, puteți transfera fișiere uriașe direct din Outlook 2013/2016/2019 utilizând Filemail. Atașați fișierele în același mod în care le faceți în mod normal în Outlook, apoi faceți clic pe Trimitere. Atașamentele sunt șterse din e-mail și încărcate în schimb pe serverele noastre, rezultând un e-mail mai mic și mai ușor de livrat pentru destinatar.

Singurele restricții ale Filemal sunt asociate serviciului gratuit, care nu necesită cont, și anume că puteți încărca un număr nelimitat de fișiere, dar acestea nu trebuie să depășească 5 GB în dimensiune totală la fiecare sesiune de încărcare pentru a fi considerate gratuite. Într-o perioadă de 24 de ore, vă sunt permise două sesiuni de transfer. Toate planurile de abonament vă oferă sesiuni de încărcare nelimitate și puteți încărca fișiere de orice dimensiune, indiferent de mărimea lor.

În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile de descărcare. Aveți posibilitatea să partajați fișiere cu alte persoane, iar acestea să descarce acele fișiere de câte ori doresc din dosarul partajat.

Aveți control complet asupra modului în care încărcați fișierele în Filemail. Folosiți un browser web, una dintre aplicațiile desktop Filemail, aplicația iOS sau chiar aplicația Android.

1. Selectați un fișier sau un dosar

Alegeți fișierele pe care doriți să le încărcați de pe discul dur al computerului dvs. Alternativ, puteți pur și simplu să trageți și să plasați fișierele. Puteți alege să trimiteți adresa de e-mail a persoanelor cu care doriți să partajați fișierele.

2. Încărcați fișierele dvs.

Vom începe să încărcăm fișierele imediat ce faceți clic pe Send (Trimitere). Fișierele dvs. sunt în siguranță, deoarece sunt protejate prin criptare end-to-end și printr-un sistem de găzduire securizată a fișierelor.

3. Oamenii vă descarcă fișierele

După finalizarea încărcării, Filemail va stoca datele dvs. în cloud. Persoanele cărora le-ați trimis e-mailuri la pasul 1 pot descărca fișierele. De asemenea, puteți distribui cu alții un link direct către fișierele încărcate.

Partajați fișiere de orice dimensiune
Începeți să partajați fișiere direct din Outlook
Verificați planurile noastre plătite

Consultați mai multe articole despre cum să trimiteți fișiere