HIPAA Yhteensopiva Tiedostojen Jakaminen

Terveydenhuollon Tarjoajille Ja Muille, Jotka Työskentelevät Suojattujen Terveystietojen Parissa

HIPAA-yhteensopiva tiedostojen jakaminen

Mikä On HIPAA?

Health Insurance Portability and Accountability Act, lyhennettynä HIPAA. HIPAA:n peruslähtökohtana on:

1. mahdollistetaan suojattujen terveystietojen turvallinen jakaminen, tallentaminen ja siirtäminen valtuutettujen henkilöiden ja yhteisöjen toimesta.
2. valvoa ja seurata terveystietojen luovuttamisen ja käytön määrää.
3. Parannetaan Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmän tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Toinen laki, joka on otettava huomioon, on Health Information Technology for Economic and Clinical Health Act (HITECH).

Kenen On Oltava HIPAA Yhteensopiva?

HIPPAa sovelletaan suojattuihin yksiköihin ja liiketoimintayhteistyökumppaneihin.

Katettuihin yksiköihin kuuluvat:

  • Terveydenhuollon tarjoajat, kuten lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit, hammaslääkärit ja kiropraktikot.
  • Organisaatiot, jotka tarjoavat terveydenhuoltopalveluja, kuten sairaalat, hoitokodit, klinikat ja apteekit.
  • Sairausvakuutusyhtiöt.
  • Selvityskeskukset.

Liiketoimintayhteistyökumppanit ovat yhteisöjä tai henkilöitä, joita ei ole määritelty suojatuksi yhteisöksi ja jotka tarjoavat niille palveluja tai suorittavat toimintoja, joihin liittyy PHI-tietoja.

HIPAA Vaatimusten Noudattamista Koskevat Vaatimukset

HIPAA:ssa on useita sääntöjä, joista 4:ää käsitellään tässä jaksossa HIPAA:n mukaisen tiedostonjakopalvelun käytön osalta.

Yksityisyyden Suojaa Koskeva Sääntö

Yksityisyydensuojasäännössä määritellään, millaisia suojatoimia on oltava käytössä, jotta voidaan suojella henkilötietojen yksityisyyttä. Siinä asetetaan myös rajoituksia ilman potilaan lupaa tapahtuvalle henkilötietojen luovuttamiselle ja käytölle.

Yksityisyydensuojasääntöön sisältyy useita toimintatapoja, mutta yksi niistä, jota haluamme korostaa, on tietoturvatoimet, jotka edellyttävät sähköisen tietojen suojaamista salasanoilla ja muilla toimenpiteillä luvattoman pääsyn estämiseksi sekä luvallisen pääsyn valvomiseksi ja seuraamiseksi.

Tietosuojan mukainen

Turvallisuussääntö

Turvallisuussääntö

Turvallisuussäännössä on kolme osaa, jotka liittyvät hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia koskeviin vaatimuksiin. Näiden kolmen osan noudattaminen helpottaa sähköisen PHI:n (ePHI) luottamuksellisuutta, turvallisuutta ja eheyttä.

Hallinnolliset Suojatoimet

Turvallisuuden Hallintaprosessi
tunnistaa sähköiseen tietoon kohdistuvat mahdolliset riskit ja toteuttaa toimenpiteitä riskin pienentämiseksi asianmukaiselle ja kohtuulliselle tasolle.
Turvallisuuden hallinta
Määräaikainen Arviointi
Määräaikainen Arviointi
Arvioi säännöllisesti käyttöön otettuja eri toimenpiteitä arvioidaksesi, kuinka tehokkaasti käyttöönotetut toimenpiteet ovat saavuttaneet turvallisuussäännön noudattamisen.
Tietojen Saatavuuden Hallinta
Yksityisyydensuojasäännön mukaisesti, jonka tarkoituksena on rajoittaa ePHI:n luovuttaminen ehdottoman välttämättömään vähimmäismäärään, tämä toimenpide edellyttää sellaisten toimintatapojen toteuttamista, joissa määritellään, milloin ePHI:n käyttö on sallittua, kenellä on oikeus käyttää ePHI:tä ja missä määrin ePHI:tä voidaan luovuttaa.
Tietojen Saatavuuden Hallinta

Tekniset Suojatoimet

Seuraavassa esitetään erityisvaatimuksia, jotka on täytettävä ePHI:n yhteydessä käytettävän teknologian osalta.
Kulunvalvonta
Kulunvalvonta
Toteutetaan toimenpiteitä, joiden avulla vain valtuutetut henkilöt voivat päästä käsiksi ePHI:hin.
Tilintarkastuksen Valvonta
Tilintarkastuksen Valvonta
Pidä yksityiskohtaista ja tarkastettavissa olevaa jäljitettävää tietoa sähköisten tietojen luovuttamiseen, käyttöön ja käyttöön liittyvistä toimista.
Eheyden Valvonta
Eheyden Valvonta
Sähköiset tiedot on suojattava luvattomalta muuttamiselta ja tuhoamiselta.
Tunnistus
Tunnistus
Varmista, että henkilöllä tai yhteisöllä, joka yrittää päästä käsiksi ePHI:hin tai käyttää niitä, on siihen lupa.
Turvallisuussääntö
Tunnistus
Sähköiset tiedot on suojattava luvattomalta muuttamiselta ja tuhoamiselta.

Täytäntöönpanosääntö

Täytäntöönpanosäännön nojalla Health and Human Services - Office For Civil Rights voi valvoa tietosuoja- ja turvallisuussäännön noudattamista ja sillä on valtuudet tutkia, tarkistaa ja sakottaa suojattavia yhteisöjä ja liikekumppaneita.
Täytäntöönpanosääntö

Tietomurroista Ilmoittamista Koskeva Sääntö

Tietomurrosta ilmoittaminen
Tässä säännössä täsmennetään, miten rekisteröityjen yksiköiden ja liiketoimintayhteistyökumppaneiden on reagoitava tietomurron sattuessa. Potilaille ja terveyspalveluille on ilmoitettava tietomurron havaitsemisesta tietyn ajan kuluessa. Ilmoittaessasi tietoturvaloukkauksesta asiaankuuluville viranomaisille ja henkilöille sinun on muun muassa mainittava, jos tiedossa on, kuka käytti tai käytti sähköistä tietoa.

Kuinka Filemail Varmistaa HIPAA Yhteensopivan Tiedostojen Jakamisen

Meillä on useita ominaisuuksia, jotka yritystason tuotteissamme hallittu tiedostonsiirtoratkaisu joka mahdollistaa HIPAA:n noudattamisen.
levinneisyysraportti
BAA Valmis
Käytämme liikekumppanuussopimuksia kaikkien niiden käyttäjien, organisaatioiden ja yhteisöjen kanssa, jotka vaativat tämän virallisen vakiomuotoisen sopimuksen kanssamme.
salaus
Salaus
Loppupäästä päähän tapahtuva tiedonsiirron salaus SSL/TSL 256-bittisellä salauksella tietojen suojaamiseksi. Lähettämäsi, tallentamasi ja vastaanottamasi tiedostot ovat turvallisia.
Yhdysvalloissa sijaitsevat palvelimet
Yhdysvaltain Tietojen Varastointi
Useat palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, joten voit olla varma, että tietosi on tallennettu tarvitsemallesi alueelle liittovaltion ja toimialan säännösten mukaisesti.
tunkeutumisen havaitseminen
Pääsyn Valvonta

Tarjoamme kattavan seurantaosion, jonka avulla tiedät, mitä tiedostoja lähetettiin ja vastaanotettiin, kuka niitä lähetti ja mitä tiedostoja käytettiin, vain muutamia yksityiskohtia mainitaksemme.

toimituksen seuranta
Tunnistus

2-tekijätodennus varmistaaksesi, että vain sallittu henkilöstö voi käyttää nimettyjä tiedostoja. Kiitos SAML/SSO, Filemailin identiteetinhallinta on yleisen kyberturvallisuusstrategian jatke.

salasanasuojaus
Tiukka Turvallisuus
Mukautetut tiedostojen voimassaolon päättymispäivät, tiedostojen salasanasuojaus, todennusvaatimukset lataussivuilla ja virustorjunta osoittavat, että suojaamme tiedostojasi tehokkain toimenpitein.
toimituksen seuranta
Tarkastettavissa Oleva Oikeudenkäynti

Tapahtumat ja toimet, kuten lataaminen, lataaminen, kuka, milloin, IP-sijainti ja lukuisat muut yksityiskohdat tarkoittavat, että saat seuraavat tiedot täydelliset tarkastettavissa olevat jäljet mitä tiedoillesi tapahtuu ja milloin.

osoitekirja
Reaaliaikaiset Ilmoitukset
Pidämme sinut ajan tasalla ja ajan tasalla siitä, mitä tilillesi tapahtuu. Voit myös käyttää tarjoamaamme lisäpalvelua, joka tarjoaa päivityksiä tekstiviestillä.

HIPAA Yhteensopivan Tiedostonjakopalvelumme Lisäedut

laskin

Kustannustehokas

HIPAA-vaatimusten mukaisen pilvipohjaisen ratkaisun perustaminen on kallis ja aikaa vievä prosessi. HIPAA:n mukaisen tiedostonsiirtoratkaisun avulla pääset alkuun huomattavasti pienemmillä kustannuksilla.

Liikkuvuus

Kaikille tärkeimmille alustoille on saatavilla kattava valikoima sovelluksia, joten voit käyttää suojattuja tietoja aina tarvittaessa, olipa kyse sitten toimistosta tai muusta.
Liikkuvuus

Mitä Muuta Sisältyy Filemail Tiliisi?

mukautettu aliverkkotunnus

Mukautettu Aliverkkotunnus

brändöitävissä
Brandable-Tili
nopeammin siirrettävissä
Nopeat Siirtonopeudet
integroida latauslomake
Lataa Lomake Sivustollesi
lisää varastointia
5 TB Tallennustilaa Käyttäjää Kohti
erinomainen asiakastuki
Premium-Tuki

Mitä Käyttäjät Ajattelevat

Mobiilisovellusten Luokitukset

iOS App Store
15.4k Luokitus: 4.57
4.57/5
Google Play Store
7.78k Luokitus: 4.5
4.5/5

Suosittelut

Olen käyttänyt Filemailia useita kuukausia ja pidän sitä erittäin helppokäyttöisenä. Se ratkaisi ongelmat, joita meillä on täällä pankissa, kun meidän on lähetettävä suuria tiedostoja. Alusta tarjoaa myös turvallisen tavan lähettää luottamuksellisia tietoja edestakaisin pankin ja asiakkaidemme välillä.
Bruce Fairbank - Labette Bank
Filemail on helpoin ja nopein tapa lähettää suuria tiedostoja. Jotkut asiakkaistani ovat olleet niin vaikuttuneita Filemailista, kun he ovat saaneet videoni, että he ovat alkaneet käyttää sitä omissa yrityksissään.
Deborah Alvino - CLVS (Rannikon oikeudellinen video)
Filemail on ratkaissut kaikki tiedostonsiirto-ongelmani, joita minulla on ollut aiemmin. Nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Lähetämme esityksiämme ympäri maailmaa, Filemail on suuri apu.
Jorge Elias Alarcon - Hollywood Channel

Joitakin Asiakkaitamme

7 Päivän Kokeiluversio, Jonka Saat Käyttöön Ja Toimintaan Muutamassa Minuutissa

Suojaa Potilaasi, Maineesi Ja Liiketoimintasi HIPAA Yhteensopivalla Tiedostonjakopalvelulla

Finnish