Ištrinti paskyrą
1. Eikite į lango kairįjį apatinį kampą ir spustelėkite savo inicialus arba vardą.

2. Pasirinkite „Paskyros nustatymai“.

3. Spustelėkite „Profilis“.

4. Nuslinkite į puslapio apačią ir spustelėkite „Visam laikui ištrinti mano paskyrą“.

5. Patvirtinkite, spustelėdami „Visam laikui ištrinti savo paskyrą“.
Grįžkite į naudojimo instrukcijų puslapį
