Kuinka siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen

Jo pitkään on ollut vaikeaa löytää vastaus siihen, miten siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen. iPhonen ja PC:n välillä on jonkin verran yhteensopivuutta; toisin kuin Macin kanssa synkronoitavien tietojen osalta, on kuitenkin edelleen vaikeaa... siirtää tiedostoja iPhonen ja tietokoneen välillä. Voit synkronoida ja siirtää tietoja Windows-tietokoneen ja iPhonen tai iPadin välillä muutamalla eri menetelmällä.

Jos käytät iPhonea, näiden ohjeiden tuntemisesta on paljon hyötyä aina, kun iOS-tiedonsiirtoa tarvitaan. Ei ole väliä, haluatko siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen vai päinvastoin; nämä vaihtoehdot toimivat.

Siirrä jopa 5 GB ilmaiseksi

Rekisteröitymistä ei tarvita

iCloud tiedostojen siirtämiseen

1. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen iCloudin avulla

Kaiken kaikkiaan, iCloud on yksi yksinkertaisimmista tavoista siirtää tietoja iPhonen ja lähes minkä tahansa muun laitteen, myös Windows-tietokoneen, välillä. Käytännössä lataat tietosi iCloudiin ja haet ne sitten toisella laitteella.

Ilmainen iCloud-paketti tarjoaa kuitenkin vain 5 Gt tallennustilaa. Jos siis haluat käyttää iCloudia suurempien tiedostojen siirtämiseen, sinun on tilattava premium-paketti.
 1. Käynnistä iPhonen Tiedostot-sovellus.
 2. Etsi tiedostot, jotka haluat siirtää tietokoneeseen.
 3. Paina pitkään Kopioi-painiketta ja kosketa sitä yksittäisten tiedostojen kohdalla. Jos haluat kopioida useita tiedostoja, käytä kolmella pisteellä varustetun valikon Valitse-vaihtoehtoa.
 4. Siirry sovelluksessa iCloud Driveen ja liitä kopioidut tiedostot sinne. Tiedostosi on siirretty iCloud Driveen.
 5. Lataa tiedostot tietokoneellesi iCloud.com-sivuston tai Windowsin iCloud Drive -sovelluksen avulla.
bluetooth

2. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen Bluetoothin kautta

Bluetooth on toinen yksinkertainen tapa siirtää tietoja iPhonesta tietokoneeseen. Sinun on kuitenkin muistettava, että tietojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen Bluetoothin kautta on mahdollista vain rajoitetulle määrälle eri tiedostomuotoja.
Koska tiedostojen valitseminen manuaalisesti iPhone-Bluetooth-tiedostonsiirtoa varten on niin aikaa vievää, voit lähettää vain pienen määrän tietoja Bluetoothin kautta, mikä tarkoittaa, että voit jakaa vain rajoitetun määrän tietoja.
Bluetooth ei ole sitä paitsi missään nimessä tehokkain tiedonsiirtomenetelmä. Siksi seuraavassa kappaleessa käsittelemme toista tehokasta strategiaa.
 1. Pyyhkäise iPhonen aloitusnäytön asetuspaneelia ylöspäin ja paina Bluetooth-symbolia pitkään. Anna sen muodostaa yhteys tietokoneeseen, johon haluat lähettää tietoja.
 2. Aloita lähetys valitsemalla Windowsin asetukset ja aktivoi sitten Bluetooth-vaihtoehto. Windows-välilehdeltä löytyy "laite"-vaihtoehto. Ota Bluetooth käyttöön sieltä, jotta Bluetooth-laite voi hyväksyä tiedostoja.
 3. Valitse tiedostot, jotka aiot siirtää iPhonesta tietokoneeseen.
 4. Nämä tiedostot ilmestyvät tietokoneellesi ponnahdusikkunaan.
MS Windows

3. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen käyttämällä File Exploreria Windowsissa

Nyt artikkelissamme siitä, miten siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen, tarkastelemme hallitsevinta ja suosituinta käyttöjärjestelmää, Windowsia. Saatat tuntea File Explorerin, joka on ohjelmisto tiedostojen hallintaan ja siirtoon Windows-tietokoneissa. Sen avulla voit helposti käyttää tietokoneen tiedostoja ja liikkua sen tallennustilassa.
Jos siirrettäviä tietoja ovat kuvat ja videot iPhonen kamerarullasta, Windows File Explorer on oikea ratkaisu, sillä se mahdollistaa kuvien ja videoiden suoran siirron iPhonesta tietokoneeseen USB-yhteyden kautta. Muita ohjelmistoja ei tarvita.
 1. File Explorerissa on graafinen käyttöliittymä tietojen hallintaa varten. Voit liittää iPhonen tietokoneeseen USB-liitännän avulla.
 2. iPhonen lukituksen avaaminen Anna yhteyden muodostua onnistuneesti valitsemalla iPhonessa "Luota". a.
 3. Siirry kohtaan "Tämä tietokone" > "[iPhonen nimi]". > "Sisäinen tallennustila" > "DCIM" > "100APPLE"."
 4. iPhone-kuvasi järjestetään siististi päivämäärään perustuviin kansioihin.
 5. Voit nyt kopioida haluamasi valokuvan (valokuvat) tietokoneellesi.

4. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen iTunesin avulla

Ensisijainen tarkoitus iTunes Tiedoston jakaminen helpottaa tiedonsiirtoa tietokoneen ja iPhonessa tai iPadissa olevan yhteensopivan sovelluksen välillä. Jos olet varma, että siirrettävät tiedostot on tuotettu sovelluksella, joka on yhteensopiva Tiedoston jakamisen kanssa, voit käyttää tätä toimintoa siirtääksesi materiaalia iPhonesta tietokoneeseen.

Voit siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen iTunesin tiedostojen jakamisen ja USB:n avulla noudattamalla seuraavia ohjeita:
 1. Liitä iPhone tietokoneeseen ja käynnistä iTunes, jos se ei ole jo automaattisesti käynnissä.
 2. Siirry iTunes-ikkunassa "Laite"-välilehdelle ja valitse sieltä "Tiedoston jakaminen".
 3. Jos haluat siirtää tiedostoja tietokoneen yhdestä ohjelmasta toiseen, valitse kyseinen sovellus luettelosta.
 4. Kun olet päättänyt, mitkä tiedostot haluat kopioida tietokoneeseen, valitse ne ja napsauta sitten "Tallenna kohteeseen" -painiketta.
 5. Jos haluat aloittaa tiedostojen siirtämisen iPhonesta tietokoneeseen, valitse tietokoneella paikka, johon haluat tallentaa tiedostot, ja napsauta sitten "Tallenna kohteeseen" -painiketta.
FileMail-tiedostojen jakamissovellus

5. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen FileMailin avulla

Voit lähettää tiedostoja iOS-laitteestasi tietokoneeseen seuraavilla tavoilla FileMail. Valtavien elokuvien, äänitiedostojen, korkealaatuisten valokuvakokoelmien ja minkä tahansa muun median kokoelmien lähettäminen on helppoa.

The iphone-tiedostonsiirtosovellus on helppokäyttöinen, ja siinä on "vain WiFi" -vaihtoehto, jos haluat estää mobiilidataliittymäsi ylittymisen sovelluksen käytön aikana. Voit aloittaa lataamalla ja asentamalla sovelluksen iOS-laitteeseesi. Voit jakaa jopa 5 Gt ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä.

 1. Asenna ioS:n Filemail-mobiilisovellus iPhoneen
 2. Siirry tietokoneellasi joko Filemailin kotisivulle tai asenna Filemail Desktop -sovellus PC:lle. Näin saat UDP-siirtokiihdytyksen nopeampaa siirtonopeutta varten.
 3. Käynnistä FileMail-sovellus iPhonessa
 4. Kirjaudu sisään nykyiselle FileMail-tilillesi tai voit halutessasi ohittaa tämän vaiheen ja käyttää palvelua maksamatta senttiäkään.
 5. Valitse vain lähetettävät kohteet, kun olet napsauttanut "Liitä tiedostot" -painiketta.
 6. Ilmoita vastaanottajien sähköpostiosoitteet, viestin aihe ja sisältö (valinnainen).
 7. Napsauta "Lähetä". Jos mobiilidatasi on rajoitettu, sovellus voi kysyä, pitäisikö se toimittaa tiedostosi käyttämällä WiFi-yhteyksiä.
 8. Tiedostojen lataaminen alkaa nyt. Kun se on valmis, latauslinkki lähetetään sähköpostiisi heti, kun se on valmis.
 9. Klikkaa linkkiä, niin pääset sivulle, josta tiedostot voi ladata. Tai voit ottaa linkin omaan Windows-pohjainen tiedostonsiirtosovellus PC:lle ja lataa se sieltä.
hyvät ja huonot puolet

6. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen - eri menetelmien edut ja haitat

Siirtotyyppi Plussaa Miinukset
iTune
Tukee sekä USB- että WiFi-yhteyttä. Kuvien ja videoiden kaltaisten tiedostojen laatu ei heikkene.
Kaikki iDevice-sovellukset eivät tue iTunes File Sharing -toimintoa. Yksittäisiä ja useita tiedostoja voi tuoda, mutta kansioita ei voi tuoda.
iCloud
Kaikki laitteesi synkronoidaan ja päivitetään aina, kun muutat tiedostoa. Ne ovat yhteensopivia muidenkin kuin iOS-laitteiden kanssa, mutta toimivat erityisen tehokkaasti Applen ekosysteemin kanssa. Vahvistaa tiedostojen turvallisuutta lisäsalaustasoilla.
Vaatii Internet-yhteyden. Tietojen lataamisesta ja lataamisesta voi aiheutua lisäkustannuksia. Jos palvelin on ylikuormitettu, tiedostojen siirto voi joskus olla hidasta.
Bluetooth-jakaminen
Tiedostojen lähettäminen on erittäin helppoa Käytettävissä ilman Internet-yhteyttä
Hitaat siirtoajat, tiedostojen lähettäminen voi kestää kauan. Erityisen vaikea lähettää suuria tiedostoja Enimmäisetäisyys on 100 metriä, mikä voi olla riittämätön tietyille käyttäjille.
File Explorer
Helppokäyttöinen ja suoraviivainen käyttöliittymä. Siirrot tapahtuvat hyvin lyhyessä ajassa.
Joskus iPhone ei näy Windows Explorerissa, mikä estää heitä näkemästä iPhonen kuvia tietokoneella.
FileMail
Käyttäjät voivat käyttää sitä ilman rekisteröitymistä, ja se on ilmainen. Rekisteröitymistä ei tarvita Tietojen salauksen ansiosta käyttö on nopeaa ja turvallista. Tukee suurten tiedostojen nopeaa ja tehokasta siirtoa.
Sinulla on oltava internet-yhteys. Jos haluat jakaa yli 5 Gt:n kokoisia tiedostoja, tarvitset tilauksen.

Siirrä minkä tahansa kokoisia tiedostoja

Rajoittamattomat vastaanottajat, lataukset ja kaistanleveys

Finnish