Programul De Afiliere Filemail

Câștigați 20% Comision Pe Referință De Succes Pentru Până La 1 An

aplicații multi-platformă

Cum Să Luați Parte La Programul De Afiliere Filemail

Înregistrează-Te Ca Afiliat

Înscrieți-vă la https://affiliate.filemail.com/. Este gratuit să vă înscrieți, nu va trebui să ne plătiți niciodată.

Recomandă Persoane

Utilizați selecția noastră largă de active pentru a promova Filemail. Nu există o limită a numărului de persoane pe care le puteți recomanda.

Câștigați 20% Comision

Primiți bani pentru fiecare recomandare de succes. Prin "de succes" ne referim la cineva care devine un client plătit.

Program De Recomandare Transparent Şi Ușor De Gestionat

Configurare Şi Funcționare Folosind TapAffiliate

Tabloul de bord al afiliaților
Tablou De Bord Dedicat
Rapoarte
Rapoarte Detaliate
Varietate De Active

Beneficiile Programului Nostru De Afiliere

De Ce Ar Trebui Să Vă Alăturați Programului De Afiliere

Cookie De 90 De Zile De La Primul Clic
Referințe Nelimitate
20% Comision E Până La 1 An
Gratuit Pentru A Se Alătura Programului
O Gamă Largă De Active Pentru A Vă Ajuta
Mai Multe Moduri De A Face Referire

Calculator De Comisioane

ÎNTREBĂRI FRECVENTE & TOS

Actualizăm periodic Acordul privind Programul de afiliere și vă vom notifica prin e-mail atunci când facem acest lucru.

Q. Ce înțelegeți prin recomandare de succes?

A. O recomandare reușită este atunci când cineva pe care ni-l recomandați devine un client plătitor. În acest caz, atunci aveți dreptul la un comision. Dacă se înscrie pentru o perioadă de probă și pleacă înainte de a deveni un client plătitor, nu primiți comision.

Q. Cât timp câștig comision pentru o recomandare de succes?

A. Veți primi un comision de la o recomandare de succes pentru o perioadă de până la 1 an, adică 12 luni calendaristice, dacă rămâne client.

Q. Care este diferența dintre planurile anuale și cele lunare în ceea ce privește comisionul obținut?

A. Dacă o recomandare de succes plătește pentru un plan anual, veți câștiga 20% din planul anual pe care l-a contractat. Dacă o recomandare reușită plătește pentru un plan lunar, atunci veți câștiga 20% din planul lunar, în fiecare lună, timp de până la 1 an, dacă rămâne client.

Q. Ce se întâmplă dacă cineva pe care îl recomand ajunge să părăsească Filemail înainte de primul an?

A. Dacă o persoană recomandată cu succes pleacă înainte de sfârșitul primului an, în momentul în care pleacă, comisionul pentru acea persoană recomandată încetează.

Q. Care este programul de plată?

A. Primești comisionul la 30 de zile după o recomandare de succes, care va fi eliberat la următoarea dată de plată, cu condiția să atingi pragul de plată.
Q. Care este pragul de plată?

A. Pentru a primi o plată, trebuie să atingeți un minim de $10 în comisioane. Atunci când atingeți $10 sau mai mult, plata dvs. va fi programată pentru eliberare la următoarea dată de plată.
Q. Ce este o dată de plată următoare?

A. O dată de plată următoare se referă la primul sfârșit de lună după cele 30 de zile.
Q. Puteți să-mi dați un exemplu despre cum funcționează împreună pragul de plată, programul de plată și următoarea dată de plată?

A. Da. De exemplu, dacă ne recomandați pe cineva care devine client plătitor. După 30 de zile de la recomandarea reușită, comisionul dvs. așteaptă să vă fie eliberat. La sfârșitul lunii, plata vă este eliberată.

Q. Ce înțelegeți prin cookie de 90 de zile de la primul clic?

A. Dumneavoastră ne recomandați pe cineva. Pentru ca tu să fii creditat ca afiliat, durata dintre momentul în care persoana recomandată ne verifică pentru prima dată (primul clic) și momentul în care se înscrie poate fi de maxim 90 de zile.

Q. Cum îmi primesc comisionul?

A. Când vă înscrieți, vi se va cere contul PayPal. Comisionul va fi trimis în contul dumneavoastră PayPal.

Q. Pot folosi numele de marcă Filemail ca un cuvânt cheie sau termen de căutare pentru a viza și a utiliza în rețelele de anunțuri, cum ar fi Google Ads, Bing Ads, etc.?

A. Nu, nu se poate. Licitația pentru marca noastră este strict interzisă. Dacă faceți acest lucru, veți fi suspendat sau reziliat imediat contul dumneavoastră. În plus, nu veți câștiga un comision din aceste tipuri de recomandări.

Q. Pot folosi numele de marcă Filemail ca parte a unui nou nume de domeniu?

A. Nu, nu se poate. Lucruri precum Filemail.store, Filemail.shop, Filemail.co, nu sunt permise. Dacă folosiți numele mărcii noastre ca parte a unui nou nume de domeniu, veți fi imediat și ireversibil interzis.

Q. Pot să înregistrez mai multe conturi de afiliere și astfel să am și să folosesc mai multe conturi de afiliere?

A. Nu, nu se poate. Aveți voie să aveți un singur cont de afiliat. Dacă înregistrați mai mult de unul, toate conturile vor fi interzise.

Î.Tabloul de bord al afilierii îmi spune că am obținut o conversie de succes de la o recomandare. De ce nu mi-am primit comisionul pentru aceasta?

A. Ar putea exista mai multe motive pentru care nu s-a primit un comision pentru ceea ce panoul de bord consideră a fi o conversie reușită. Unul dintre aceste motive este un cont care a fost creat, care nu prezintă nicio activitate, nicio logare dincolo de înscrierea inițială, nu a trimis niciun fișier, nu a primit niciun fișier, adică nu prezintă nicio dovadă că este un utilizator real. Clienții fantomă de acest tip fac adesea parte dintr-o activitate frauduloasă mai amplă, în care un card de credit este folosit fără consimțământul titularului cardului de credit. În cazul în care nu detectăm nicio activitate, vom verifica o săptămână mai târziu pentru a vedea dacă a existat sau nu vreo activitate. De obicei, emitentul sau deținătorul cardului de credit va contesta tranzacția și va fi rambursat. Astfel, vom aștepta, evident, să ne asigurăm de legitimitatea contului și a cardului de credit înainte de a plăti un comision.

Q. Ce se întâmplă cu comisioanele câștigate dacă contul meu este anulat din cauza încălcării TOS?

A. Toate comisioanele pendinte și viitoare sunt anulate.

Toate afirmațiile din reclame trebuie să fie reale, verificabile și nu exagerate. Responsabilitatea și răspunderea pentru orice afirmații din anunțuri revine afiliatului care le difuzează. Îi implorăm pe toți afiliații să respecte mărcile comerciale și drepturile de autor în toate anunțurile pe care le publicați.

Filemail nu este responsabil în nici un fel, sub nicio formă, pentru ceea ce se pretinde în orice anunț pe care îl publicați.

Începeți Să Câștigați Un Comision 20% Pentru Fiecare Recomandare

Nu Există Plafoane Privind Suma Pe Care O Puteți Câștiga

Romanian