Видалити переказ або файл із переказу
1. Натисніть «Надіслано» на лівій бічній панелі.

2. Виберіть потрібну сесію переказу.

Щоб видалити весь переказ:
1. Натисніть кнопку «Додаткові параметри» (три крапки).

2. Виберіть «Видалити».

Щоб видалити певний файл:
1. Наведіть курсор на файл у списку файлів.

2. Натисніть на піктограму кошика, щоб видалити файл.
Поверніться на сторінку інструкції з експлуатації
