Hogyan lehet nagy fájlokat küldeni a Telegrammal

Ace2024. január 24.
hogyan lehet nagy fájlokat küldeni a telegrammal

A Telegram az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás a világon. Egyszerű, gyors, biztonságos és ingyenes. A Telegram az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, mint a bevett csevegőalkalmazások alternatívája, mivel nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre és a biztonságra. Ahogy más üzenetküldő alkalmazásoknál, úgy az alkalmazással is megoszthatsz fájlokat, és most azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tudsz nagyméretű fájlokat küldeni a Telegrammal.

A Telegram egyik legjobb tulajdonsága, hogy nagyon biztonságos. Az üzenetek titkosítása egy olyan titkos szósz segítségével történik, amelyet gyakorlatilag lehetetlen feltörni. Ráadásul a Telegram egyike azon kevés üzenetküldő alkalmazásoknak, amelyek végponttól végpontig tartó titkosítást kínálnak. Ez azt jelenti, hogy az üzenetek teljesen biztonságosak a feladótól a címzettig.

A Telegram másik nagyszerű tulajdonsága a gyorsasága. A Telegram gyorsabb, mint az SMS, és sokkal olcsóbb is. A Telegram az "Adattömörítés" nevű technológiát használja, ami nagyon gyorsan teszi.

A Telegram használata is nagyon egyszerű. A felhasználói felület áramvonalas és könnyen érthető. Végül pedig a Telegram használata ingyenes. Nincsenek előfizetési díjak vagy rejtett költségek. Ha egy gyors, biztonságos és egyszerű üzenetküldő alkalmazást keres, a Telegram remek választás. Minden főbb platformon elérhető, beleértve az iOS-t, az Androidot, a Windowst és a Macet is.

Átvitel akár 5 GB-ig ingyen
Nincs regisztráció szükséges
Fájlok átvitele most
Telegram biztonság

Telegram biztonsági funkciók

A Telegram számos olyan biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek nagyszerű választássá teszik az üzenetküldéshez. Ezek a funkciók a következők:

  • End-to-End titkosítás: A Telegram üzenetek végponttól végpontig titkosítva vannak. Ez azt jelenti, hogy csak a feladó és a címzett olvashatja az üzeneteket. Még a Telegram sem tudja elolvasni az üzeneteket.
  • Titkos beszélgetések: A Telegram egy "Titkos beszélgetések" nevű funkciót kínál, amely titkosított beszélgetések, amelyek egy bizonyos idő után önmegsemmisítőek.
  • Felhőalapú: A Telegram üzeneteket a felhőben tárolják. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközről hozzáférhetsz az üzeneteidhez.
  • Nyílt forráskódú: A Telegram nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy bárki ellenőrizheti a kódot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek biztonsági rések.
  • Kétlépcsős ellenőrzés: A Telegram kétlépcsős ellenőrzést kínál a biztonság extra szintjének érdekében.
  • Adattömörítés: A Telegram adattömörítést használ az üzenetek gyorsabbá tétele érdekében.

Amint láthatja, a Telegram számos olyan funkciót kínál, amelyek nagyszerű választássá teszik az üzenetküldéshez. Gyors, biztonságos és egyszerűen használható. Ha a hagyományos SMS-üzenetküldés alternatíváját keresi, a Telegram remek választás.

Telegram fájlok megosztásához

Hogyan osszunk meg fájlokat a Telegramban

A Telegram számos lehetőséget kínál arra, hogy fájlokat osszon meg ismerőseivel. Megoszthat fájlokat a következőkön keresztül:

  • Telegram csoportok: Egy Telegram-csoportban legfeljebb 200 emberrel oszthat meg fájlokat.
  • Titkos beszélgetések: Egy titkos csevegésben fájlokat oszthat meg egy személlyel. A fájlok egy bizonyos idő elteltével önmegsemmisítődnek, így tökéletesen alkalmasak érzékeny fájlok megosztására.
  • Felhő: Fájlokat oszthat meg bárkivel a kapcsolatlistájából. A fájlok a felhőben kerülnek tárolásra, és bármilyen eszközről elérhetők. Nagyszerű módja lehet a nagyméretű fájlok sok emberrel való megosztásának.
  • Közvetlen üzenetküldés: Fájlokat is megoszthat a kapcsolati listáján szereplő emberekkel közvetlen üzenetküldéssel, ami viszonylag egyszerű.

A fájlmegosztás az egyik legjobb dolog a Telegramban. Egyszerű a használata, és nagy rugalmasságot kínál. Megoszthatsz fájlokat csoportokkal, vagy egyetlen személlyel egy titkos csevegésben. A fájlokat a felhőben is tárolhatja, így azok bármilyen eszközről elérhetők.

Ha olyan üzenetküldő alkalmazást keres, amely fájlmegosztást kínál, a Telegram remek választás. Egyszerűen használható, és nagyon rugalmas.

Telegram fájl méretkorlátozás

Telegram fájlméret korlátok

A Telegram fájlonként 2 GB-os korlátot alkalmaz. Ez egy elég magas korlát, és megfelel a tömörített képek, dokumentumok és hasonló jellegű dolgok küldésének. Ha azonban 2 GB-nál nagyobb fájlt kell küldenie, van megoldás.

Hogyan oszthat meg tehát nagyobb fájlokat, mint amekkorát a Telegram kezelni tud? Nézzünk meg néhányat a legnépszerűbb módszerek közül.

Fájlosztók a fájlméret csökkentéséhez

1. Fájlok több részre osztása

Ha van egy 2 GB-nál nagyobb fájlod, akkor több részre oszthatod, és elküldheted a Telegramon keresztül. Ez viszonylag egyszerűen elvégezhető, és a nagyobb fájlok esetében népszerű megoldás.

Tehát, hogyan oszthatja fel fájljait több részre? Ezt többféleképpen is megteheted. Használhat egy olyan fájlfelosztót, mint a HJSplit vagy a 7-Zip. Vagy használhat egy fájltömörítő eszközt, mint a WinRAR vagy a WinZip, hogy kisebb részekre tömörítse a fájlokat.

Miután több részre osztotta a fájlokat, elküldheti őket a Telegramon keresztül. Ez a módszer egy kis munkát igényelhet, de jó módszer arra, hogy nagyméretű fájlokat küldjön az alkalmazáson keresztül.

Fájlok tömörítése a fájlméret csökkentése érdekében

2. Fájlok tömörítése

Egy másik népszerű megoldás a Telegram fájlméretkorlátozására a fájlok tömörítése. Ezt egy olyan fájltömörítő eszközzel teheti meg, mint a WinRAR vagy a WinZip.

Könnyedén tömörítheti fájljait, hogy kisebbé tegye őket. Csak nyissa meg a fájlt a WinRAR vagy WinZip programban, és válassza a "Hozzáadás az archívumhoz" lehetőséget. Ezután válasszon egy tömörítési szintet, és kattintson az "OK" gombra.

A fájljai most már tömörítve lesznek, és készen állnak a Telegram segítségével történő elküldésre. Csak győződjön meg róla, hogy az összes fájl teljes mérete nem haladja meg a 2 GB-ot, és máris készen áll.

Filemail fájlmegosztó alkalmazás

3. Felhőalapú fájlmegosztási megoldások, például a Filemail használata

Ha 2 GB-nál nagyobb fájlt kell megosztania, bármikor használhat felhőalapú fájlmegosztó szolgáltatást, ami népszerű megoldás.

Egyszerűen töltse fel a fájlt a szolgáltatásba, majd ossza meg a linket a kapcsolataival. Ők közvetlenül a szolgáltatásból tudják majd letölteni a fájlt.

Számos különböző felhőalapú fájlmegosztó szolgáltatás áll rendelkezésre, így biztosan talál az igényeinek megfelelőt. A Filemail az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nagyméretű fájlok megosztását, és nagyon könnyen használható.

A Filemail egy ingyenes szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy nagyméretű fájlokat küldjön el gond nélkül. Egyszerűen használható, és rengeteg funkciót kínál. A Filemail 4 különböző csomagot kínál, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Az ingyenes csomag 5 GB-ig terjedő fájlok küldését teszi lehetővé, ami a legtöbb ember számára több mint elég.

A nagyméretű fájlokat nyugodtan megoszthatja e-mailben vagy egy biztonságos link segítségével. A Filemail számos funkcióval rendelkezik, amelyek közé tartozik:

1. Biztonságos fájlátvitel

Az adatbiztonság sok ember számára nagy aggodalomra ad okot. Amikor érzékeny fájlokat oszt meg, biztos akar lenni abban, hogy azok védettek. A Filemail SSL/TLS titkosítást használ az adatok szállítás közbeni védelmére. Ez azt jelenti, hogy adatai biztonságban lesznek a lehallgatókkal szemben.

2. A megosztott fájlok nyomon követése

A Filemail segítségével könnyen nyomon követheti megosztott fájljait. Ez egy nagyszerű funkció, ha nyomon kell követnie egy fájl állapotát, vagy ha ellenőriznie kell, hogy a fájlt megkapta-e.

3. Gyors átvitel

A Filemail egy egyedi UDP átvitelgyorsító protokollt használ. Ez segít abban, hogy a fájlok gyorsan kerüljenek átvitelre, még akkor is, ha nagyok.

4. Adatvédelmi kompatibilitás

A Filemail lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, milyen régióban tárolja fájljait. Ezzel a funkcióval könnyedén megfelelhet a nemzeti szabályozásoknak és a vállalati irányelveknek.

5. Webhely-integráció

A Filemail könnyen integrálható webhelyébe egyetlen sor HTML-kóddal. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy közvetlenül a webhelyén fogadjon nagyméretű fájlokat az ügyfeleitől.

6. Testreszabás és márkaépítés

Ha szeretné, testre szabhatja a Filemailt, hogy megfeleljen a márkájának. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a fájlmegosztó megoldása illeszkedjen cége arculatához.

Összességében a Filemail nagyszerű választás azok számára, akiknek nagyméretű fájlokat kell megosztaniuk. Egyszerűen használható, és számos funkciót kínál. A biztonsági és megfelelőségi funkciók is elsőrangúak, amit sokan értékelni fognak. Próbálja ki a Filemailt még ma, és nézze meg, hogyan segíthet a fájlok gyors és egyszerű megosztásában.

Ítélőkalapács

Következtetés

A Telegram egy nagyszerű üzenetküldő alkalmazás, amely sok rugalmasságot kínál. Megoszthatsz fájlokat csoportokkal, vagy egy személlyel egy privát csevegésben. A Telegram számos különböző módot is kínál a fájlok megosztására, beleértve a fájlmegosztást a felhőn keresztül, a fájlok tömörítését és a fájlok több részre osztását.

Ha 2 GB-nál kisebb fájlt kell megosztania, akkor a fent említett módszerek valamelyikét használhatja. Ha azonban nagyméretű fájlokat kell elküldenie, akkor a felhőalapú fájlmegosztó szolgáltatások a legjobb megoldás. A Filemail számos olyan funkciót kínál, amelyek kiemelik a tömegből, ezért mindenképpen próbálja ki.

Bármilyen méretű fájlok átvitele
Professzionális, üzleti és vállalati csomagok
Nézze meg fizetős terveinket

További cikkek a nagyméretű fájlok küldéséről