Cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC

Pentru o perioadă destul de lungă de timp, găsirea unui răspuns la întrebarea cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC a fost plină de dificultăți. Există un anumit grad de compatibilitate între iPhone și PC; cu toate acestea, spre deosebire de sincronizarea datelor cu Mac, este încă dificil să transfer de fișiere între iPhone și PC. Există câteva metode diferite prin care puteți sincroniza și transfera date între computerul dumneavoastră Windows și iPhone sau iPad.

Dacă folosiți un iPhone, familiarizarea cu aceste instrucțiuni vă va fi de mare folos ori de câte ori va fi nevoie de un transfer de date iOS. Nu contează dacă doriți să mutați fișiere de pe iPhone pe PC sau invers; aceste opțiuni vor funcționa.

Transferați până la 5 GB gratuit

Nu este necesară înregistrarea

iCloud pentru a transfera fișiere

1. Transfer de fișiere de pe iPhone pe PC utilizând iCloud

În general, iCloud este una dintre cele mai simple metode de a transfera date între un iPhone și aproape orice alt dispozitiv, inclusiv un PC cu Windows. În esență, vă încărcați datele în iCloud și apoi le recuperați pe un alt dispozitiv.

Cu toate acestea, planul iCloud gratuit oferă doar 5 GB de spațiu de stocare. Prin urmare, dacă doriți să utilizați iCloud pentru a transfera fișiere mai mari, trebuie să vă abonați la un plan premium.
 1. Lansați aplicația Fișiere de pe iPhone.
 2. Localizați fișierele pe care doriți să le transferați pe computer.
 3. Apăsați lung butonul Copy (Copiere) și atingeți-l pentru fișiere individuale. Pentru a copia mai multe fișiere, utilizați opțiunea Select (Selectare) din meniul cu trei puncte.
 4. În aplicație, mergeți la iCloud Drive și lipiți acolo fișierele copiate. Fișierele dvs. au fost transferate în iCloud Drive.
 5. Utilizați iCloud.com sau aplicația iCloud Drive pentru Windows pentru a descărca fișierele pe computer.
bluetooth

2. Transferul fișierelor de pe iPhone pe PC prin Bluetooth

Bluetooth este o altă tehnică simplă pentru a transfera date de pe iPhone pe PC. Cu toate acestea, un aspect pe care trebuie să îl rețineți este că transferul de date de pe iPhone pe PC prin Bluetooth este posibil doar pentru un număr limitat de formate de fișiere diferite.
Deoarece alegerea manuală a fișierelor pentru transferul de fișiere de la iPhone la Bluetooth necesită mult timp, puteți transmite doar o cantitate mică de date prin Bluetooth, ceea ce înseamnă că puteți partaja doar o cantitate limitată de informații.
În plus, Bluetooth nu este nici pe departe cea mai eficientă metodă de transfer de date. Prin urmare, în paragraful următor, vom discuta o altă strategie eficientă.
 1. Glisați panoul de setări de pe ecranul principal al iPhone în sus și țineți apăsat simbolul Bluetooth. Permiteți-i acestuia să se conecteze la computerul la care doriți să transmiteți datele.
 2. Pentru a începe transmisia, selectați opțiunea "setări" din Windows și apoi activați opțiunea Bluetooth. În cadrul filei Windows, se poate găsi opțiunea "dispozitiv". Activați Bluetooth de acolo pentru a permite dispozitivului Bluetooth să accepte fișiere.
 3. Selectați fișierele pe care intenționați să le transferați de pe iPhone pe computer.
 4. Aceste fișiere vor apărea într-o fereastră pop-up pe computerul dumneavoastră.
MS Windows

3. Transfer de fișiere de pe iPhone pe PC utilizând File Explorer pe Windows

Acum, în articolul nostru despre cum să transferăm fișiere de pe iPhone pe PC, ne vom uita la cel mai dominant și popular sistem de operare: Windows. Este posibil să fiți familiarizați cu File Explorer, software-ul pentru gestionarea și transferul de fișiere pe computerele Windows. Acesta vă facilitează accesul la fișierele de pe computer și parcurgerea spațiului de stocare de pe acesta.
Dacă datele pe care trebuie să le transferați sunt fotografii și clipuri video din rola de cameră a iPhone-ului, Windows File Explorer este soluția potrivită, deoarece permite transmiterea directă de imagini și clipuri video de pe iPhone pe PC prin conexiune USB. Nu este nevoie de niciun alt software.
 1. File Explorer dispune de o interfață grafică pentru administrarea datelor. Folosind o conexiune USB, puteți conecta iPhone la un computer.
 2. Deblocarea iPhone-ului Permiteți stabilirea cu succes a conexiunii selectând "Trust" (Încredere) pe iPhone. a
 3. Navigați la "Acest PC" > "[numele iPhone-ului]" > "Internal Storage" > "DCIM" > "100APPLE."
 4. Imaginile de pe iPhone vor fi organizate cu grijă în dosare bazate pe date.
 5. Acum puteți copia fotografia (fotografiile) dorită (dorite) pe computerul dumneavoastră.

4. Cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC cu iTunes

Scopul principal al iTunes Partajarea fișierelor are rolul de a facilita transferul de date între computerul dumneavoastră și o aplicație compatibilă care rulează pe iPhone sau iPad. Dacă sunteți sigur că fișierele pe care doriți să le transferați au fost produse de o aplicație compatibilă cu File Sharing, atunci puteți utiliza această funcție pentru a muta materiale de pe un iPhone pe un PC.

Pentru a transfera fișiere de pe un iPhone pe un PC cu ajutorul iTunes File Sharing și USB, urmați pașii următori:
 1. Conectați iPhone-ul la computer și porniți iTunes, dacă acesta nu este deja pornit automat.
 2. În fereastra pentru iTunes, mergeți la fila "Device" (Dispozitiv), iar de acolo alegeți "File Sharing" (Partajare fișiere).
 3. Dacă doriți să transferați fișiere de la un program la altul de pe PC, alegeți aplicația respectivă din listă.
 4. După ce decideți care sunt fișierele pe care doriți să le copiați pe computer, alegeți aceste fișiere și apoi faceți clic pe butonul "Save to" (Salvați în).
 5. Pentru a începe transferul fișierelor de pe iPhone pe computer, alegeți un loc pe computer unde doriți să stocați fișierele, apoi faceți clic pe butonul "Save to" (Salvare în).
Aplicația de partajare a fișierelor FileMail

5. Transfer de fișiere de pe iPhone pe PC utilizând FileMail

Puteți trimite fișiere de pe dispozitivul iOS pe computer cu ajutorul funcției FileMail. Trimiterea de filme uriașe, fișiere audio, colecții de fotografii de înaltă calitate și colecții de orice alt tip de conținut media este foarte simplă.

The aplicație de transfer de fișiere iphone este ușor de utilizat și are o opțiune "Doar WiFi", în cazul în care doriți să împiedicați depășirea limitei de date mobile în timpul utilizării aplicației. Pentru a începe, descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul dvs. iOS. Puteți partaja gratuit până la 5 GB, fără a fi nevoie să vă înregistrați.

 1. Instalați aplicația mobilă Filemail pentru ioS pe iPhone-ul dvs.
 2. Pe PC, fie navigați pe pagina de pornire a Filemail, fie instalați aplicația Filemail Desktop pentru PC. Acest lucru vă va permite să obțineți accelerarea transferului UDP pentru rate de transfer mai rapide.
 3. Lansați aplicația FileMail pe iPhone-ul dvs.
 4. Conectați-vă la contul dvs. actual FileMail sau, dacă doriți, puteți sări peste acest pas și să utilizați serviciul nostru fără să plătiți niciun ban.
 5. Alegeți pur și simplu elementele pe care doriți să le trimiteți după ce faceți clic pe butonul "atașare fișiere".
 6. Vă rugăm să furnizați adresele de e-mail ale destinatarilor, subiectul mesajului și conținutul (opțional).
 7. Faceți clic pe "Trimite". În cazul în care aveți o cantitate limitată de date mobile, aplicația vă poate întreba dacă ar trebui să vă livreze fișierele prin simpla utilizare a conexiunilor WiFi.
 8. Procesul de încărcare a fișierelor dvs. va începe acum. Când se va încheia, veți primi un link de descărcare pe e-mail imediat ce se va finaliza.
 9. Faceți clic pe link și veți fi direcționat către o pagină de unde puteți descărca fișierele. Sau puteți accesa linkul în pagina noastră dedicată Aplicație de transfer de fișiere pentru PC bazată pe Windows și descărcați de acolo.
argumente pro și contra

6. Cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC - avantajele și dezavantajele diferitelor metode

Tip de transfer Pro Contra
iTune
Suportă atât conectivitatea USB, cât și cea WiFi. Fără pierderi de calitate pentru fișiere precum imagini și videoclipuri.
Nu toate aplicațiile iDevice acceptă funcția de partajare a fișierelor iTunes. Pot fi importate fișiere individuale și multiple, însă nu pot fi importate folderele
iCloud
Toate dispozitivele dvs. vor fi sincronizate și actualizate ori de câte ori modificați un fișier. Compatibile cu dispozitive non-iOS, ele interacționează însă în mod deosebit cu ecosistemul Apple. Consolidează securitatea fișierelor cu straturi suplimentare de criptare.
Necesită o conexiune la internet. Costurile suplimentare pot fi asociate cu încărcarea și descărcarea datelor În cazul în care serverul este supraaglomerat, transferurile de fișiere pot deveni uneori lente.
Partajare Bluetooth
Proces foarte ușor de a trimite fișiere Accesibil fără conexiune la internet
Timpi de transmisie lenți, poate dura mult timp pentru a trimite fișiere Este dificil să trimiteți fișiere de mari dimensiuni Raza maximă de acțiune de 100 de metri, care poate fi insuficientă pentru anumiți utilizatori
Exploratorul de fișiere
Ușor de utilizat și cu o interfață de utilizator simplă Transferurile au loc într-un interval de timp foarte scurt.
Uneori, iPhone nu apare în Windows Explorer, ceea ce îi împiedică să vadă imaginile iPhone pe un PC.
FileMail
Utilizatorii îl pot folosi fără a fi înregistrați și este gratuit. Nu este necesară înregistrarea Criptarea datelor face ca utilizarea să fie rapidă și sigură Suportă transferul de fișiere mari rapid și eficient
Va trebui să aveți o conexiune la internet. Dacă doriți să partajați fișiere mai mari de 5 GB, veți avea nevoie de un abonament.

Transferați fișiere de orice dimensiune

Destinatarii, descărcările și lățimea de bandă nelimitate

Romanian