Programul De Afiliere Filemail

Câștigați 20% Comision Pe Referință De Succes Pentru Până La 1 An

aplicații multi-platformă

Cum Să Luați Parte La Programul De Afiliere Filemail

Înregistrează-Te Ca Afiliat

Înscrieți-vă la https://affiliate.filemail.com/. Este gratuit să vă înscrieți, nu va trebui să ne plătiți niciodată.

Recomandă Persoane

Utilizați selecția noastră largă de active pentru a promova Filemail. Nu există o limită a numărului de persoane pe care le puteți recomanda.

Câștigați 20% Comision

Primiți bani pentru fiecare recomandare de succes. Prin "de succes" ne referim la cineva care devine un client plătit.

Program De Recomandare Transparent Şi Ușor De Gestionat

Configurare Şi Funcționare Folosind TapAffiliate

Tabloul de bord al afiliaților
Tablou De Bord Dedicat
Rapoarte
Rapoarte Detaliate
Varietate De Active

Beneficiile Programului Nostru De Afiliere

De Ce Ar Trebui Să Vă Alăturați Programului De Afiliere

Cookie De 90 De Zile De La Primul Clic
Referințe Nelimitate
20% Comision E Până La 1 An
Gratuit Pentru A Se Alătura Programului
O Gamă Largă De Active Pentru A Vă Ajuta
Mai Multe Moduri De A Face Referire

Calculator De Comisioane

FAQ & TOS

Q. Ce înțelegeți prin recomandare de succes?

A. O recomandare reușită este atunci când cineva pe care ni-l recomandați devine un client plătitor. În acest caz, atunci aveți dreptul la un comision. Dacă se înscrie pentru o perioadă de probă și pleacă înainte de a deveni un client plătitor, nu primiți comision.

Q. Cât timp câștig comision pentru o recomandare de succes?

A. Veți primi un comision de la o recomandare de succes pentru o perioadă de până la 1 an, adică 12 luni calendaristice, dacă rămâne client.

Q. Care este diferența dintre planurile anuale și cele lunare în ceea ce privește comisionul obținut?

A. Dacă o recomandare de succes plătește pentru un plan anual, veți câștiga 20% din planul anual pe care l-a contractat. Dacă o recomandare reușită plătește pentru un plan lunar, atunci veți câștiga 20% din planul lunar, în fiecare lună, timp de până la 1 an, dacă rămâne client.

Q. Ce se întâmplă dacă cineva pe care îl recomand ajunge să părăsească Filemail înainte de primul an?

A. Dacă o persoană recomandată cu succes pleacă înainte de sfârșitul primului an, în momentul în care pleacă, comisionul pentru acea persoană recomandată încetează.

Q. Care este programul de plată?

A. Primești comisionul la 30 de zile după o recomandare de succes, care va fi eliberat la următoarea dată de plată, cu condiția să atingi pragul de plată.
Q. Care este pragul de plată?

A. Pentru a primi o plată, trebuie să atingeți un minim de $10 în comisioane. Atunci când atingeți $10 sau mai mult, plata dvs. va fi programată pentru eliberare la următoarea dată de plată.
Q. Ce este o dată de plată următoare?

A. O dată de plată următoare se referă la primul sfârșit de lună după cele 30 de zile.
Q. Puteți să-mi dați un exemplu despre cum funcționează împreună pragul de plată, programul de plată și următoarea dată de plată?

A. Da. De exemplu, dacă ne recomandați pe cineva care devine client plătitor. După 30 de zile de la recomandarea reușită, comisionul dvs. așteaptă să vă fie eliberat. La sfârșitul lunii, plata vă este eliberată.

Q. Ce înțelegeți prin cookie de 90 de zile de la primul clic?

A. Dumneavoastră ne recomandați pe cineva. Pentru ca tu să fii creditat ca afiliat, durata dintre momentul în care persoana recomandată ne verifică pentru prima dată (primul clic) și momentul în care se înscrie poate fi de maxim 90 de zile.

Q. Cum îmi primesc comisionul?

A. Când vă înscrieți, vi se va cere contul PayPal. Comisionul va fi trimis în contul dumneavoastră PayPal.

Q. Can I use Filemail’s brand name as a keyword or search term to target and use in ad networks such as Google Ads, Bing Ads, etc??

A. No, you can not. Bidding on our brand name is strictly prohibited. Doing so, will result in immediate suspension or termination of your account. Furthermore, you won’t earn a commission from these types of referrals.

Q.The affiliate dashboard tells me I got a successful conversion from a referral. Why have I not received my commission for that?

A. There could be many reasons as to why a commission has not been received for what is deemed by the dashboard as a successful conversion. One of those reasons is an account that has been created, that shows no activity, no logins beyond the initial sign-up, not sent any files, not received any files, ie shows no proof of being a real user. Phantom customers like this are often part of a wider fraudulent activity where a credit card is being used without the consent of the credit card holder. If we detect no activity, we will then check back a week later to see if there has been any activity or not. Typically the credit card issuer or holder, will dispute the transaction, and get refunded. Thus, we obviously will wait to ascertain the legitimacy of the account, and of the credit card, before a commission is paid.

Începeți Să Câștigați Un Comision 20% Pentru Fiecare Recomandare

Nu Există Plafoane Privind Suma Pe Care O Puteți Câștiga

Romanian