Sandėliavimas – „Cleanup“ komandos narių daiktų saugojimas
Pastaba: prieš ištrinant nebus rodomas patvirtinimo langas.
1. Eikite į lango kairįjį apatinį kampą ir spustelėkite savo inicialus arba vardą.

2. Pasirinkite „Paskyros nustatymai“.

3. Spustelėkite „Komandos saugykla“.

4. Suraskite norimą vartotoją.

5. Spustelėkite valymo piktogramą (teptuką), esančią stulpelyje „Veiksmai“.

6. Pažymėkite pranešimus, kuriuose yra failai, kuriuos norite ištrinti.

7. Spustelėkite „Išvalyti pasirinktus“.
Grįžkite į naudojimo instrukcijos puslapį
