Serviciul De Partajare A Fișierelor Conform HIPAA

Pentru Furnizorii De Servicii Medicale Şi Alte Persoane Care Lucrează Cu Informații Medicale Protejate

Partajare de fișiere în conformitate cu HIPAA

Ce Este HIPAA?

Health Insurance Portability and Accountability Act, prescurtat HIPAA. Premisa de bază a HIPAA este de a:

1. Să permită partajarea, stocarea și transmiterea în condiții de siguranță a informațiilor medicale protejate (PHI) de către persoanele și entitățile autorizate
2. Controlul și monitorizarea gradului de divulgare și utilizare a ISP
3. Îmbunătățirea eficacității și eficienței sistemului de sănătate din SUA.

Un alt act care trebuie luat în considerare este Health Information Technology for Economic and Clinical Health Act (HITECH).

Cine Trebuie Să Fie În Conformitate Cu HIPAA?

HIPPA se aplică entităților acoperite și asociaților de afaceri

Entitățile acoperite includ:

  • Furnizori de servicii medicale, cum ar fi medici, asistente medicale, psihologi, dentiști, chiropracticieni.
  • Organizații care furnizează servicii de asistență medicală, cum ar fi spitale, case de sănătate, clinici, farmacii.
  • Companiile de asigurări de sănătate.
  • Case de compensare.

Asociații comerciali sunt entități sau persoane care nu sunt definite ca fiind o entitate acoperită și care le furnizează servicii sau desfășoară activități care implică ISP.

Cerințe Pentru Conformitatea HIPAA

HIPAA conține o serie de reguli, dintre care 4 sunt abordate în această secțiune, în ceea ce privește utilizarea unui serviciu de partajare a fișierelor conform HIPAA.

Regula Privind Confidențialitatea

Regula privind confidențialitatea definește măsurile de protecție care trebuie să fie puse în aplicare pentru a proteja confidențialitatea ISP. De asemenea, aceasta stabilește limitări privind divulgarea și utilizarea ISP fără permisiunea pacientului.

Există o serie de politici în cadrul regulii de confidențialitate, dar una pe care am dori să o evidențiem este cea privind protecția datelor, care impune securizarea informațiilor medicale electronice cu parole și măsuri suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat și pentru a controla și monitoriza accesul autorizat.

Conform cu confidențialitatea

Regula De Securitate

Regula de securitate

Regula de securitate are trei părți care se referă la specificațiile necesare privind măsurile de protecție administrative, tehnice și fizice. Respectarea acestor 3 părți facilitează confidențialitatea, securitatea și integritatea informațiilor medicale personale electronice (ePHI).

Garanții Administrative

Procesul De Gestionare A Securității
să identifice riscurile potențiale pentru ePHI și să pună în aplicare măsuri pentru a reduce riscul la un nivel adecvat și rezonabil
Managementul securității
Evaluare Periodică
Evaluare Periodică
Efectuarea unei evaluări periodice a diferitelor măsuri puse în aplicare pentru a evalua cât de eficiente sunt măsurile introduse pentru a atinge conformitatea cu regula de securitate.
Managementul Accesului La Informații
În conformitate cu Regula de confidențialitate pentru a limita dezvăluirea informațiilor medicale electronice la minimul absolut necesar, această măsură necesită implementarea unor politici care să definească momentul în care este permisă autorizarea accesului la informațiile medicale electronice, cine este autorizat să acceseze informațiile medicale electronice și gradul de dezvăluire a informațiilor medicale electronice.
Managementul Accesului La Informații

Garanții Tehnice

Următoarele sunt cerințe specifice care trebuie îndeplinite în ceea ce privește tehnologia utilizată împreună cu ePHI.
Controlul Accesului
Controlul Accesului
Să pună în aplicare măsuri care să permită numai persoanelor autorizate să acceseze ePHI.
Controlul De Audit
Controlul De Audit
să păstreze o evidență detaliată și verificabilă a activităților legate de divulgarea, accesul și utilizarea informațiilor medicale electronice.
Controlul Integrității
Controlul Integrității
ePHI trebuie să fie protejate împotriva modificării și distrugerii neautorizate.
Autentificare
Autentificare
Verificați dacă o persoană sau o entitate care încearcă să acceseze sau să utilizeze ePHI este autorizată să facă acest lucru.
Regula de securitate
Autentificare
ePHI trebuie să fie protejate împotriva modificării și distrugerii neautorizate.

Regula De Punere În Aplicare

Regula de punere în aplicare permite Serviciilor de Sănătate și Servicii Umane - Biroul pentru Drepturi Civile să pună în aplicare Regula privind confidențialitatea și securitatea, având autoritatea de a investiga, revizui și amenda entitățile acoperite și asociații comerciali.
Regula de punere în aplicare

Regula De Notificare A Încălcărilor

Notificarea privind încălcarea securității
Această regulă specifică modul în care entitățile acoperite și asociații comerciali trebuie să răspundă în cazul unei încălcări a securității datelor. Pacienții și serviciile de sănătate și servicii umane (HHS) trebuie să fie notificați într-un anumit număr de zile de la descoperirea unei încălcări a securității datelor. Atunci când notificați autoritățile și persoanele relevante cu privire la o încălcare, printre informațiile incluse trebuie să precizați, dacă se cunoaște, cine a accesat sau utilizat ePHI.

Cum Filemail Asigură Partajarea Fișierelor În Conformitate Cu HIPAA

Avem o serie de caracteristici care, în cadrul sistemului nostru de nivel enterprise soluție de transfer de fișiere gestionate care vă permite să fiți în conformitate cu HIPAA.
raport de penetrare
BAA Ready
Utilizăm Acorduri de asociere cu toți utilizatorii, organizațiile și entitățile care au nevoie de acest acord formal standardizat cu noi.
criptare
Criptare
Criptarea transmiterii de date de la un capăt la altul folosind SSL/TSL 256 de biți pentru a vă proteja datele. Fișierele pe care le trimiteți, stocați și primiți sunt sigure și securizate.
Servere cu sediul în SUA
Stocarea Datelor În SUA
Având mai multe servere cu sediul în Statele Unite, puteți fi siguri că datele dumneavoastră sunt stocate în regiunea de care aveți nevoie, astfel încât să respectați reglementările federale și industriale.
detectarea intruziunilor
Monitorizarea Accesului

Oferim o componentă de monitorizare cuprinzătoare care vă permite să știți ce fișiere au fost trimise și primite, de către cine, ce fișiere au fost accesate, pentru a numi doar câteva detalii.

urmărirea livrării
Autentificare

Autentificare cu 2 factori pentru a se asigura că numai personalul autorizat poate accesa fișierele desemnate. Mulțumită SAML/SSO, managementul identității în cadrul Filemail este o extensie a strategiei tale globale de securitate cibernetică.

protecție prin parolă
Securitate Strictă
Datele personalizate de expirare a fișierelor, protecția prin parolă a fișierelor, cerințele de autentificare pe paginile de descărcare și protecția antivirus arată că luăm măsuri solide pentru a vă proteja fișierele.
urmărirea livrării
Proces Auditabil

Evenimentele și acțiunile, cum ar fi încărcarea, descărcarea, de către cine, când, locația IP și o serie de alte detalii înseamnă că veți obține trasee complet verificabile despre ce se întâmplă cu datele dumneavoastră și când.

agendă de adrese
Notificări În Timp Real
Vă ținem la curent și vă ținem la curent cu ceea ce se întâmplă în contul dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza un serviciu suplimentar pe care îl oferim și care oferă actualizări prin SMS.

Beneficii Suplimentare Ale Serviciului Nostru De Partajare A Fișierelor În Conformitate Cu HIPAA

calculator

Rentabil

Configurarea unei soluții bazate pe cloud care să îndeplinească cerințele HIPAA este un proces costisitor și consumator de timp. În calitate de soluție de transfer de fișiere conformă cu HIPAA, veți putea să începeți să funcționați cu cheltuieli semnificativ mai mici.

Mobilitate

Cu o gamă completă de aplicații disponibile pentru toate platformele importante, puteți accesa informațiile protejate când și cum doriți, fie că vă aflați la birou sau în altă parte.
Mobilitate

Ce altceva Este Inclus În Contul Tău Filemail

subdomeniu personalizat

Subdomeniu Personalizat

brandable
Cont De Marcă
mai rapid de transferat
Rate De Transfer Rapide
integrați formularul de încărcare
Încărcați Formularul Pe Site-Ul Dvs.
mai multă stocare
5 TB De Stocare Per Utilizator
asistență stelară pentru clienți
Suport Premium

Ce Cred Utilizatorii Noștri

Ratinguri Pentru Aplicații Mobile

Magazin de aplicații iOS
15.4k Rating: 4.57
4.57/5
Magazin Google Play
7.78k Rating: 4.5
4.5/5

Mărturii

Am folosit Filemail timp de câteva luni și îl găsesc foarte ușor de utilizat. A rezolvat problemele pe care le avem aici la bancă atunci când trebuie să trimitem fișiere mari. Platforma oferă, de asemenea, o modalitate sigură de a trimite informații confidențiale între bancă și clienții noștri.
Bruce Fairbank - Labette Bank
Filemail este cel mai simplu și mai rapid mod de a trimite fișiere mari. Unii dintre clienții mei au fost atât de impresionați de Filemail atunci când au primit videoclipurile mele, încât au început să îl folosească pentru propriile lor afaceri.
Deborah Alvino - CLVS (Video juridic de coastă)
Filemail a rezolvat toate problemele mele de transfer de fișiere pe care le-am avut în trecut. Rapid, fiabil, ușor de utilizat. Foarte mulțumit de acest serviciu. Ne trimitem spectacolele în toată lumea, Filemail este de mare ajutor.
Jorge Elias Alarcon - Hollywood Channel

Câțiva Dintre Clienții Noștri

Încercare De 7 Zile Pe Care O Puteți Pune În Funcțiune În Câteva Minute

Protejați-vă pacienții, reputația și afacerea, cu un serviciu de partajare a fișierelor conform HIPAA

Romanian