Cum să trimiteți fișiere mari cu Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume. Este simplă, rapidă, sigură și gratuită. Telegram a câștigat popularitate în ultima vreme ca o alternativă la aplicațiile de chat mai consacrate, datorită accentului pus pe confidențialitate și securitate. La fel ca în cazul altor aplicații de mesagerie, puteți folosi aplicația pentru a partaja fișiere, iar noi vom analiza cum puteți trimite fișiere mari cu Telegram.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Telegram este că este foarte sigur. Mesajele sunt criptate cu ajutorul unui sos secret care este practic imposibil de spart. În plus, Telegram este una dintre puținele aplicații de mesagerie care oferă criptare end-to-end. Acest lucru înseamnă că mesajele dvs. sunt complet sigure de la expeditor la destinatar.

Un alt lucru grozav la Telegram este viteza sa. Telegram este mai rapid decât SMS-ul și este, de asemenea, mult mai ieftin. Telegram folosește o tehnologie numită "Compresie de date" care îl face foarte rapid.
Telegram este, de asemenea, foarte simplu de utilizat. Interfața cu utilizatorul este simplificată și ușor de înțeles. În cele din urmă, utilizarea Telegram este gratuită. Nu există taxe de abonament sau costuri ascunse. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de mesagerie rapidă, sigură și simplă, Telegram este o alegere excelentă. Este disponibilă pentru toate platformele majore, inclusiv iOS, Android, Windows și Mac.

Transferați până la 5 GB gratuit

Nu este necesară înregistrarea

blocare sigură

Caracteristici de securitate Telegram

Telegram vine cu o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere excelentă pentru mesagerie. Aceste caracteristici includ:
  • Criptare de la un capăt la altul: Mesajele Telegram sunt criptate de la un capăt la altul. Acest lucru înseamnă că numai expeditorul și destinatarul pot citi mesajele. Nici măcar Telegram nu poate citi mesajele.
  • Discuții secrete: Telegram oferă o funcție numită "Secret Chats", care sunt chat-uri criptate care se autodistrug după o anumită perioadă de timp.
  • Bazat pe cloud: Mesajele Telegram sunt stocate în cloud. Acest lucru înseamnă că vă puteți accesa mesajele de pe orice dispozitiv.
  • Sursă deschisă: Telegram este open source. Acest lucru înseamnă că oricine poate verifica codul pentru a se asigura că nu există breșe de securitate.
  • Verificare în două etape: Telegram oferă o verificare în doi pași pentru un nivel suplimentar de securitate.
  • Compresia datelor: Telegram utilizează compresia datelor pentru a face mesajele mai rapide.
După cum puteți vedea, Telegram oferă o serie de caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru mesagerie. Este rapid, sigur și simplu de utilizat. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la mesageria tradițională prin SMS, Telegram este o alegere excelentă.
partajarea fișierelor

Cum să partajați fișiere în Telegram

Telegram oferă o serie de modalități de a partaja fișiere cu contactele dumneavoastră. Puteți partaja fișiere prin:
  • Grupuri Telegram: Puteți partaja fișiere cu până la 200 de persoane într-un grup Telegram.
  • Discuții secrete: Puteți partaja fișiere cu o singură persoană într-un chat secret. Fișierele se vor autodistruge după o anumită perioadă de timp, ceea ce le face perfecte pentru partajarea fișierelor sensibile.
  • Cloud: Puteți partaja fișiere cu oricine din lista de contacte. Fișierele vor fi stocate în cloud și pot fi accesate de pe orice dispozitiv. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a partaja fișiere mari cu mai multe persoane.
  • Mesaje directe: De asemenea, puteți partaja fișiere cu persoanele din lista de contacte prin intermediul mesageriei directe, ceea ce este relativ simplu.
Partajarea de fișiere este unul dintre cele mai bune lucruri din Telegram. Este simplu de făcut și oferă multă flexibilitate. Puteți partaja fișiere cu grupuri de persoane sau cu o singură persoană într-un chat secret. De asemenea, puteți stoca fișiere în cloud, astfel încât acestea să poată fi accesate de pe orice dispozitiv.
Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de mesagerie care oferă partajarea de fișiere, Telegram este o alegere excelentă. Este simplu de utilizat și este foarte flexibilă.
limitări

Limitele de dimensiune a fișierelor Telegram

Telegram are o limită de 2 GB per fișier. Aceasta este o limită destul de mare și va permite trimiterea de imagini comprimate, documente și alte lucruri de acest gen. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să trimiteți un fișier mai mare de 2 GB, există o soluție de rezolvare.

Așadar, cum puteți partaja fișiere mai mari decât poate gestiona Telegram? Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare metode.

1. Împărțirea fișierelor în mai multe părți

Dacă aveți un fișier mai mare de 2 GB, îl puteți împărți în mai multe părți și îl puteți trimite prin Telegram. Acest lucru este relativ simplu de făcut și este o soluție populară pentru fișierele mai mari.
Deci, cum puteți împărți fișierele în mai multe părți? Există câteva moduri diferite de a face acest lucru. Puteți utiliza un divizor de fișiere precum HJSplit sau 7-Zip. Sau puteți utiliza un instrument de comprimare a fișierelor, precum WinRAR sau WinZip, pentru a comprima fișierele în părți mai mici.
După ce v-ați împărțit fișierele în mai multe părți, le puteți trimite prin Telegram. Această metodă ar putea necesita un pic de muncă, dar este o modalitate bună de a trimite fișiere mari prin intermediul aplicației.
comprima

2. Comprimarea fișierelor

O altă soluție populară pentru limita de dimensiune a fișierelor din Telegram este comprimarea fișierelor. Acest lucru se poate face cu un instrument de comprimare a fișierelor, cum ar fi WinRAR sau WinZip.
Vă puteți comprima cu ușurință fișierele pentru a le face mai mici. Trebuie doar să deschideți fișierul în WinRAR sau WinZip și să selectați "Add to archive". Apoi, alegeți un nivel de compresie și faceți clic pe "OK".
Fișierele dvs. vor fi acum comprimate și pregătite pentru a fi trimise prin Telegram. Asigură-te că dimensiunea totală a tuturor fișierelor nu depășește 2 GB și vei fi gata de plecare.
aplicații multi-platformă

3. Utilizarea soluțiilor de partajare a fișierelor bazate pe cloud, cum ar fi Filemail

Dacă aveți nevoie să partajați un fișier mai mare de 2 GB, puteți utiliza întotdeauna un serviciu de partajare a fișierelor în cloud, care este o soluție populară.
Pur și simplu încărcați fișierul în acest serviciu și apoi partajați link-ul cu contactele dumneavoastră. Aceștia vor putea descărca fișierul direct din serviciu.
Există o mulțime de servicii diferite de partajare de fișiere în cloud, așa că ar trebui să puteți găsi unul care să vă satisfacă nevoile. Filemail este unul dintre cele mai populare servicii care vă permite să partajați fișiere mari și este foarte ușor de utilizat.
Filemail este un serviciu gratuit care vă permite să trimiteți fișiere mari fără probleme. Este simplu de utilizat și oferă o mulțime de caracteristici. Filemail oferă 4 planuri diferite, astfel încât îl puteți alege pe cel care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Planul gratuit vă permite să trimiteți fișiere de până la 5 GB, ceea ce este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor.
Puteți partaja cu ușurință fișiere de mari dimensiuni folosind e-mailul sau un link securizat, în liniște. Filemail vine cu o serie de caracteristici, care includ:
1. Transferuri de fișiere securizate
Securitatea datelor este o preocupare importantă pentru mulți oameni. Atunci când partajați fișiere sensibile, trebuie să vă asigurați că acestea sunt protejate. Filemail utilizează criptarea SSL/TLS pentru a vă proteja datele în tranzit. Acest lucru înseamnă că datele dvs. vor fi în siguranță față de spionaj.
2. Urmăriți fișierele partajate
Cu Filemail, puteți urmări cu ușurință fișierele partajate. Aceasta este o caracteristică excelentă dacă aveți nevoie să urmăriți starea unui fișier sau dacă trebuie să verificați dacă fișierul a fost primit.
3. Transferuri rapide
Filemail utilizează un protocol de accelerare a transferului UDP personalizat. Acest lucru ajută la asigurarea unui transfer rapid al fișierelor, chiar dacă acestea sunt mari.
4. Respectarea confidențialității
Filemail vă permite să alegeți în ce regiune să vă stocați fișierele. Cu această funcție, puteți respecta cu ușurință reglementările naționale și politica companiei dumneavoastră.
5. Integrarea site-ului web
Filemail poate fi integrat cu ușurință în site-ul dvs. web cu o singură linie de cod HTML. Această caracteristică vă permite să primiți fișiere mari de la clienții dumneavoastră direct pe site-ul dumneavoastră.
6. Personalizare și branding
Dacă doriți, puteți personaliza Filemail pentru a se potrivi cu marca dumneavoastră. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că soluția de partajare a fișierelor se potrivește cu imaginea companiei dumneavoastră.
În general, Filemail este o alegere excelentă pentru cei care trebuie să partajeze fișiere mari. Este simplu de utilizat și oferă o mulțime de caracteristici. Caracteristicile de securitate și de conformitate sunt, de asemenea, de top, ceea ce mulți oameni vor aprecia. Încercați Filemail astăzi și vedeți cum vă poate ajuta să partajați fișiere rapid și ușor.
hotărâre

Concluzie

Telegram este o aplicație de mesagerie excelentă, care oferă multă flexibilitate. Puteți partaja fișiere cu grupuri de persoane sau cu o singură persoană într-un chat privat. Telegram oferă, de asemenea, o serie de moduri diferite de a partaja fișiere, inclusiv partajarea fișierelor prin cloud, comprimarea fișierelor și împărțirea fișierelor în mai multe părți.
Dacă aveți nevoie să partajați un fișier mai mic de 2 GB, puteți utiliza una dintre metodele menționate mai sus. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să trimiteți fișiere de mari dimensiuni, serviciile de partajare a fișierelor în cloud reprezintă cea mai bună soluție. Filemail oferă o serie de caracteristici care îl fac să iasă în evidență, așa că asigurați-vă că îi faceți o încercare.

Transferați fișiere de orice dimensiune

Planuri Professional, Business și Enterprise disponibile

Romanian