Filemail Affiliate Program

Tjen 20% Kommission Pr. Succesfuld Henvisning I Op Til 1 år

apps på flere platforme

Sådan Deltager Du I Filemail Affiliate Program

Registrer Dig Som Affiliate

Tilmeld dig på https://affiliate.filemail.com/. Det er gratis at tilmelde sig, du skal aldrig betale os.

Henvise Folk

Brug vores store udvalg af aktiver til at promovere Filemail. Der er ikke noget loft over det antal personer, du kan henvise til.

Optjen 20%-Kommission

Få betaling for hver succesfuld henvisning. Med vellykket mener vi en person, der bliver en betalt kunde.

Gennemsigtigt, Let At Administrere Henvisningsprogram

Opsætning Og Drift Ved Hjælp Af TapAffiliate

Dashboard for partnere
Dedikeret Instrumentbræt
Rapporter
Detaljerede Rapporter
Forskellige Aktiver

Fordele Ved Vores Partnerprogram

Hvorfor Du Bør Deltage I Affiliateprogrammet

90-Dages Cookie Fra Første Klik
Ubegrænset Antal Henvisninger
20% Kommission I Op Til 1 år
Det Er Gratis At Deltage I Programmet
En Bred Vifte Af Aktiver Til At Hjælpe Dig
Flere Måder At Henvise På

Kommissionsberegner

FAQ & TOS

Vi opdaterer med jævne mellemrum vores Affiliate Program Agreement og giver dig besked via e-mail, når vi gør det.

Q. Hvad mener du med succesfuld henvisning?

A. En vellykket henvisning er, når en person, som du henviser til os, bliver en betalende kunde. Når de gør det, er det, når du har ret til en provision. Hvis de tilmelder sig til en prøveperiode og forlader stedet, før de bliver betalende kunder, får du ikke provision.

Q. Hvor længe tjener jeg provision for en vellykket henvisning?

A. Du får provision fra en vellykket henvisning i op til 1 år, dvs. 12 kalendermåneder, hvis de bliver som kunde.

Q. Hvilken forskel gør årlige og månedlige abonnementer på den tjente provision?

A. Hvis en vellykket henvisning betaler for et årligt abonnement, får du 20% af det årlige abonnement, som de har tegnet. Hvis en succesfuld henvisning betaler for et månedligt abonnement, vil du tjene 20% af det månedlige abonnement hver måned i op til 1 år, hvis de bliver som kunde.

Q. Hvad sker der, hvis en person, som jeg henviser til Filemail, ender med at forlade Filemail inden det første år?

A. Hvis en succesfuld henvisning forlader virksomheden inden udgangen af det første år, stopper provisionen for den pågældende henvisning i det øjeblik, hvor vedkommende forlader virksomheden.

Q. Hvad er betalingsplanen?

A. Du får din provision 30 dage efter en vellykket henvisning, som frigives på den følgende betalingsdato, forudsat at du opnår betalingstærsklen.
Q. Hvad er betalingstærsklen?

A. For at modtage en udbetaling skal du opnå mindst $10 i provision. Når du opnår $10 eller mere, vil din udbetaling blive planlagt til udbetaling på den følgende betalingsdato.
Q. Hvad er en følgende betalingsdato?

A. En efterfølgende betalingsdato henviser til den første måned efter de 30 dage.
Q. Kan du give mig et eksempel på, hvordan betalingstærskel, betalingsplan og den efterfølgende betalingsdato hænger sammen?

A. Ja. Du henviser f.eks. en person til os, som bliver en betalende kunde. 30 dage efter den vellykkede henvisning venter din provision på at blive udbetalt til dig. I slutningen af måneden frigives betalingen til dig.

Q. Hvad mener du med 90 dages cookie fra første klik?

A. Du henviser nogen til os. For at du kan blive krediteret som affiliate, skal der gå højst 90 dage mellem det øjeblik, hvor henvisningen først tjekker os ud (første klik), og det øjeblik, hvor vedkommende tilmelder sig.

Q. Hvordan modtager jeg min provision?

A. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at oplyse din PayPal-konto. Kommissionen vil blive sendt til din PayPal-konto.

Q. Kan jeg bruge Filemails brandnavn som et søgeord eller søgeudtryk til at målrette og bruge i annoncenetværk som Google Ads, Bing Ads osv?

A. Nej, det kan du ikke. Det er strengt forbudt at byde på vores brandnavn. Hvis du gør det, vil det resultere i øjeblikkelig suspension eller opsigelse af din konto. Desuden vil du ikke tjene en provision fra disse typer henvisninger.

Q. Kan jeg bruge Filemails brandnavn som en del af et nyt domænenavn?

A. Nej, det kan du ikke. Ting som Filemail.store, Filemail.shop, Filemail.co er ikke tilladt. Hvis du bruger vores brandnavn som en del af et nyt domænenavn, vil du blive udelukket øjeblikkeligt og uigenkaldeligt.

Q. Kan jeg registrere mere end én affiliate-konto og dermed have og bruge mere end én affiliate-konto?

A. Nej, det kan du ikke. Du har kun lov til at have én affiliate-konto. Hvis du registrerer mere end én, vil alle konti blive forbudt.

Q. Affiliate-dashboardet fortæller mig, at jeg har fået en vellykket konvertering fra en henvisning. Hvorfor har jeg ikke modtaget min provision for det?

A. Der kan være mange grunde til, at der ikke er modtaget en provision for det, som dashboardet betragter som en vellykket konvertering. En af disse grunde er en konto, der er blevet oprettet, som ikke viser nogen aktivitet, ingen logins ud over den første tilmelding, ikke har sendt nogen filer, ikke har modtaget nogen filer, dvs. ikke viser noget bevis for at være en rigtig bruger. Fantomkunder som denne er ofte en del af en større bedragerisk aktivitet, hvor et kreditkort bliver brugt uden samtykke fra kreditkortindehaveren. Hvis vi ikke opdager nogen aktivitet, vil vi tjekke igen en uge senere for at se, om der har været nogen aktivitet eller ej. Typisk vil kreditkortudstederen eller -indehaveren bestride transaktionen og få pengene refunderet. Derfor vil vi naturligvis vente med at udbetale en provision, til vi er sikre på, at kontoen og kreditkortet er lovlige.

Q. Hvad sker der med min optjente provision, hvis min konto bliver lukket på grund af overtrædelse af TOS?

A. Alle igangværende og fremtidige provisioner er ugyldige.

Alle påstande i annoncer skal være reelle, verificerbare og ikke besynderlige. Ansvaret for eventuelle påstande i annoncerne ligger hos den affiliate, der kører annoncerne. Vi beder alle affiliates om at respektere varemærker og ophavsret i alle de annoncer, de udgiver.

Filemail kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for, hvad der påstås i de annoncer, du udgiver.

Begynd At Tjene 20% Kommission Pr. Henvisning

Ingen Lofter Over, Hvor Meget Du Kan Tjene

Danish