Cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC

Ace8 martie 2024
cum să transferați fișiere de pe iphone pe PC

Pentru o perioadă destul de lungă de timp, găsirea unui răspuns la întrebarea cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC a fost plină de dificultăți. Există un anumit grad de compatibilitate între iPhone și PC; cu toate acestea, spre deosebire de sincronizarea datelor cu Mac, este în continuare dificil de transferat fișiere între iPhone și PC. Există câteva metode diferite prin care puteți sincroniza și transfera date între computerul dumneavoastră Windows și iPhone sau iPad.

Dacă folosiți un iPhone, familiarizarea cu aceste instrucțiuni vă va fi de mare folos ori de câte ori va fi necesar transferul de date iOS. Nu contează dacă doriți să mutați fișiere de pe iPhone pe PC sau invers; aceste opțiuni vor funcționa.

Transferați până la 5 GB gratuit
Nu este necesară înregistrarea
Transferați fișiere acum
iCloud pentru a transfera fișiere

1. Transfer de fișiere de pe iPhone pe PC utilizând iCloud

În general, iCloud este una dintre cele mai simple metode de a transfera date între un iPhone și aproape orice alt dispozitiv, inclusiv un PC cu Windows. În esență, încărcați datele în iCloud și apoi le recuperați pe un alt dispozitiv.

Cu toate acestea, planul iCloud gratuit oferă doar 5 GB de spațiu de stocare. Prin urmare, dacă doriți să utilizați iCloud pentru a transfera fișiere mai mari, trebuie să vă abonați la un plan premium.

  1. Lansați aplicația Files (Fișiere) de pe iPhone.
  2. Localizați fișierele pe care doriți să le transferați pe computer.
  3. Apăsați lung pe butonul Copy (Copiere) și atingeți-l pentru fișierele individuale. Pentru a copia mai multe fișiere, utilizați opțiunea Select (Selectare) din meniul cu trei puncte.
  4. În aplicație, mergeți la iCloud Drive și lipiți acolo fișierele copiate. Fișierele dvs. au fost transferate în iCloud Drive.
  5. Folosiți iCloud.com sau aplicația iCloud Drive pentru Windows pentru a descărca fișierele pe computerul dumneavoastră.
Trimiteți fișiere prin bluetooth de pe iphone

2. Transferul fișierelor de pe iPhone pe PC prin Bluetooth

Bluetooth este o altă tehnică simplă pentru a transfera date de pe iPhone pe PC. Cu toate acestea, un aspect pe care trebuie să îl rețineți este că transferul de date de pe iPhone pe PC prin Bluetooth este posibil doar pentru un număr limitat de formate de fișiere diferite.

Deoarece este atât de consumatoare de timp alegerea manuală a fișierelor pentru transferul de fișiere de la iPhone la Bluetooth, puteți transmite doar o cantitate mică de date prin Bluetooth, ceea ce înseamnă că puteți partaja doar o cantitate limitată de informații.

În plus, Bluetooth nu este nici pe departe cea mai eficientă metodă de transfer de date. Ca urmare, în următorul paragraf, vom discuta o altă strategie eficientă.

  1. Glisați panoul de setări de pe ecranul principal al iPhone-ului în sus și țineți apăsat simbolul Bluetooth. Permiteți-i acestuia să se conecteze la computerul către care doriți să transmiteți datele.
  2. Pentru a începe transmiterea, selectați opțiunea "setări" din Windows și apoi activați opțiunea Bluetooth. În cadrul filei Windows, se poate găsi opțiunea "dispozitiv". Activați Bluetooth de acolo pentru a permite dispozitivului Bluetooth să accepte fișiere.
  3. Selectați fișierele pe care intenționați să le transferați de pe iPhone pe computer.
  4. Aceste fișiere vor apărea într-o fereastră pop-up pe computerul dumneavoastră.
MS Windows

3. Transfer de fișiere de pe iPhone pe PC utilizând File Explorer pe Windows

Acum, în articolul nostru despre cum să transferăm fișiere de pe iPhone pe PC, ne vom uita la cel mai dominant și popular sistem de operare; Windows. Este posibil să fiți familiarizat cu File Explorer, software-ul pentru gestionarea și transferul de fișiere pe computerele Windows. Acesta vă facilitează accesul la fișierele de pe computer și parcurgerea spațiului de stocare de pe acesta.

Dacă datele pe care trebuie să le transferați sunt fotografii și videoclipuri din rola de cameră a iPhone-ului, Windows File Explorer este soluția potrivită, deoarece permite transmiterea directă a imaginilor și videoclipurilor de pe iPhone pe PC prin conexiune USB. Nu este nevoie de niciun alt software.

  1. File Explorer dispune de o interfață grafică pentru administrarea datelor. Utilizând o conexiune USB, puteți conecta iPhone la un computer.
  2. Deblocarea iPhone-ului Permiteți stabilirea cu succes a conexiunii prin selectarea "Trust" (Încredere) pe iPhone. a
  3. Navigați la "This PC" > "[numele iPhone-ului dvs.]" > "Internal Storage" > "DCIM" > "100APPLE".
  4. Imaginile iPhone-ului dvs. vor fi organizate în mod ordonat în dosare bazate pe dată.
  5. Puteți acum să copiați fotografia (fotografiile) dorită (dorite) pe computerul dvs.
iTunes

4. Cum să transferați fișiere de pe iPhone pe PC cu iTunes

Scopul principal al partajării de fișiere iTunes este de a facilita transferul de date între computerul dumneavoastră și o aplicație compatibilă care rulează pe iPhone sau iPad. Dacă sunteți sigur că fișierele pe care doriți să le transferați au fost produse de o aplicație compatibilă cu File Sharing, atunci puteți utiliza această funcție pentru a muta materiale de pe un iPhone pe un PC.

Pentru a transfera fișiere de pe un iPhone pe un PC cu ajutorul funcției iTunes File Sharing și USB, urmați pașii următori:

  1. Conectați iPhone-ul la computer și porniți iTunes, dacă acesta nu este deja pornit automat.
  2. În fereastra pentru iTunes, mergeți la fila "Device" (Dispozitiv), iar de acolo alegeți "File Sharing" (Partajare fișiere).
  3. Dacă doriți să transferați fișiere de la un program la altul de pe PC, alegeți aplicația respectivă din listă.
  4. După ce decideți care sunt fișierele pe care doriți să le copiați pe computer, alegeți acele fișiere și apoi faceți clic pe butonul "Save to" (Salvare în).
  5. Pentru a începe transferul fișierelor de pe iPhone pe computer, alegeți un loc pe computer în care doriți să stocați fișierele și apoi faceți clic pe butonul "Save to".
Aplicații de transfer de fișiere Filemail

5. Transfer de fișiere de pe iPhone pe PC utilizând FileMail

Puteți trimite fișiere de pe dispozitivul iOS pe computer cu ajutorul FileMail. Trimiterea de filme uriașe, fișiere audio, colecții de fotografii de înaltă calitate și colecții de orice alt tip de suport este simplă.

Aplicația de transfer de fișiere de pe iphone este ușor de utilizat și are o opțiune "WiFi only" în cazul în care doriți să împiedicați depășirea limitei de date mobile în timpul utilizării aplicației. Pentru a începe, descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul dvs. iOS. Puteți partaja gratuit până la 5 GB, fără a fi nevoie să vă înregistrați.

  1. Instalați aplicația mobilă Filemail pentru ioS pe iPhone-ul dvs.
  2. Pe PC, fie navigați pe pagina de pornire a Filemail, fie instalați aplicația Filemail Desktop pentru PC. Acest lucru vă va permite să obțineți accelerarea transferului UDP pentru rate de transfer mai rapide.
  3. Lansați aplicația FileMail pe iPhone-ul dvs.
  4. Conectați-vă la contul FileMail actual sau, dacă doriți, puteți sări peste acest pas și folosiți serviciul nostru fără să plătiți niciun ban.
  5. Pur și simplu alegeți elementele pe care doriți să le trimiteți după ce faceți clic pe butonul "attach files" (atașare fișiere).
  6. Indicați adresele de e-mail ale destinatarilor, subiectul mesajului și conținutul (opțional).
  7. Faceți clic pe "Trimite". În cazul în care aveți date mobile limitate, aplicația vă poate întreba dacă ar trebui să vă livreze fișierele prin simpla utilizare a conexiunilor WiFi.
  8. Procesul de încărcare a fișierelor dvs. va începe acum. Când se va încheia, un link de descărcare va fi trimis pe e-mailul dumneavoastră imediat ce se va finaliza.
  9. Faceți clic pe link și veți fi direcționat către o pagină de unde fișierele pot fi descărcate. Sau puteți lua linkul în aplicația noastră dedicată de transfer de fișiere pentru PC, bazată pe Windows, și să descărcați de acolo.
Balanță

Tip de transfer

Pro

Contra
iTuneSuportă atât conectivitatea USB, cât și cea WiFi. Nicio pierdere de calitate suferită pentru fișiere precum imagini și videoclipuriNu toate aplicațiile iDevice suportă funcția de partajare a fișierelor iTunes. Pot fi importate fișiere individuale și multiple, însă nu pot fi importate dosare
iCloudToate dispozitivele dvs. vor fi sincronizate și actualizate ori de câte ori modificați un fișier. Compatibile cu dispozitive non-iOS, însă, interacționează în mod deosebit cu ecosistemul Apple. Consolidează securitatea fișierelor cu straturi suplimentare de criptare.Necesită o conexiune la internet. Pot fi asociate costuri suplimentare pentru încărcarea și descărcarea datelor Dacă serverul este supraaglomerat, transferurile de fișiere pot deveni uneori lente.
Partajarea prin BluetoothProces foarte simplu de trimitere a fișierelor Accesibil fără conexiune la internetTimpi de transmisie lenți, poate dura mult timp pentru a trimite fișiere În special greu de trimis fișiere de mari dimensiuni Raza maximă de acțiune este de 100 de metri, ceea ce poate fi insuficient pentru anumiți utilizatori
Exploratorul de fișiereUșor de utilizat și cu o interfață simplă Transferurile se realizează într-un interval de timp foarte scurt.Uneori, iPhone nu apare în Windows Explorer, ceea ce îi împiedică să vadă imaginile iPhone pe PC.
FileMailUtilizatorii îl pot folosi fără a fi înregistrați și este gratuit Nu este necesară înregistrarea Criptarea datelor face ca utilizarea sa să fie rapidă și sigură Sprijină transferul de fișiere mari rapid și eficientVa trebui să aveți o conexiune la internet. Dacă doriți să partajați fișiere mai mari de 5GB, veți avea nevoie de un abonament.
Transferați fișiere de orice dimensiune
Destinatarii, descărcările și lățimea de bandă nelimitate
Verificați planurile noastre plătite

Doriți să partajați fișiere între mai multe dispozitive?