Hur du skickar stora filer med Telegram

Telegram är en av världens mest populära meddelandeappar. Den är enkel, snabb, säker och gratis. Telegram har på senare tid vunnit popularitet som ett alternativ till mer etablerade chattapplikationer, på grund av dess betoning på integritet och säkerhet. Precis som med andra meddelandeprogram kan du använda appen för att dela filer, och vi kommer att gå in på hur du kan skicka stora filer med Telegram.

En av de bästa sakerna med Telegram är att det är mycket säkert. Meddelanden krypteras med hjälp av en hemlig sås som är praktiskt taget omöjlig att knäcka. Dessutom är Telegram en av de få meddelandeappar som erbjuder end-to-end-kryptering. Det innebär att dina meddelanden är helt säkra från avsändare till mottagare.

En annan bra sak med Telegram är dess snabbhet. Telegram är snabbare än SMS, och det är också mycket billigare. Telegram använder en teknik som kallas "datakomprimering" vilket gör det mycket snabbt.
Telegram är också mycket enkelt att använda. Användargränssnittet är strömlinjeformat och lätt att förstå. Slutligen är Telegram gratis att använda. Det finns inga abonnemangsavgifter eller dolda kostnader. Om du letar efter en snabb, säker och enkel meddelandeapp är Telegram ett utmärkt val. Den finns tillgänglig för alla större plattformar, inklusive iOS, Android, Windows och Mac.

Överför upp till 5 GB gratis

Ingen registrering krävs

säkert lås

Telegrams säkerhetsfunktioner

Telegram har ett antal säkerhetsfunktioner som gör det till ett utmärkt val för meddelandehantering. Dessa funktioner inkluderar:
  • Kryptering från början till slut: Telegrammeddelanden är krypterade från början till slut. Det innebär att endast avsändaren och mottagaren kan läsa meddelandena. Inte ens Telegram kan läsa meddelandena.
  • Hemliga samtal: Telegram erbjuder en funktion som kallas "Secret Chats", som är krypterade chattar som förstörs av sig själva efter en viss tid.
  • Molnbaserad: Telegrammeddelanden lagras i molnet. Det innebär att du kan komma åt dina meddelanden från vilken enhet som helst.
  • Öppen källkod: Telegram är öppen källkod. Det betyder att vem som helst kan granska koden för att se till att det inte finns några säkerhetshål.
  • Verifiering i två steg: Telegram erbjuder tvåstegsverifiering för ett extra säkerhetslager.
  • Datakomprimering: Telegram använder datakomprimering för att göra meddelanden snabbare.
Som du kan se erbjuder Telegram ett antal funktioner som gör det till ett utmärkt val för meddelandehantering. Det är snabbt, säkert och enkelt att använda. Om du letar efter ett alternativ till traditionella SMS-meddelanden är Telegram ett utmärkt val.
dela filer

Hur man delar filer i Telegram

Telegram erbjuder ett antal sätt att dela filer med dina kontakter. Du kan dela filer via:
  • Telegramgrupper: Du kan dela filer med upp till 200 personer i en Telegramgrupp.
  • Hemliga samtal: Du kan dela filer med en person i en hemlig chatt. Filerna förstörs själva efter en viss tid, vilket gör dem perfekta för att dela känsliga filer.
  • Moln: Du kan dela filer med vem som helst i din kontaktlista. Filerna lagras i molnet och kan nås från vilken enhet som helst. Det kan vara ett bra sätt att dela stora filer med många personer.
  • Direkta meddelanden: Du kan också dela filer med personer i din kontaktlista genom direktmeddelanden, vilket är relativt enkelt.
Fildelning är en av de bästa sakerna med Telegram. Det är enkelt att göra och erbjuder mycket flexibilitet. Du kan dela filer med grupper av personer eller med en person i en hemlig chatt. Du kan också lagra filer i molnet så att de kan nås från vilken enhet som helst.
Om du letar efter en meddelandeapp som erbjuder fildelning är Telegram ett utmärkt val. Den är enkel att använda och mycket flexibel.
begränsningar

Begränsningar av filstorlek i Telegram

Telegram har en gräns på 2 GB per fil. Detta är en ganska hög gräns, som gör det möjligt att skicka komprimerade bilder, dokument och liknande. Men om du behöver skicka en fil som är större än 2 GB finns det en lösning.

Så hur kan du dela filer som är större än vad Telegram kan hantera? Låt oss ta en titt på några av de mest populära metoderna.

1. Dela upp filer i flera delar

Om du har en fil som är större än 2 GB kan du dela upp den i flera delar och skicka den via Telegram. Detta är relativt enkelt att göra och det är en populär lösning för större filer.
Hur kan du dela upp dina filer i flera delar? Det finns några olika sätt att göra det. Du kan använda en filuppdelare som HJSplit eller 7-Zip. Eller så kan du använda ett filkomprimeringsverktyg som WinRAR eller WinZip för att komprimera dina filer i mindre delar.
När du har delat upp dina filer i flera delar kan du skicka dem via Telegram. Den här metoden kan kräva lite arbete, men det är ett bra sätt att skicka stora filer via appen.
komprimera

2. Komprimering av filer

En annan populär lösning för Telegrams begränsning av filstorlek är att komprimera dina filer. Detta kan göras med ett filkomprimeringsverktyg som WinRAR eller WinZip.
Du kan enkelt komprimera dina filer för att göra dem mindre. Öppna bara filen i WinRAR eller WinZip och välj "Lägg till i arkivet". Välj sedan en komprimeringsnivå och klicka på "OK".
Dina filer är nu komprimerade och redo att skickas via Telegram. Se bara till att den totala storleken på alla filer inte överstiger 2 GB, så är du redo.
appar för flera plattformar

3. Använda molnbaserade fildelningslösningar som Filemail

Om du behöver dela en fil som är större än 2 GB kan du alltid använda en molnbaserad fildelningstjänst, vilket är en populär lösning.
Du laddar bara upp filen till tjänsten och delar sedan länken med dina kontakter. De kan då ladda ner filen direkt från tjänsten.
Det finns många olika molnbaserade fildelningstjänster, så du bör kunna hitta en som uppfyller dina behov. Filemail är en av de mest populära tjänsterna där du kan dela stora filer, och den är mycket enkel att använda.
Filemail är en gratistjänst som gör det möjligt att skicka stora filer utan problem. Den är enkel att använda och har många funktioner. Filemail erbjuder 4 olika planer, så du kan välja den som passar dina behov. Med den kostnadsfria planen kan du skicka filer upp till 5 GB, vilket är mer än tillräckligt för de flesta.
Du kan enkelt dela stora filer via e-post eller en säker länk med lugn och ro. Filemail har ett antal funktioner, bland annat:
1. Säkra filöverföringar
Datasäkerhet är ett stort problem för många människor. När du delar känsliga filer vill du vara säker på att de är skyddade. Filemail använder SSL/TLS-kryptering för att skydda dina data under överföringen. Detta innebär att dina data är säkra från tjuvlyssnare.
2. Spåra dina delade filer
Med Filemail kan du enkelt spåra dina delade filer. Detta är en bra funktion om du behöver hålla reda på en filstatus eller om du behöver kontrollera att filen har tagits emot.
3. Snabba överföringar
Filemail använder ett skräddarsytt UDP-protokoll för acceleration av överföringar. Detta hjälper till att se till att dina filer överförs snabbt, även om de är stora.
4. Överensstämmer med integritetsskyddet
Med Filemail kan du välja vilken region du vill lagra dina filer i. Med den här funktionen kan du enkelt följa nationella bestämmelser och din företagspolicy.
5. Integrering av webbplats
Filemail kan enkelt integreras i din webbplats med bara en enda rad HTML-kod. Med denna funktion kan du ta emot stora filer från dina kunder direkt på din webbplats.
6. Anpassning och varumärke
Om du vill kan du anpassa Filemail till ditt varumärke. Detta är ett utmärkt sätt att se till att din fildelningslösning passar in i ditt företags image.
På det hela taget är Filemail ett utmärkt val för dem som behöver dela stora filer. Det är enkelt att använda och erbjuder många funktioner. Funktionerna för säkerhet och efterlevnad är också förstklassiga, vilket är något som många kommer att uppskatta. Prova Filemail idag och se hur det kan hjälpa dig att dela filer snabbt och enkelt.
dom

Slutsats

Telegram är en fantastisk meddelandeapp som erbjuder mycket flexibilitet. Du kan dela filer med grupper av personer eller med en person i en privat chatt. Telegram erbjuder också ett antal olika sätt att dela filer, inklusive fildelning via molnet, komprimering av filer och delning av filer i flera delar.
Om du vill dela en fil som är mindre än 2 GB kan du använda någon av de metoder som nämns ovan. Om du däremot behöver skicka stora filer är molnbaserade fildelningstjänster det bästa sättet. Filemail erbjuder ett antal funktioner som gör att det sticker ut från mängden, så se till att du ger det ett försök.

Överför filer av alla storlekar

Professionella, affärs- och företagsplaner finns tillgängliga

Swedish