Kuinka siirtää tiedostoja iPhonesta Pc: hen

Ace8. maaliskuuta 2024
miten siirtää tiedostoja iphonesta tietokoneeseen

Jo pitkään on ollut vaikeaa löytää vastaus siihen, miten siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen. iPhonen ja PC:n välillä on jonkin verran yhteensopivuutta, mutta toisin kuin tietojen synkronointi Macin kanssa, tiedostojen siirtäminen iPhonen ja PC:n välillä on edelleen vaikeaa. On olemassa muutamia eri menetelmiä, joilla voit synkronoida ja siirtää tietoja Windows-tietokoneen ja iPhonen tai iPadin välillä.

Jos käytät iPhonea, näihin ohjeisiin perehtymisestä on sinulle paljon hyötyä aina, kun iOS-tiedonsiirtoa tarvitaan. Ei ole väliä, haluatko siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen vai päinvastoin; nämä vaihtoehdot toimivat.

Siirrä jopa 5 GB ilmaiseksi
Rekisteröitymistä ei vaadita
Siirrä tiedostoja nyt
iCloud tiedostojen siirtämiseen

1. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen iCloudin avulla

Kaiken kaikkiaan iCloud on yksi yksinkertaisimmista tavoista siirtää tietoja iPhonen ja melkein minkä tahansa muun laitteen, myös Windows-tietokoneen, välillä. Pohjimmiltaan lataat tietosi iCloudiin ja haet ne sitten toisella laitteella.

Ilmainen iCloud-paketti tarjoaa kuitenkin vain 5 Gt tallennustilaa. Jos siis haluat käyttää iCloudia suurempien tiedostojen siirtämiseen, sinun on tilattava premium-paketti.

  1. Käynnistä Tiedostot-sovellus iPhonessasi.
  2. Etsi tiedostot, jotka haluat siirtää tietokoneeseen.
  3. Paina pitkään Kopioi-painiketta ja kosketa sitä yksittäisten tiedostojen kohdalla. Jos haluat kopioida useita tiedostoja, käytä kolmen pisteen valikosta Valitse-vaihtoehtoa.
  4. Siirry sovelluksessa iCloud Driveen ja liitä kopioidut tiedostot sinne. Tiedostosi on siirretty iCloud Driveen.
  5. Lataa tiedostot tietokoneellesi iCloud.com-sivuston tai Windowsin iCloud Drive -sovelluksen avulla.
Lähetä tiedostoja Bluetoothilla iphonesta

2. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen Bluetoothin kautta

Bluetooth on toinen yksinkertainen tapa siirtää tietoja iPhonesta tietokoneeseen. Sinun on kuitenkin muistettava, että tietojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen Bluetoothin kautta on mahdollista vain rajoitetulle määrälle eri tiedostomuotoja.

Koska tiedostojen valitseminen manuaalisesti iPhonesta Bluetooth-tiedostonsiirtoon on niin aikaa vievää, voit siirtää vain pienen määrän tietoja Bluetoothin kautta, mikä tarkoittaa, että voit jakaa vain rajoitetun määrän tietoja.

Sitä paitsi Bluetooth ei ole missään nimessä tehokkain tiedonsiirtomenetelmä. Tämän seurauksena seuraavassa kappaleessa keskustelemme vielä toisesta tehokkaasta strategiasta.

  1. Pyyhkäise iPhonen aloitusnäytön asetuspaneelia ylöspäin ja paina Bluetooth-symbolia pitkään. Anna sen muodostaa yhteys tietokoneeseen, johon haluat siirtää tietoja.
  2. Aloita lähetys valitsemalla Windowsin "asetukset"-vaihtoehto ja aktivoi sitten Bluetooth-vaihtoehto. Windows-välilehdeltä voi löytyä "laite"-vaihtoehto. Kytke Bluetooth päälle sieltä, jotta Bluetooth-laite voi hyväksyä tiedostoja.
  3. Valitse tiedostot, jotka aiot siirtää iPhonesta tietokoneeseen.
  4. Nämä tiedostot näkyvät ponnahdusikkunassa tietokoneellasi.
MS Windows

3. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen käyttämällä File Exploreria Windowsissa

Nyt artikkelissamme siitä, miten siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen, tarkastelemme hallitsevinta ja suosituinta käyttöjärjestelmää; Windowsia. Saatat tuntea File Explorerin, joka on ohjelmisto tiedostojen hallintaan ja siirtämiseen Windows-tietokoneissa. Sen avulla voit helposti käyttää tietokoneen tiedostoja ja liikkua sen tallennustilassa.

Jos siirrettäviä tietoja ovat kuvat ja videot iPhonen kamerarullasta, Windows File Explorer on oikea ratkaisu, sillä se mahdollistaa kuvien ja videoiden suoran siirron iPhonesta tietokoneeseen USB-yhteyden kautta. Muita ohjelmistoja ei tarvita.

  1. File Explorerissa on graafinen käyttöliittymä tietojen hallintaa varten. USB-liitännän avulla voit liittää iPhonen tietokoneeseen.
  2. iPhonen lukituksen avaaminen Anna yhteyden muodostua onnistuneesti valitsemalla iPhonessa "Luota". a
  3. Siirry kohtaan "Tämä tietokone" > "[iPhonen nimi]" > "Sisäinen tallennustila" > "DCIM" > "100APPLE".".
  4. iPhone-kuvasi järjestetään siististi päivämäärään perustuviin kansioihin.
  5. Voit nyt kopioida haluamasi kuvan tai kuvat tietokoneeseen.
iTunes

4. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen iTunesin avulla

iTunesin tiedostojen jakamisen ensisijainen tarkoitus on helpottaa tiedonsiirtoa tietokoneen ja iPhonessa tai iPadissa olevan yhteensopivan sovelluksen välillä. Jos olet varma, että tiedostot, jotka haluat siirtää, on tuotettu sovelluksella, joka on yhteensopiva Tiedoston jakamisen kanssa, voit käyttää tätä toimintoa siirtääksesi materiaalia iPhonesta tietokoneeseen.

Jos haluat siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen iTunesin Tiedoston jakamisen ja USB:n avulla, noudata seuraavia ohjeita:

  1. Liitä iPhone tietokoneeseen ja käynnistä iTunes, jos se ei ole jo automaattisesti käynnissä.
  2. Siirry iTunesin ikkunassa "Laite"-välilehdelle ja valitse sieltä "Tiedoston jakaminen".
  3. Jos haluat siirtää tiedostoja tietokoneen yhdestä ohjelmasta toiseen, valitse kyseinen sovellus luettelosta.
  4. Kun olet päättänyt, mitkä ovat tiedostoja, jotka haluat kopioida tietokoneeseen, valitse nämä tiedostot ja napsauta sitten "Tallenna kohteeseen" -painiketta.
  5. Jos haluat aloittaa tiedostojen siirtämisen iPhonesta tietokoneeseen, valitse tietokoneella paikka, johon haluat tallentaa tiedostot, ja napsauta sitten "Tallenna kohteeseen" -painiketta.
Filemail Tiedostonsiirtosovellukset

5. Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneeseen FileMailin avulla

Voit lähettää tiedostoja iOS-laitteesta tietokoneeseen FileMailin avulla. Valtavien elokuvien, äänitiedostojen, korkealaatuisten valokuvakokoelmien ja minkä tahansa muun median kokoelmien lähettäminen on suoraviivaista.

iphone-tiedostonsiirtosovellus on helppokäyttöinen, ja siinä on "vain WiFi" -vaihtoehto, jos haluat estää mobiilidatarajaasi ylittymästä sovellusta käyttäessäsi. Pääset alkuun lataamalla ja asentamalla sovelluksen iOS-laitteeseesi. Voit jakaa jopa 5 Gt ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä.

  1. Asenna ioS:n Filemail-mobiilisovellus iPhoneen
  2. Siirry tietokoneellasi joko Filemailin kotisivulle tai asenna Filemail Desktop -sovellus PC:lle. Näin saat UDP-siirtokiihdytyksen nopeampaan siirtonopeuteen.
  3. Käynnistä FileMail-sovellus iPhonessa
  4. Kirjaudu sisään nykyiselle FileMail-tilillesi tai voit halutessasi ohittaa tämän vaiheen ja käyttää palvelua maksamatta senttiäkään.
  5. Valitse vain kohteet, jotka haluat lähettää, kun olet napsauttanut "Liitä tiedostoja" -painiketta.
  6. Anna vastaanottajien sähköpostiosoitteet, viestin aihe ja sisältö (valinnainen).
  7. Napsauta "Lähetä". Jos mobiilidatasi on rajoitettu, sovellus saattaa kysyä, pitäisikö se toimittaa tiedostosi yksinkertaisesti WiFi-yhteyksiä käyttäen.
  8. Tiedostojen latausprosessi alkaa nyt. Kun se on valmis, latauslinkki lähetetään sähköpostiisi heti kun se on valmis.
  9. Napsauta linkkiä, niin pääset sivulle, josta tiedostot voi ladata. Tai voit ottaa linkin omaan Windows-pohjaiseen tiedostojen siirtosovellukseemme PC:lle ja ladata tiedostot sieltä.
Vaaka

Siirtotyyppi

Pro

Miinukset
iTuneTukee sekä USB- että WiFi-yhteyttä. Kuvien ja videoiden kaltaisten tiedostojen laatu ei heikkene.Kaikki iDevice-sovellukset eivät tue iTunesin tiedostojen jakamistoimintoa. Yksittäisiä ja useita tiedostoja voidaan tuoda, mutta kansioita ei voi tuoda.
iCloudKaikki laitteesi synkronoidaan ja päivitetään aina, kun muutat tiedostoa. Yhteensopiva muidenkin kuin iOS-laitteiden kanssa, mutta vuorovaikuttavat kuitenkin erityisen tehokkaasti Applen ekosysteemin kanssa. Vahvistaa tiedostojen turvallisuutta lisäsalaustasoilla.Vaatii Internet-yhteyden. Tietojen lataamiseen ja lataamiseen voi liittyä lisäkustannuksia Jos palvelin on ylikuormitettu, tiedostojen siirto voi joskus olla hidasta.
Bluetooth-jakaminenErittäin helppo prosessi tiedostojen lähettämiseen Pääsee käsiksi ilman internet-yhteyttäHitaat siirtoajat, tiedostojen lähettäminen voi kestää kauan Erityisen vaikea lähettää suuria tiedostoja Enimmäisetäisyys 100 metriä, mikä voi olla riittämätön joillekin käyttäjille
File ExplorerHelppokäyttöinen ja suoraviivainen käyttöliittymä Siirrot tapahtuvat hyvin lyhyessä ajassa.Joskus iPhone ei näy Windows Explorerissa, mikä estää näkemästä iPhonen kuvia tietokoneella.
FileMailKäyttäjät voivat käyttää sitä ilman rekisteröitymistä, ja se on ilmainen Rekisteröintiä ei tarvita Tietojen salaus tekee käytöstä nopeaa ja turvallista Tukee suurten tiedostojen siirtoa nopeasti ja tehokkaastiTarvitset internetyhteyden. Jos haluat jakaa yli 5 Gt:n tiedostoja, tarvitset tilauksen.
Siirrä minkä tahansa kokoisia tiedostoja
Rajoittamattomat vastaanottajat, lataukset ja kaistanleveys
Tutustu maksullisiin suunnitelmiimme

Haluatko jakaa tiedostoja useamman laitteen välillä?