Cum să trimiteți fișiere mari prin Outlook

Vă confruntați în mod regulat cu fișiere uriașe? Atunci există o mare probabilitate să fi întâmpinat dificultăți în transferul lor prin e-mail. Încercând să vă dați seama cum să trimiteți fișiere mari prin Outlook și prin alți clienți de e-mail, vă va răpi ore întregi din timpul dumneavoastră.

Fișierele de mari dimensiuni pot fi dificil de transferat atunci când nu dispuneți de instrumentele necesare. Acest lucru este valabil fie că trimiteți un film promoțional unui client, fie că trimiteți un set mare de date unui membru al echipei. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să fie un mare obstacol, deoarece există o varietate de metode disponibile pentru a trimite atașamente uriașe prin e-mail.

Transferați până la 5 GB gratuit

Nu este necesară înregistrarea

limitări

Care este limita de dimensiune a fișierului Outlook?

Ați încercat vreodată să trimiteți un fișier cuiva și să vi se spună că fișierul este prea mare de către furnizorul de servicii de e-mail? Din păcate, este o problemă frecventă și iritantă.

 Dimensiunea fișierelor atașate este adesea limitată de furnizorii de e-mail și de software. Dacă încercați să trimiteți fișiere uriașe prin e-mail Outlook, este posibil să întâmpinați dificultăți. Acest lucru se datorează faptului că restricția implicită a dimensiunii fișierelor din Outlook este de 100 MB.

Probleme atunci când utilizați Outlook pentru a trimite fișiere mari

S-ar putea să fiți nedumerit de ce nu reușiți să transmiteți fișiere uriașe de la început. Trimiterea de fișiere uriașe prin e-mail poate cauza încetinirea serverului și poate ocupa un spațiu excesiv în baza de date a furnizorului de e-mail.
Această restricție pentru dimensiunea fișierului împiedică calculatorul dvs. să încerce în mod repetat să încarce fișiere foarte mari, care depășesc pragurile de încărcare ale majorității furnizorilor de servicii de internet (ISP).
Limita implicită a dimensiunii combinate a fișierelor pentru conturile de e-mail pe Internet, cum ar fi Outlook, este de 20 de megaocteți (MB), dar limita implicită a dimensiunii combinate a fișierelor pentru conturile Exchange (e-mail de afaceri) este de 10 megaocteți (MB) Orice încercare de a atașa fișiere care depășesc restricția de dimensiune maximă va avea ca rezultat o notificare de eroare.
pas cu pas

Cum să trimiteți fișiere mari prin Outlook pas cu pas

Trimiterea de atașamente cu e-mailul Microsoft Outlook este o metodă simplă de transmitere a fișierelor către alte persoane, fie că trimiteți imagini, rapoarte sau alte documente. De fiecare dată când optați pentru a atașa un fișier la un mesaj de e-mail, Outlook păstrează o notă a fișierelor la care ați lucrat în ultima vreme și vi le propune de fiecare dată când faceți acest lucru.
Puteți atașa fișiere de pe PC, OneDrive sau alte conturi de stocare la mesajele de e-mail și la evenimentele din calendar și le puteți partaja cu alte persoane utilizând funcția Atașare fișier. Adăugarea de imagini la mesajele de e-mail și la evenimentele din calendar este, de asemenea, o opțiune.
În continuare, vom explora două opțiuni care ar putea permite utilizatorilor să trimită fișiere de mari dimensiuni: OneDrive și Filemail.

1.Trimiteți fișiere mari prin OneDrive

OneDrive reprezintă o opțiune viabilă pentru a trimite fișiere mari, fiind o opțiune populară de stocare în cloud oferită de Microsoft, este un bun început. Vă reamintim că, dacă aveți un cont Outlook gratuit, veți primi automat 15 GB de spațiu de stocare pe OneDrive.
Puteți obține o capacitate mai mare dacă vă abonați la un plan, având la dispoziție maximum 1 TB de spațiu de stocare. Utilizatorii de Outlook care trebuie să transmită fișiere uriașe ar putea utiliza OneDrive ca o alternativă convenabilă. Rețineți că trebuie să salvați mai întâi fișierul în OneDrive for Business înainte de a-l putea partaja cu altcineva.
Este posibil să partajați un fișier cu alți coechipieri, atâta timp cât aceștia sunt conectați la contul Office 365 al companiei lor. Aceștia vor putea apoi să vadă documentul folosind orice link pe care le puteți furniza.
De asemenea, trebuie remarcat faptul că, din moment ce ați partajat elementul cu oricine din organizație, acesta va apărea în OneDrive al fiecărei persoane în dosarul Shared > Shared with me (Partajat cu mine). În consecință, toată lumea din organizație va putea accesa fișierul de oriunde ar fi apărut în mediul Office 365, de exemplu, dacă cineva îl caută.
1. Accesați site-ul web OneDrive și conectați-vă folosind informațiile din contul Microsoft (sau contul de la serviciu sau de la școală).
2. Faceți clic pe cercul din colțul din dreapta sus al elementului pe care doriți să îl partajați pentru a-l deschide într-o fereastră nouă. În urma intrării în interfața OneDrive, veți vedea opțiuni pentru a încărca un nou fișier sau dosar în contul dvs.
3. Selectați opțiunea de încărcare a fișierelor. Butonul Share poate fi găsit în partea de sus a fiecărei pagini de pe site.
Deși ați putea încărca un întreg dosar de fișiere în această situație, probabil că ați dori să utilizați fila Fișier în acest caz. Va începe un ciclu de încărcare a fișierelor pe OneDrive. În cele din urmă, în funcție de calitatea conexiunii dvs. la internet și de dimensiunea fișierelor, procesul de încărcare poate dura de la câteva minute până la câteva ore.
4. Selectați dacă doriți sau nu ca persoanele cu care partajați fișierul să aibă dreptul de a-l modifica, făcând clic pe simbolul creionului și selectând Edit sau View. Persoanele care au acces la fișier sau dosar vor primi un e-mail cu un link către acesta. La primirea informației că documentul a fost văzut de către destinatarul vizat, vi se va trimite un e-mail de confirmare.
Dacă doriți să permiteți altor persoane să modifice fișierul după ce acesta a fost postat, specificați dacă pot face acest lucru. Modificați permisiunile și stabiliți ce doriți să faceți cu fișierul pe care tocmai l-ați partajat, făcând clic pe butonul Change permissions (Modificați permisiunile). Este posibil să alegeți una dintre cele două opțiuni.
aplicații multi-platformă

Trimiteți fișiere mari prin Outlook folosind Filemail

Filemail reprezintă una dintre cele mai rapide și mai convenabile metode de a trimite fișiere de mari dimensiuni către alte persoane. Filemail este o platformă web care include o serie de aplicații și servicii care permit utilizatorilor să trimită și să primească fișiere uriașe de orice dimensiune de oriunde din lume. Aplicațiile ușor de utilizat și arhitectura cloud rapidă ca fulgerul fac posibilă transportarea fișierelor masive de pe orice dispozitiv în timp record.

Atunci când utilizați Filemail Outlook Add-in, puteți transfera fișiere uriașe direct din Outlook 2013/2016/2019 utilizând Filemail. Atașați fișierele în același mod în care le faceți în mod normal în Outlook, apoi faceți clic pe Trimitere. Atașamentele sunt șterse din e-mail și încărcate în schimb pe serverele noastre, rezultând un e-mail mai mic și mai ușor de livrat pentru destinatar.

Singurele restricții pe Filemal sunt asociate cu serviciul gratuit, care nu necesită un cont, și anume că puteți încărca un număr nelimitat de fișiere, dar acestea nu trebuie să depășească 5 GB în dimensiune totală la fiecare sesiune de încărcare pentru a fi considerate gratuite. Într-o perioadă de 24 de ore, vă sunt permise două sesiuni de transfer. Toate planurile de abonament vă oferă sesiuni de încărcare nelimitate și puteți încărca fișiere de orice dimensiune, indiferent de mărimea lor.
În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile de descărcare. Aveți posibilitatea să partajați fișiere cu alte persoane, iar acestea să descarce acele fișiere de câte ori doresc din dosarul partajat.
Aveți control complet asupra modului în care încărcați fișierele pe Filemail. Folosiți un browser web, una dintre aplicațiile desktop Filemail, o aplicație iOS sau chiar o aplicație Android.
1. Selectați un fișier sau un dosar

Alegeți fișierele pe care doriți să le încărcați de pe discul dur al computerului dumneavoastră. Alternativ, puteți pur și simplu să trageți și să plasați fișierele. Puteți alege să trimiteți adresa de e-mail a persoanelor cu care doriți să partajați fișierele. 

2. Încărcați fișierele dvs.

Vom începe să încărcăm fișierele imediat ce faceți clic pe Trimitere. Fișierele dvs. sunt în siguranță, deoarece sunt protejate prin criptare end-to-end și printr-un sistem de găzduire securizată a fișierelor.

3. Oamenii vă descarcă fișierele

După finalizarea încărcării, Filemail va stoca datele tale în cloud. Persoanele cărora le-ați trimis e-mailuri în pasul 1 pot descărca fișierele. De asemenea, puteți distribui altora un link direct către fișierele încărcate.

Partajați fișiere de orice dimensiune

Începeți să partajați fișiere direct din Outlook

Romanian