Tárolás – A takarítócsapat tagjainak tárolóhelye
Megjegyzés: A törlés előtt nem jelenik meg megerősítést kérő ablak.
1. Menj az ablak bal alsó sarkába, és kattints a kezdőbetűidre vagy a nevedre.

2. Válassza ki a „Fiókbeállítások” menüpontot.

3. Kattintson a „Csapat tárolója” elemre.

4. Keresse meg a kívánt felhasználót.

5. Kattintson a „Műveletek” oszlop alatt található tisztítási ikonra (ecset).

6. Válassza ki a törölni kívánt fájlokat tartalmazó üzeneteket.

7. Kattintson a „Kijelöltek törlése” gombra.
Térjen vissza a kezelési útmutató oldalára
