Як перенести файли з iPhone на ПК

Ace8 березня 2024 р.
як перенести файли з iphone на ПК

Досить довгий час пошук відповіді на питання, як перенести файли з iPhone на ПК, був пов'язаний з певними труднощами. Існує певний ступінь сумісності між iPhone і ПК, проте, на відміну від синхронізації даних з комп'ютером Mac, передача файлів між iPhone і ПК все ще залишається складним завданням. Існує кілька різних методів, за допомогою яких можна синхронізувати і передавати дані між комп'ютером з Windows і iPhone або iPad.

Якщо ви користуєтеся iPhone, ознайомлення з цими рекомендаціями стане вам у пригоді щоразу, коли виникне потреба перенести дані в iOS. Не має значення, чи ви хочете перенести файли з iPhone на комп'ютер, чи навпаки - ці способи підійдуть для обох випадків.

Передавайте до 5 ГБ безкоштовно
Реєстрація не потрібна
Передайте файли зараз
iCloud для передачі файлів

1. Перенесення файлів з iPhone на ПК за допомогою iCloud

Загалом, iCloud - це один з найпростіших способів передачі даних між iPhone і майже будь-яким іншим пристроєм, включаючи ПК з Windows. По суті, ви завантажуєте свої дані в iCloud, а потім отримуєте їх на іншому пристрої.

Тим не менш, безкоштовний план iCloud надає лише 5 ГБ простору для зберігання даних. Тому, якщо ви хочете використовувати iCloud для передачі більших файлів, вам потрібно підписатися на преміум-план.

  1. Запустіть програму "Файли" на вашому iPhone.
  2. Знайдіть файли, які ви хочете перенести на свій комп'ютер.
  3. Утримуйте кнопку "Копіювати" та торкайтеся її для окремих файлів. Щоб скопіювати кілька файлів, скористайтеся опцією "Виділити" в меню з трьома крапками.
  4. У програмі перейдіть до iCloud Drive і вставте туди скопійовані файли. Ваші файли перенесено до iCloud Drive.
  5. Скористайтеся сайтом iCloud.com або програмою iCloud Drive для Windows, щоб завантажити файли на свій комп'ютер.
Надсилання файлів через Bluetooth з iPhone

2. Передача файлів з iPhone на ПК через Bluetooth

Bluetooth - це ще один простий спосіб передачі даних з iPhone на ПК. Однак слід пам'ятати, що передача даних з iPhone на ПК через Bluetooth можлива лише для обмеженої кількості різних форматів файлів.

Оскільки вручну вибирати файли для передачі через Bluetooth забирає багато часу, через Bluetooth можна передавати лише невелику кількість даних, а це означає, що ви можете обмінюватися лише обмеженим обсягом інформації.

Крім того, Bluetooth - далеко не найефективніший метод передачі даних. Тому в наступному параграфі ми обговоримо ще одну ефективну стратегію.

  1. Проведіть по панелі налаштувань на головному екрані iPhone вгору, натисніть і утримуйте символ Bluetooth. Дозвольте йому підключитися до комп'ютера, на який ви хочете передати дані.
  2. Щоб почати передачу, виберіть опцію "налаштування" Windows, а потім активуйте опцію Bluetooth. На вкладці "вікна" можна знайти опцію "пристрій". Увімкніть там Bluetooth, щоб дозволити Bluetooth-пристрою приймати файли.
  3. Виберіть файли, які ви маєте намір передати з iPhone на комп'ютер.
  4. Ці файли з'являться у спливаючому вікні на вашому комп'ютері.
MS Windows

3. Перенесення файлів з iPhone на ПК за допомогою файлового провідника в Windows

У нашій статті про те, як перенести файли з iPhone на ПК, ми розглянемо найбільш домінуючу і популярну операційну систему - Windows. Можливо, ви знайомі з Провідником файлів - програмним забезпеченням для керування та передачі файлів на комп'ютерах з Windows. Вона спрощує доступ до файлів на вашому комп'ютері та переміщення по його сховищу.

Якщо вам потрібно передати фотографії та відео з камери вашого iPhone, то Провідник файлів Windows - це те, що вам потрібно, оскільки він дозволяє безпосередньо передавати фотографії та відео з iPhone на комп'ютер через USB-з'єднання. Ніякого додаткового програмного забезпечення не потрібно.

  1. Провідник має графічний інтерфейс для керування даними. За допомогою USB-з'єднання ви можете підключити iPhone до комп'ютера.
  2. Розблокування iPhone Дозвольте з'єднанню успішно встановитися, вибравши "Довіряти" на вашому iPhone. a
  3. Перейдіть до "Цей комп'ютер" > "[назва вашого iPhone]" > "Внутрішня пам'ять" > "DCIM" > "100APPLE".
  4. Зображення з вашого iPhone будуть акуратно впорядковані в папки за датами.
  5. Тепер ви можете скопіювати потрібні фотографії на комп'ютер.
iTunes

4. Як передавати файли з iPhone на комп'ютер за допомогою iTunes

Основне призначення iTunes File Sharing - полегшити передачу даних між вашим комп'ютером і сумісною програмою, запущеною на вашому iPhone або iPad. Якщо ви впевнені, що файли, які ви хочете перенести, були створені за допомогою програми, сумісної з Обміном файлами, ви можете скористатися цією функцією для переміщення матеріалів з iPhone на комп'ютер.

Щоб перенести файли з iPhone на комп'ютер за допомогою iTunes File Sharing та USB, виконайте наведені нижче дії:

  1. Підключіть iPhone до комп'ютера і запустіть програму iTunes, якщо вона ще не запущена автоматично.
  2. У вікні iTunes перейдіть на вкладку "Пристрій", а звідти виберіть "Обмін файлами".
  3. Якщо ви хочете передати файли з однієї програми до іншої на вашому комп'ютері, виберіть цю програму зі списку.
  4. Вирішивши, які саме файли ви хочете скопіювати на комп'ютер, виберіть їх і натисніть кнопку "Зберегти на".
  5. Щоб почати передачу файлів з iPhone на комп'ютер, виберіть місце на комп'ютері, де ви хочете зберегти файли, а потім натисніть кнопку "Зберегти".
Програми для передачі файлів Filemail

5. Передача файлів з iPhone на комп'ютер за допомогою FileMail

Ви можете надсилати файли з вашого пристрою iOS на комп'ютер за допомогою FileMail. Надсилати величезні фільми, аудіофайли, колекції високоякісних фотографій та колекції будь-якого іншого типу медіа дуже просто.

Додаток для передачі файлів на iPhone простий у використанні і має опцію "тільки WiFi", якщо ви хочете запобігти перевищенню ліміту мобільних даних під час використання програми. Для початку завантажте та встановіть додаток на свій пристрій iOS. Ви можете надати спільний доступ до 5 ГБ безкоштовно, без необхідності реєструватися.

  1. Встановіть мобільний додаток Filemail для ioS на свій iPhone
  2. На комп'ютері перейдіть на домашню сторінку Filemail або встановіть програму Filemail Desktop для ПК. Це дозволить вам отримати прискорення UDP-передачі для більш швидкої передачі даних.
  3. Запуск програми FileMail на iPhone
  4. Увійдіть у свій обліковий запис FileMail або, якщо хочете, можете пропустити цей крок і користуватися нашим сервісом, не сплачуючи жодної копійки.
  5. Просто виберіть елементи, які ви хочете відправити, після натискання кнопки "прикріпити файли".
  6. Будь ласка, вкажіть електронні адреси одержувачів, тему повідомлення і вміст (необов'язково).
  7. Натисніть "Відправити". Якщо у вас обмежений мобільний зв'язок, додаток може запитати, чи варто надсилати файли за допомогою простого з'єднання WiFi.
  8. Почнеться процес завантаження ваших файлів. Коли він завершиться, на вашу електронну пошту буде надіслано посилання для завантаження.
  9. Натисніть на посилання, і ви потрапите на сторінку, де зможете завантажити файли. Або ви можете відкрити посилання в нашому спеціальному додатку для передачі файлів для ПК на базі Windows і завантажити звідти.
Ваги

Тип переказу

За

Мінуси
iTuneПідтримує підключення через USB та WiFi. Не втрачається якість таких файлів, як зображення та відео.Не всі програми iDevice підтримують функцію обміну файлами iTunes. Можна імпортувати окремі та декілька файлів, але не можна імпортувати папки
iCloudУсі ваші пристрої синхронізуються та оновлюються щоразу, коли ви змінюєте файл. Сумісний з пристроями не на iOS, проте особливо ефективно взаємодіє з екосистемою Apple. Посилює безпеку файлів завдяки додатковим рівням шифрування.Потребує підключення до Інтернету. Якщо сервер переповнений, передача файлів може бути пов'язана з додатковими витратами на завантаження та вивантаження даних.
Обмін через BluetoothДуже простий процес надсилання файлів Доступний без підключення до ІнтернетуПовільна передача даних, надсилання файлів може зайняти багато часу Особливо важко надсилати великі файли Максимальний радіус дії - 100 метрів, що може бути недостатньо для деяких користувачів
Провідник файлівПростий у використанні з зрозумілим інтерфейсом Передавання відбувається за дуже короткий проміжок часу.Іноді iPhone не відображається у Провіднику Windows, що заважає користувачам бачити зображення з iPhone на комп'ютері.
FileMailКористувачі можуть використовувати цю програму без реєстрації, і вона безкоштовна Не потребує реєстрації Шифрування даних робить її швидкою та безпечною у використанні Підтримує передачу великих файлів швидко та ефективноВам потрібне підключення до Інтернету. Якщо ви хочете ділитися файлами, розмір яких перевищує 5 ГБ, вам знадобиться підписка.
Передавати файли будь-якого розміру
Необмежена кількість одержувачів, завантажень та пропускна здатність
Ознайомтеся з нашими платними планами

Хочете обмінюватися файлами між кількома пристроями?