HIPAA Kompatibel Fildeling Stjeneste

For Sundhedstjenesteydere Og Andre, Der Arbejder Med Beskyttede Sundhedsoplysninger

HIPAA-kompatibel fildeling

Hvad Er HIPAA?

Health Insurance Portability and Accountability Act, forkortet til HIPAA. Den grundlæggende præmis for HIPAA er at:

1. Muliggøre sikker deling, opbevaring og overførsel af beskyttede sundhedsoplysninger (PHI) af autoriserede personer og enheder
2. Kontrol og overvågning af omfanget af videregivelse og brug af PHI
3. Forbedre effektiviteten og produktiviteten af det amerikanske sundhedsvæsen.

En anden lov, der skal tages i betragtning, er Health Information Technology for Economic and Clinical Health Act (HITECH).

Hvem Skal Være HIPAA Kompatibel?

HIPPA gælder for omfattede enheder og forretningsforbindelser

De omfattede enheder omfatter:

  • Sundhedsudbydere som f.eks. læger, sygeplejersker, psykologer, tandlæger og kiropraktorer.
  • Organisationer, der leverer sundhedsydelser, f.eks. hospitaler, plejehjem, klinikker og apoteker.
  • Sygesikringsselskaber.
  • Clearingcentre.

Forretningsforbindelser er enheder eller personer, der ikke er defineret som en omfattet enhed, og som leverer tjenester til dem eller udfører aktiviteter, der involverer PHI.

Krav Til Overholdelse Af HIPAA

HIPAA indeholder en række regler, hvoraf 4 af dem behandles i dette afsnit, som vedrører brugen af en HIPAA-kompatibel fildelingstjeneste.

Reglen Om Beskyttelse Af Personlige Oplysninger

Privacy Rule definerer, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der skal være på plads for at beskytte privatlivets fred for PHI. Den fastsætter også begrænsninger for videregivelse og brug af PHI uden patientens tilladelse.

Der er en række politikker i Privacy Rule, men en af dem, vi gerne vil fremhæve, er databeskyttelsesforanstaltningerne, som kræver, at ePHI sikres med adgangskoder og andre foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang og for at kontrollere og overvåge autoriseret adgang.

Overensstemmelse med privatlivets fred

Sikkerhedsreglen

Sikkerhedsregel

Der er tre dele i sikkerhedsreglen, som vedrører de krævede specifikationer vedrørende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger. Overholdelse af disse tre dele letter fortroligheden, sikkerheden og integriteten af elektroniske PHI (ePHI).

Administrative Sikkerhedsforanstaltninger

Proces For Sikkerhedsstyring
Identificere potentielle risici for ePHI og indføre foranstaltninger for at reducere risikoen til et passende og rimeligt niveau
Sikkerhedsstyring
Periodisk Evaluering
Periodisk Evaluering
Udføre en periodisk evaluering af de forskellige foranstaltninger, der er indført, for at vurdere, hvor effektive de indførte foranstaltninger er med hensyn til at opnå overholdelse af sikkerhedsreglen.
Forvaltning Af Informationsadgang
I overensstemmelse med Privacy Rule om at begrænse videregivelsen af ePHI til det absolut nødvendige minimum kræver denne foranstaltning implementering af politikker, der definerer, hvornår der gives tilladelse til at få adgang til ePHI, hvem der har tilladelse til at få adgang til ePHI, og i hvilket omfang ePHI må videregives.
Forvaltning Af Informationsadgang

Tekniske Sikkerhedsforanstaltninger

Følgende er specifikke krav, der skal opfyldes med hensyn til den teknologi, der anvendes i forbindelse med ePHI.
Adgangskontrol
Adgangskontrol
Gennemføre foranstaltninger, der kun tillader autoriserede personer at få adgang til ePHI.
Revisionskontrol
Revisionskontrol
Opbevare et detaljeret revisionsspor af aktiviteter i forbindelse med videregivelse, adgang og brug af ePHI.
Kontrol Af Integriteten
Kontrol Af Integriteten
ePHI skal beskyttes mod uautoriseret ændring og ødelæggelse.
Godkendelse
Godkendelse
Kontroller, at en person eller enhed, der forsøger at få adgang til eller bruge ePHI, har tilladelse til at gøre det.
Sikkerhedsregel
Godkendelse
ePHI skal beskyttes mod uautoriseret ændring og ødelæggelse.

Reglen Om Håndhævelse

Gennemførelsesbestemmelsen giver Health and Human Services - Office For Civil Rights mulighed for at håndhæve Privacy and Security Rule med bemyndigelse til at undersøge, gennemgå og give bøder til omfattede enheder og forretningsforbindelser.
Regel om håndhævelse

Reglen Om Anmeldelse Af Brud På Lovgivningen

Anmeldelse af brud
Denne regel angiver, hvordan omfattede enheder og forretningsforbindelser skal reagere, hvis der sker et brud på datasikkerheden. Patienter og Health and Human Services (HHS) skal underrettes inden for et bestemt antal dage efter opdagelsen af et databrud. Når du underretter relevante myndigheder og personer om et brud, skal du blandt de oplysninger, der indgår, angive, hvis det er kendt, hvem der har fået adgang til eller brugt ePHI.

Hvordan Filemail Sikrer HIPAA Kompatibel Fildeling

Vi har en række funktioner, som i vores virksomhedsniveau administreret filoverførselsløsning der gør det muligt for dig at overholde HIPAA.
rapport om indtrængning
BAA Klar
Vi bruger Business Associate Agreements med alle brugere, organisationer og enheder, der kræver denne formelle standardiserede aftale med os.
kryptering
Kryptering
Kryptering af dataoverførsel fra ende til ende ved hjælp af SSL/TSL 256-bits for at beskytte dine data. De filer, du sender, gemmer og modtager, er sikre og beskyttede.
Servere i USA
Amerikansk Datalagring
Med flere servere i USA kan du være sikker på, at dine data er gemt i den region, du har brug for, så de overholder de føderale og branchemæssige regler.
registrering af indbrud
Overvågning Af Adgang

Vi tilbyder en omfattende overvågningskomponent, der giver dig mulighed for at vide, hvilke filer der er sendt og modtaget, af hvem og hvilke filer der er blevet tilgået, for blot at nævne nogle få detaljer.

sporing af levering
Godkendelse

2-faktor-autentifikation for at sikre, at kun godkendte medarbejdere kan få adgang til bestemte filer. Takket være SAML/SSOer identitetsstyring i Filemail en forlængelse af din overordnede cybersikkerhedsstrategi.

beskyttelse med adgangskode
Strenge Sikkerhed
Brugerdefinerede udløbsdatoer for filer, passwordbeskyttelse af filer, krav om autentificering på download-sider og antivirusbeskyttelse viser, at vi træffer solide foranstaltninger for at beskytte dine filer.
sporing af levering
Prøve, Der Kan Revideres

Hændelser og handlinger som upload, download, af hvem, hvornår, IP-placering og et væld af andre detaljer betyder, at du får fuldstændige spor, der kan revideres indblik i, hvad der sker med dine data og hvornår.

adressebog
Meddelelser I Realtid
Vi holder dig opdateret og informerer dig om, hvad der sker på din konto. Du kan også bruge en ekstra service, som vi tilbyder, og som giver dig opdateringer via SMS.

Yderligere Fordele Ved Vores HIPAA Kompatible Fildelingstjeneste

regnemaskine

Omkostningseffektivt

Det er en dyr og tidskrævende proces at etablere en cloud-baseret løsning, der opfylder kravene i HIPAA. Som en HIPAA-kompatibel filoverførselsløsning vil du kunne komme i gang med betydeligt færre udgifter.

Mobilitet

Med et komplet udvalg af apps til alle større platforme kan du få adgang til beskyttede oplysninger, når du har brug for det, uanset om det er på kontoret eller på anden måde.
Mobilitet

Hvad Der Ellers Er Inkluderet I Din Filemail Konto

brugerdefineret underdomæne

Brugerdefineret Underdomæne

brandable
Brandable Konto
hurtigere at overføre
Hurtige Overførselshastigheder
integrere upload-formular
Upload Formular På Dit Websted
mere opbevaring
5 TB Lagerplads Pr. Bruger
fremragende kundesupport
Premium Support

Hvad Vores Brugere Mener

Vurderinger Af Mobilapps

iOS App Store
15.4k Bedømmelse: 4.57
4.57/5
Google Play Butik
7.78k Bedømmelse: 4.5
4.5/5

Vidnesbyrd

Jeg har brugt Filemail i flere måneder og synes, at det er meget nemt at bruge. Det har løst de problemer, vi har her i banken, når vi skal sende store filer. Platformen giver også en sikker måde at sende fortrolige oplysninger frem og tilbage mellem banken og vores kunder på.
Bruce Fairbank - Labette Bank
Filemail er den nemmeste og hurtigste måde at sende store filer på. Nogle af mine kunder har været så imponerede over Filemail, da de har modtaget mine videoer, at de er begyndt at bruge det i deres egen virksomhed.
Deborah Alvino - CLVS (Coastal Legal Video)
Filemail har løst alle mine problemer med filoverførsler, som jeg tidligere har haft. Hurtig og pålidelig, venlig at bruge. Meget tilfreds med tjenesten. Vi sender vores udstillinger over hele verden, Filemail er en stor hjælp.
Jorge Elias Alarcon - Hollywood Channel

Nogle Af Vores Kunder

7-dages Prøveperiode Du Kan Komme I Gang På Få Minutter

Beskyt Dine Patienter, Dit Omdømme Og Din Virksomhed Med En HIPAA Kompatibel Filudvekslingstjeneste

Danish