Miten lähettää suuria tiedostoja Telegramilla

Ace24. tammikuuta 2024
miten lähettää suuria tiedostoja telegramilla

Telegram on yksi maailman suosituimmista viestisovelluksista. Se on yksinkertainen, nopea, turvallinen ja ilmainen. Telegram on viime aikoina kasvattanut suosiotaan vaihtoehtona vakiintuneemmille chattisovelluksille, koska se painottaa yksityisyyttä ja turvallisuutta. Kuten muissakin viestisovelluksissa, voit käyttää sovellusta tiedostojen jakamiseen, ja käymme läpi, miten voit lähettää suuria tiedostoja Telegramin avulla.

Yksi Telegramin parhaista puolista on, että se on erittäin turvallinen. Viestit salataan salaisella kastikkeella, jota on lähes mahdotonta murtaa. Lisäksi Telegram on yksi harvoista viestisovelluksista, jotka tarjoavat päästä päähän -salauksen. Tämä tarkoittaa, että viestisi ovat täysin turvassa lähettäjältä vastaanottajalle.

Toinen hieno asia Telegramissa on sen nopeus. Telegram on nopeampi kuin tekstiviestit, ja se on myös paljon halvempi. Telegram käyttää tekniikkaa nimeltä "Datan pakkaaminen", joka tekee siitä erittäin nopean.

Telegram on myös hyvin yksinkertainen käyttää. Käyttöliittymä on virtaviivainen ja helppo ymmärtää. Lopuksi Telegram on ilmainen käyttää. Ei ole tilausmaksuja tai piilokustannuksia. Jos etsit nopeaa, turvallista ja yksinkertaista viestisovellusta, Telegram on loistava valinta. Se on saatavilla kaikille tärkeimmille alustoille, mukaan lukien iOS, Android, Windows ja Mac.

Siirrä jopa 5 GB ilmaiseksi
Rekisteröitymistä ei vaadita
Siirrä tiedostoja nyt
Telegramin turvallisuus

Telegramin turvallisuusominaisuudet

Telegramissa on useita tietoturvaominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan viestinvälitykseen. Näitä ominaisuuksia ovat mm:

  • End-to-End-salaus: Telegram-viestit salataan päästä päähän. Tämä tarkoittaa, että vain lähettäjä ja vastaanottaja voivat lukea viestit. Edes Telegram ei voi lukea viestejä.
  • Salaiset keskustelut: Telegram tarjoaa ominaisuuden nimeltä "salaiset keskustelut", jotka ovat salattuja keskusteluja, jotka tuhoutuvat itsestään tietyn ajan kuluttua.
  • Pilvipohjainen: Telegram-viestit tallennetaan pilveen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää viestejäsi millä tahansa laitteella.
  • Avoin lähdekoodi: Telegram on avointa lähdekoodia. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tarkastaa koodin varmistaakseen, ettei siinä ole tietoturva-aukkoja.
  • Kaksivaiheinen todentaminen: Telegram tarjoaa kaksivaiheisen varmistuksen, joka lisää turvallisuutta.
  • Tiedonpakkaus: Telegram käyttää tiedonpakkausta, jotta viestit olisivat nopeampia.

Kuten näet, Telegram tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan viestinvälitykseen. Se on nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen. Jos etsit vaihtoehtoa perinteisille tekstiviesteille, Telegram on loistava valinta.

Telegram jakaa tiedostoja

Kuinka jakaa tiedostoja Telegramissa

Telegram tarjoaa useita tapoja jakaa tiedostoja yhteystietojesi kanssa. Voit jakaa tiedostoja seuraavilla tavoilla:

  • Telegram-ryhmät: Voit jakaa tiedostoja enintään 200 henkilön kanssa Telegram-ryhmässä.
  • Salaiset keskustelut: Voit jakaa tiedostoja yhden henkilön kanssa salaisessa chatissa. Tiedostot tuhoutuvat itsestään tietyn ajan kuluttua, joten ne sopivat erinomaisesti arkaluonteisten tiedostojen jakamiseen.
  • Pilvi: Voit jakaa tiedostoja kenen tahansa yhteystietoluettelossasi olevan henkilön kanssa. Tiedostot tallennetaan pilveen, ja niitä voi käyttää millä tahansa laitteella. Se voi olla hyvä tapa jakaa suuria tiedostoja monille ihmisille.
  • Suorat viestit: Voit myös jakaa tiedostoja yhteystietoluettelossasi olevien henkilöiden kanssa suoralla viestinvälityksellä, mikä on suhteellisen yksinkertaista.

Tiedostojen jakaminen on yksi Telegramin parhaista puolista. Se on helppo tehdä, ja se tarjoaa paljon joustavuutta. Voit jakaa tiedostoja ihmisryhmien kanssa tai yhden henkilön kanssa salaisessa chatissa. Voit myös tallentaa tiedostoja pilvipalveluun, jotta niitä voi käyttää millä tahansa laitteella.

Jos etsit viestisovellusta, joka tarjoaa tiedostojen jakamista, Telegram on hyvä valinta. Se on helppokäyttöinen ja erittäin joustava.

Telegram-tiedoston kokorajoitus

Telegram-tiedostojen kokorajat

Telegramissa on 2 GB:n tiedostokokorajoitus. Tämä on melko korkea raja, ja se mahdollistaa pakattujen kuvien, asiakirjojen ja vastaavien lähetyksen. Jos kuitenkin haluat lähettää yli 2 GB:n tiedoston, on olemassa kiertotie.

Miten voit siis jakaa tiedostoja, jotka ovat suurempia kuin mitä Telegram pystyy käsittelemään? Katsotaanpa joitakin suosituimpia menetelmiä.

Tiedoston jakajat tiedostokoon pienentämiseksi

1. Tiedostojen jakaminen useisiin osiin

Jos sinulla on yli 2 Gt:n kokoinen tiedosto, voit jakaa sen useampaan osaan ja lähettää sen Telegramin kautta. Tämä on suhteellisen helppoa, ja se on suosittu kiertotapa suurempien tiedostojen kohdalla.

Miten voit jakaa tiedostosi useisiin osiin? Se voidaan tehdä muutamalla eri tavalla. Voit käyttää tiedostonjakolaitetta, kuten HJSplit tai 7-Zip. Tai voit käyttää tiedostojen pakkaustyökalua, kuten WinRAR tai WinZip, pakataksesi tiedostot pienempiin osiin.

Kun olet jakanut tiedostosi useisiin osiin, voit lähettää ne Telegramin kautta. Tämä menetelmä saattaa vaatia hieman työtä, mutta se on hyvä tapa lähettää suuria tiedostoja sovelluksen kautta.

Pakkaa tiedostot tiedostokoon pienentämiseksi

2. Tiedostojen pakkaaminen

Toinen suosittu kiertotapa Telegramin tiedostokokorajoitukseen on pakata tiedostot. Tämä voidaan tehdä tiedostonpakkaustyökalulla, kuten WinRAR tai WinZip.

Voit helposti pakata tiedostojasi pienemmiksi. Avaa tiedosto WinRAR- tai WinZip-ohjelmassa ja valitse "Lisää arkistoon". Valitse sitten pakkaustaso ja napsauta "OK".

Tiedostosi on nyt pakattu ja valmis lähetettäväksi Telegramin kautta. Varmista vain, että kaikkien tiedostojen kokonaiskoko ei ylitä 2 Gt:tä, ja olet valmis.

Filemail-tiedostojen jakamissovellus

3. Pilvipohjaisten tiedostojen jakamisratkaisujen, kuten Filemailin, käyttäminen.

Jos sinun on jaettava yli 2 Gt:n kokoinen tiedosto, voit aina käyttää pilvipohjaista tiedostonjakopalvelua, joka on suosittu kiertotie.

Lataa tiedosto yksinkertaisesti palveluun ja jaa linkki sitten yhteystietojesi kanssa. He voivat ladata tiedoston suoraan palvelusta.

Tarjolla on paljon erilaisia pilvipohjaisia tiedostonjakopalveluja, joten sinun pitäisi löytää jokin tarpeisiisi sopiva. Filemail on yksi suosituimmista palveluista, jonka avulla voit jakaa suuria tiedostoja, ja se on erittäin helppokäyttöinen.

Filemail on ilmainen palvelu, jonka avulla voit lähettää suuria tiedostoja vaivattomasti. Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon ominaisuuksia. Filemail tarjoaa 4 erilaista pakettia, joten voit valita tarpeisiisi sopivan. Ilmaisella paketilla voit lähettää enintään 5 Gt:n tiedostoja, mikä riittää useimmille.

Voit helposti jakaa suuria tiedostoja sähköpostitse tai suojatun linkin avulla mielenrauhassa. Filemailissa on useita ominaisuuksia, joita ovat mm:

1. Turvalliset tiedostojen siirrot

Tietoturva on monille ihmisille suuri huolenaihe. Kun jaat arkaluonteisia tiedostoja, haluat varmistaa, että ne ovat suojattuja. Filemail käyttää SSL/TLS-salausta suojaamaan tietojasi siirron aikana. Tämä tarkoittaa, että tietosi ovat turvassa salakuuntelijoilta.

2. Seuraa jaettuja tiedostojasi

Filemailin avulla voit helposti seurata jaettuja tiedostojasi. Tämä on loistava ominaisuus, jos haluat seurata tiedoston tilaa tai jos haluat varmistaa, että tiedosto on vastaanotettu.

3. Nopeat siirrot

Filemail käyttää räätälöityä UDP-siirtojen kiihdytysprotokollaa. Tämä auttaa varmistamaan, että tiedostot siirretään nopeasti, vaikka ne olisivat suuria.

4. Tietosuojan mukainen

Filemailin avulla voit valita, millä alueella tiedostot säilytetään. Tämän ominaisuuden avulla voit helposti noudattaa kansallisia säännöksiä ja yrityksesi käytäntöjä.

5. Verkkosivuston integrointi

Filemail voidaan helposti integroida verkkosivustoosi vain yhdellä rivillä HTML-koodia. Tämän ominaisuuden avulla voit vastaanottaa suuria tiedostoja asiakkailtasi suoraan verkkosivustollesi.

6. Mukauttaminen ja brändäys

Voit halutessasi mukauttaa Filemailin vastaamaan brändiäsi. Tämä on hyvä tapa varmistaa, että tiedostonjakoratkaisusi sopii yrityksesi imagoon.

Kaiken kaikkiaan Filemail on loistava valinta niille, joiden on jaettava suuria tiedostoja. Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon ominaisuuksia. Myös turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mitä monet arvostavat. Kokeile Filemailia jo tänään ja katso, miten se voi auttaa sinua jakamaan tiedostoja nopeasti ja helposti.

Tuomion vasara

Päätelmä

Telegram on loistava viestisovellus, joka tarjoaa paljon joustavuutta. Voit jakaa tiedostoja ihmisryhmien kanssa tai yhden henkilön kanssa yksityisessä chatissa. Telegram tarjoaa myös useita eri tapoja jakaa tiedostoja, kuten tiedostojen jakaminen pilven kautta, tiedostojen pakkaaminen ja tiedostojen jakaminen useisiin osiin.

Jos haluat jakaa tiedoston, joka on pienempi kuin 2 Gt, voit käyttää jotakin edellä mainituista menetelmistä. Jos sinun on kuitenkin lähetettävä suuria tiedostoja, pilvipohjaiset tiedostonjakopalvelut ovat paras tapa. Filemail tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka erottavat sen joukosta, joten kokeile sitä.

Siirrä minkä tahansa kokoisia tiedostoja
Professional-, Business- ja Enterprise-suunnitelmat saatavilla
Tutustu maksullisiin suunnitelmiimme

Tutustu muihin artikkeleihin suurten tiedostojen lähettämisestä.