Storitev deljenja datotek v skladu s HIPAA

Za izvajalce zdravstvenega varstva in druge, ki delajo z varovanimi zdravstvenimi podatki

Skupna raba datotek v skladu s HIPAA

Kaj je HIPAA?

Zakon o prenosljivosti in odgovornosti zdravstvenega zavarovanja, skrajšano HIPAA. Osnovno izhodišče HIPAA je:

1. omogočanje varne izmenjave, shranjevanja in prenosa varovanih zdravstvenih podatkov (PHI) pooblaščenim osebam in subjektom
2. Nadzor in spremljanje stopnje razkritja in uporabe informacij javnega značaja
3. Izboljšati učinkovitost in uspešnost zdravstvenega sistema ZDA.

Drug zakon, ki ga je treba upoštevati, je Zakon o zdravstveni informacijski tehnologiji za ekonomsko in klinično zdravje (HITECH).

Kdo mora biti skladen s HIPAA?

HIPPA velja za zajete subjekte in poslovne partnerje

Zajeti subjekti vključujejo:

  • Zdravstveni delavci, kot so zdravniki, medicinske sestre, psihologi, zobozdravniki in kiropraktiki.
  • Organizacije, ki zagotavljajo zdravstvene storitve, kot so bolnišnice, zdravstveni domovi, klinike, lekarne.
  • Zdravstvene zavarovalnice.
  • Klirinške hiše.

Poslovni partnerji so subjekti ali osebe, ki niso opredeljeni kot zajeti subjekti in jim zagotavljajo storitve ali izvajajo dejavnosti, ki vključujejo podatke PHI.

Zahteve za skladnost s HIPAA

HIPAA vsebuje številna pravila, od katerih so štiri obravnavana v tem razdelku, saj se nanašajo na uporabo storitve za izmenjavo datotek, skladne s HIPAA.

Pravilo o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti določa, kateri zaščitni ukrepi morajo biti vzpostavljeni za zaščito zasebnosti informacij javnega značaja. Določa tudi omejitve glede razkritja in uporabe informacij javnega značaja brez dovoljenja bolnika.

Pravilnik o zasebnosti vsebuje številne politike, vendar bi radi izpostavili eno od njih, in sicer varovanje podatkov, ki zahteva zavarovanje e-Informacij o zdravstveni varnosti z gesli in dodatnimi ukrepi za preprečevanje nepooblaščenega dostopa ter za nadzor in spremljanje pooblaščenega dostopa.

Skladno z zasebnostjo

Pravilo o varnosti

Varnostno pravilo

Pravilnik o varnosti ima tri dele, ki se nanašajo na zahtevane specifikacije v zvezi z upravnimi, tehničnimi in fizičnimi zaščitnimi ukrepi. Upoštevanje teh treh delov omogoča zaupnost, varnost in celovitost elektronskih informacij javnega značaja (ePHI).

Upravna varovala

Proces upravljanja varnosti
ugotavljanje morebitnih tveganj za e-poljsko varovano informacijo in uvedba ukrepov za zmanjšanje tveganja na ustrezno in razumno raven.
Upravljanje varnosti
Periodično ocenjevanje
Periodično ocenjevanje
redno ocenjevanje različnih uvedenih ukrepov, da bi ocenili, kako učinkoviti so uvedeni ukrepi pri doseganju skladnosti z varnostnim pravilom.
Upravljanje dostopa do informacij
V skladu s pravilom o zasebnosti, ki omejuje razkritje informacij ePHI na nujno potreben minimum, ta ukrep zahteva izvajanje politik, ki določajo, kdaj je dovoljeno dovoljenje za dostop do informacij ePHI, kdo je pooblaščen za dostop do informacij ePHI in stopnjo razkritja informacij ePHI.
Upravljanje dostopa do informacij

Tehnična varovala

V nadaljevanju so navedene posebne zahteve, ki jih je treba izpolniti v zvezi s tehnologijo, ki se uporablja v povezavi z e-Informacijo o zdravstvenem varstvu podatkov.
Nadzor dostopa
Nadzor dostopa
Izvajanje ukrepov, ki omogočajo dostop do e-poljske informacijske infrastrukture samo pooblaščenim osebam.
Revizijski nadzor
Revizijski nadzor
vodenje podrobne revizijske sledi dejavnosti v zvezi z razkrivanjem, dostopom in uporabo e-PI.
Nadzor celovitosti
Nadzor celovitosti
Informacijo ePHI je treba zaščititi pred nepooblaščenim spreminjanjem in uničenjem.
Preverjanje pristnosti
Preverjanje pristnosti
Preverite, ali je oseba ali subjekt, ki poskuša dostopati ali uporabljati e-pogoj za varovanje podatkov, za to pooblaščen.
Varnostno pravilo
Preverjanje pristnosti
Informacijo ePHI je treba zaščititi pred nepooblaščenim spreminjanjem in uničenjem.

Pravilo o izvrševanju

Pravilnik o izvrševanju omogoča uradu za civilne pravice, da izvaja pravilnik o zasebnosti in varnosti, pri čemer je pooblaščen za preiskave, preglede in kaznovanje zajetih subjektov in poslovnih partnerjev.
Pravilo o izvrševanju

Pravilo o obveščanju o kršitvah

Obveščanje o kršitvah
To pravilo določa, kako se morajo zajeti subjekti in poslovni partnerji odzvati v primeru kršitve varnosti podatkov. Paciente ter zdravstveno in socialno službo (HHS) je treba obvestiti v določenem številu dni po odkritju kršitve varnosti podatkov. Pri obveščanju ustreznih organov in oseb o kršitvi morate med vključenimi informacijami navesti, če je znano, kdo je dostopal do podatkov ePHI ali jih uporabljal.

Kako Filemail zagotavlja deljenje datotek v skladu s HIPAA

Imamo več funkcij, ki jih v naših podjetjih upravljana rešitev za prenos datotek ki vam omogoča skladnost s HIPAA.
poročilo o penetraciji
Pripravljenost BAA
Z vsemi uporabniki, organizacijami in subjekti, ki potrebujejo ta formalni standardizirani sporazum z nami, uporabljamo sporazume o poslovnem sodelovanju.
šifriranje
Šifriranje
Šifriranje prenosa podatkov od konca do konca z 256-bitnim SSL/TSL za zaščito vaših podatkov. Datoteke, ki jih pošiljate, shranjujete in prejemate, so varne.
Strežniki v ZDA
Shranjevanje podatkov v ZDA
Ker je več strežnikov v Združenih državah Amerike, ste lahko prepričani, da so vaši podatki shranjeni v regiji, ki jo potrebujete, da bi zadostili zveznim in industrijskim predpisom.
odkrivanje vdorov
Spremljanje dostopa

Zagotavljamo celovito komponento za spremljanje, ki vam omogoča, da veste, katere datoteke so bile poslane in prejete, kdo jih je poslal in do katerih datotek je dostopal, če naštejemo le nekaj podrobnosti.

sledenje dostavi
Preverjanje pristnosti

2-faktorsko preverjanje pristnosti da bi zagotovili, da lahko do določenih datotek dostopa le dovoljeno osebje. Zahvaljujoč SAML/SSO, upravljanje identitet v datotečni pošti je razširitev vaše splošne strategije kibernetske varnosti.

zaščita z geslom
Stroga varnost
Datumi poteka veljavnosti datotek po meri, zaščita datotek z geslom, zahteve za preverjanje pristnosti na straneh za prenos in protivirusna zaščita kažejo, da smo sprejeli zanesljive ukrepe za zaščito vaših datotek.
sledenje dostavi
Revizijski preizkus

Dogodki in dejanja, kot so nalaganje, prenašanje, kdo, kdaj, lokacija IP in številne druge podrobnosti, vam omogočajo, da dobite popolne sledove, ki jih je mogoče revidirati. kaj in kdaj se dogaja z vašimi podatki.

imenik
Obvestila v realnem času
O dogajanju v vašem računu vas obveščamo sproti in sproti. Uporabite lahko tudi dodatno storitev, ki jo ponujamo in zagotavlja posodobitve prek sporočil SMS.

Dodatne prednosti naše storitve deljenja datotek, skladne s HIPAA

kalkulator

Stroškovna učinkovitost

Vzpostavitev rešitve v oblaku, ki izpolnjuje zahteve HIPAA, je drag in dolgotrajen proces. Z rešitvijo za prenos datotek, ki je skladna s HIPAA, boste lahko začeli delovati z bistveno manjšimi stroški.

Mobilnost

S celotno paleto aplikacij, ki so na voljo za vse glavne platforme, lahko do zaščitenih informacij dostopate, kadar potrebujete, v pisarni ali drugje.
Mobilnost

Kaj še je vključeno v vaš račun Filemail

poddomena po meri

Poddomena po meri

blagovna znamka
Blagovni račun
hitrejši prenos
Hitre stopnje prenosa
vključiti obrazec za nalaganje
Naložite obrazec na svoje spletno mesto
več prostora za shranjevanje
5 TB prostora za shranjevanje na uporabnika
zvezdniška podpora strankam
Podpora Premium

Kaj menijo naši uporabniki

Ocene mobilnih aplikacij

Trgovina z aplikacijami za iOS
15.4k Ocena: 4.57
4.57/5
Trgovina Google Play
7.78k Ocena: 4.5
4.5/5

Pričevanja

Filemail uporabljam že nekaj mesecev in menim, da je zelo enostaven za uporabo. Rešila je težave, ki jih imamo v banki, ko moramo pošiljati velike datoteke. Platforma zagotavlja tudi varen način pošiljanja zaupnih informacij med banko in našimi strankami.
Bruce Fairbank - banka Labette Bank
Filemail je najlažji in najhitrejši način pošiljanja velikih datotek. Nekatere moje stranke so bile tako navdušene nad Filemailom, ko so prejele moje videoposnetke, da so ga začele uporabljati v svojih podjetjih.
Deborah Alvino - CLVS (obalni pravni video)
Filemail je rešil vse moje težave s prenosom datotek, ki sem jih imel v preteklosti. Hitro zanesljiv, prijazen za uporabo. Zelo zadovoljen s storitvijo. Naše oddaje pošiljamo po vsem svetu, Filemail nam je v veliko pomoč.
Jorge Elias Alarcon - Hollywood Channel

Nekatere naše stranke

7-dnevna poskusna različica, ki jo lahko pripravite in zaženete v nekaj minutah

Zaščitite svoje paciente, ugled in poslovanje s storitvijo izmenjave datotek, ki je skladna s HIPAA

Slovenian