Sådan overfører du filer fra iPhone til Mac

Ace24. januar 2024
Sådan overfører du filer fra iPhone til Mac

I denne artikel dækker vi 6 metoder, du kan bruge til at overføre filer fra iPhone til Mac. Vi giver også trinvise instruktioner, så du nemt kan komme i gang med at flytte filerne fra din iPhone til din Mac.

I dag bruger vi vores telefoner til næsten alt, så de er nogle af de vigtigste enheder, der bærer vores information og filer. Vores afhængighed af vores telefoner som multifunktionelle enheder vil uundgåeligt føre til, at vi akkumulerer mange filer i deres interne lager. Når det interne lager er ved at være tomt, vil du tænke på, hvordan du overfører filer fra iPhone til Mac, hvis du er dybt inde i Apples økosystem.

Overfør op til 5 GB gratis
Ingen tilmelding nødvendig
Overfør store filer nu
Kabler til overførsel af fotos fra iPhone til Macbook

1. Overfør filer fra iPhone til Mac ved hjælp af kabel

At tilslutte din iPhone til din Mac er måske den mest enkle metode til at overføre filer fra din iPhone til din Mac eller fra din Mac til din iPhone. Det er ret nemt at bruge denne fremgangsmåde, hvis der er et USB-kabel til rådighed.

  1. Tilslut den ene ende af USB-kablet til din iPhone og den anden ende til din Mac som det første trin. Dette bør skabe et link mellem de to, og du bør se, at begge enheder opdager hinanden med det samme.
  2. Klik på Finder-ikonet i øverste venstre hjørne af din Macs skærm. Denne handling bør starte et nyt Finder-vindue.
  3. Du kan se din iPhone opført under Enheder/Lokationer ved at rulle ned i venstre sidepanel. Klik på linket.
  4. Vælg, hvor du vil flytte filer til og fra.
  5. Hvis du vil overføre filer fra en Mac til en iPhone via USB, skal du bare trække filen fra dit skrivebord til destinationsmappen. Hvis du vil flytte en fil fra din telefon til din computer, skal du browse til den ønskede mappe og trække og slippe filen på dit skrivebord.
AirDrop til at flytte filer fra iphone til mac

2. Overfør filer fra iPhone til Mac trådløst med AirDrop

Du kan sende forskellige slags filer, herunder billeder, videoer, steder og hjemmesider, når du bruger programmet AirDrop. AirDrop er en af de hurtigste og mest effektive metoder til at overføre data mellem en iPhone og en Mac.

AirDrop er en kernekomponent i iOS- og macOS-operativsystemerne, som gør det muligt hurtigt og ubesværet at overføre filer til andre i nærheden. Den bruger Bluetooth og WiFi, så den kan fungere, selv om dine enheder ikke er forbundet til internettet. AirDrop gør det muligt at overføre billeder, videoer, websider, placeringer og meget mere på tværs af enheder.

  1. Forbind din Mac og iPhone til det samme trådløse netværk, eller forbind din Mac og iPhone via Bluetooth.
  2. Åbn den fil, du vil overføre fra din iPhone, og tryk derefter på delingsikonet.
  3. Når du har startet "Kontrolcenter", skal du aktivere WiFi og Bluetooth på din enhed.
  4. Bagefter skal du aktivere AirDrop på din iPhone og ændre telefonens indstillinger til "Alle/Kun kontakter".
  5. På din Mac skal du vælge AirDrop ved at gå til appen "Finder", derefter klikke på knappen "Go" og aktivere AirDrop-funktionen.
  6. Aktivér indstillingen "Allow to be discovered by" på Macbook'en ved at vælge "Contacts Only/Everyone" i drop-down-menuen.
  7. Find knappen "Del" på filen, og vælg derefter indstillingen "AirDrop" på din iPhone.
  8. Vent nu, indtil overførslen af filerne er fuldført.
iTunes

3. Overfør filer fra iPhone til Mac med iTunes

Som det næste i vores artikel om, hvordan man overfører filer fra iPhone til Mac, tager vi et kig på iTunes. De fleste vælger stadig at bruge iTunes, når de overfører data fra en iPhone til en computer. Ikke desto mindre kan du kun overføre data fra de programmer på din iOS-enhed, der understøtter fildeling, til din Mac, når du bruger iTunes, hvilket begrænser de filtyper, der kan overføres.

Overordnet set er der to muligheder for at synkronisere din musik, film, fotografier, kontakter, kalendere og sikkerhedskopier af enheden via din iTunes-konto:

  1. USB
  2. WiFi

Synkroniser iTunes over USB

Med en kompatibel enhed er det ret nemt at overføre filer fra din iPhone til din Mac:

  1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har den nyeste version.
  2. Tilslut din iPhone til din computer via USB. Du bør se en enhed under Tilsluttede enheder i øverste venstre hjørne af iTunes.
  3. Klik på symbolet for enheden.
  4. I venstre side af iTunes skal du vælge Indstillinger for at se, hvilke typer materiale der kan synkroniseres.
  5. Vælg de ønskede filer, og klik derefter på Synkroniser i iTunes.
  6. Vælg "Anvend" i iTunes' nederste højre hjørne. Synkroniseringen begynder automatisk, og fra nu af synkroniseres dine enheder, hver gang du opretter forbindelse via USB og har iTunes åbent.

Synkroniser iTunes med WiFi

Du kan konfigurere din iPhone til at synkronisere materiale via WiFi, hvis du tidligere har bekræftet, at din pc kører den nyeste version af iTunes, og at din iPhone og pc er forbundet til det samme WiFi-netværk. Dette kræver et lightning-kabel til at forbinde iPhone med computeren.

  1. USB-forbind din iPhone til din computer.
  2. Klik på knappen Enhed i øverste venstre hjørne af iTunes-appens vindue.
  3. Fanen Resumé ligger under fanen Indstillinger.
  4. Markér boksen ud for Synkroniser med denne enhed via WiFi, og vælg Anvend.
Overfør filer ved hjælp af wifi

4. Overfør filer fra iPhone til Mac med iCloud

iCloud Drive er ligetil og let at bruge og organiserer dine filer i deres egne mapper, hvilket er en af tjenestens mange stærke sider. Ved hjælp af dit Apple-id kan du få adgang til de data, der er gemt på både computere og iPhones.

Husk, at denne metode kræver en pålidelig WiFi-forbindelse. Tjek også, at din iPhone og Mac kører de nyeste versioner af deres respektive operativsystemer. Du kan gøre det samme ved at følge disse instruktioner.

  1. Få adgang til Apple-menuen ved at klikke på Apple-popup'en i øverste venstre hjørne af skrivebordet.
  2. Vælg Preferences System i menuen.
  3. Bare gå videre og klik på iCloud.
  4. Log ind med den e-mailadresse og adgangskode, der er knyttet til dit Apple-id.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere iCloud.
  6. Naviger til appen "Indstillinger" på din iPhone.
  7. Vælg "dit navn" og derefter iCloud i den menu, der vises.
  8. Tænd for iCloud Drive, som er det fjerde trin.
  9. Gå til Apple-menuen på din computer, og klik på "Systemindstillinger" derfra.
Filemail app til fildeling

5. Overfør filer fra iPhone til Mac ved hjælp af FileMail

Med FileMail er det nemt at sende store videofiler, lydfiler, fotosamlinger af høj kvalitet og samlinger af enhver anden form for medier. Vores iphone-filoverførselsapp er nem at bruge og har en "kun WiFi"-indstilling, hvis du vil forhindre, at din mobildatagrænse overskrides, mens du bruger den.

Hvis du kun vil dele filer på mindre end 5 GB, kan du gøre det uden at registrere dig og uden at skulle have et abonnement. FileMail giver brugerne mulighed for at dele og modtage filer mellem iPhone og Mac på en meget nem måde i nogle få enkle trin:

  1. Download, installer og start FileMail-mobilappen.
  2. Klik på "Tilføj filer".
  3. Naviger til og vedhæft de ønskede filer og/eller mapper.
  4. Du kan vælge at sende dine filer som en e-mail eller uploade dine filer og få et link, der kan deles.
  5. Hvis du vælger "Send som e-mail", skal du indtaste modtagerens e-mailadresse. Indsend en valgfri besked, hvis du vil.
  6. Tryk på send-knappen.
  7. Modtageren vil få en e-mail med instruktioner om, hvordan man downloader filerne.
  8. Hvis du vælger "Send som link", vil du, når dine filer er uploadet, modtage et link, som du kan dele med den, du ønsker at dele filerne med.
  9. Mac-brugeren, som i dette eksempel er modtageren, kan bruge vores desktop-app til at downloade filerne, hvilket vil give UDP-overførselsacceleration for hurtigere hastigheder og en mere robust forbindelse.
Vægte

6. Sådan overfører du filer fra iPhone til Mac - Udforskning af fordele og ulemper ved forskellige løsninger

Overførselsmetode

Fordele

Ulemper

AirDropDa den automatisk kan registrere modtagere i nærheden, er det ikke nødvendigt at tilslutte nogen enheder.Langsom metode med overførselshastigheder på omkring 40 MB/s mellem moderne Mac-modeller. AirDrop kan misbruges, hvis den bruges på et offentligt netværk, så vær forsigtig med at give andre mulighed for at overføre filer til din Mac via denne funktion.
USB-kabelNemt og ligetil at bruge Det kræver ikke internetforbindelse at sende filer Meget hurtigt at sende filerne, selv de storeDen er afhængig af, at USB-kablet er fysisk tilgængeligt, og at begge enheder er i nærheden af hinanden.
iTunes
Understøtter både USB- og WiFi-forbindelse. Intet kvalitetstab for filer som billeder og videoer
Ikke alle iDevice-programmer understøtter iTunes' fildelingsfunktion. Individuelle og flere filer kan importeres, men mapper kan ikke importeres.
iCloudAlle dine enheder synkroniseres og opdateres, hver gang du ændrer en fil ved hjælp af cloud-lagring. iCloud-tjenesterne er kompatible med ikke-iOS-enheder, men de interagerer særligt effektivt med Apples økosystem. Cloud storage-udbydere styrker sikkerheden i deres tjenester med ekstra lag.Cloud-baseret fillagring kræver en internetforbindelse. Omkostningerne forbundet med at uploade og downloade data fra skyen kan akkumulere. Hvis serveren er overfyldt, kan filoverførsler nogle gange blive langsomme.
FileMailIngen registrering er nødvendig. Gratis at dele filer op til 5 GB. Datakryptering gør det hurtigt og sikkert at bruge Understøtter overførsel af store filer hurtigt og effektivt.En internetforbindelse er påkrævet. For at dele filer, der er større end 5B, skal du have et abonnement.
Overfør filer af enhver størrelse
Ubegrænset antal modtagere, downloads og båndbredde
Tjek vores betalte planer

Har du brug for at dele filer mellem flere enheder?