Filemail Affiliate Programma

Verdien 20% Commissie Per Succesvolle Verwijzing Voor Maximaal 1 Jaar

multi-platform apps

Hoe Deelnemen Aan Het Filemail Affiliate Programma?

Registreren Als Partner

Aanmelden bij https://affiliate.filemail.com/. Het is gratis om mee te doen, je hoeft ons nooit te betalen.

Mensen Verwijzen

Gebruik onze brede selectie van middelen om Filemail te promoten. Er is geen limiet aan het aantal mensen dat u kunt doorverwijzen.

Verdien 20% Commissie

Krijg betaald voor elke succesvolle doorverwijzing. Met succesvol bedoelen we iemand die een betaalde klant wordt.

Transparant, Gemakkelijk Te Beheren Verwijzingsprogramma

Instellen En Uitvoeren Met TapAffiliate

Affiliate Dashboard
Speciaal Dashboard
Rapporten
Gedetailleerde Rapporten
Verscheidenheid Aan Activa

Voordelen Van Ons Affiliate Programma

Waarom U Zou Moeten Deelnemen Aan Het Affiliate Programma

90 Dagen Cookie Vanaf De Eerste Klik
Onbeperkte Verwijzingen
20% Commissie Voor Maximaal 1 Jaar
Gratis Deelname Aan Het Programma
Breed Scala Aan Activa Om U Te Helpen
Meerdere Manieren Om Te Verwijzen

Commissie Berekening

FAQ & TOS

We werken onze Affiliate Programma Overeenkomst regelmatig bij en zullen u per e-mail op de hoogte stellen wanneer we dat doen.

Q. Wat bedoelt u met succesvolle doorverwijzing?

A. Een succesvolle verwijzing is wanneer iemand die u naar ons verwijst een betalende klant wordt. Wanneer dat het geval is, heeft u recht op een commissie. Als ze zich aanmelden voor een proefperiode en weggaan voordat ze een betalende klant worden, krijgt u geen commissie.

Q. Hoe lang verdien ik commissie voor een succesvolle verwijzing?

A. U krijgt commissie van een succesvolle doorverwijzing tot 1 jaar, d.w.z. 12 kalendermaanden, als zij klant blijven.

Q. Welk verschil maken de jaar- en maandplannen voor de verdiende commissie?

A. Als een succesvolle doorverwijzing betaalt voor een jaarplan, dan verdien je 20% van het jaarplan dat ze namen. Als een succesvolle verwijzing betaalt voor een maandelijks plan, dan verdien je 20% van het maandelijkse plan, elke maand, tot 1 jaar, als ze klant blijven.

Q. Wat gebeurt er als iemand die ik doorverwijs Filemail voor het eerste jaar verlaat?

A. Als een succesvolle doorverwijzer voor het einde van het eerste jaar vertrekt, stopt de commissie voor die doorverwijzer op het moment dat hij vertrekt.

Q. Wat is het betalingsschema?

A. Je krijgt je commissie 30 dagen na een succesvolle doorverwijzing die op de volgende betaaldatum wordt vrijgegeven, mits je de betalingsdrempel haalt.
Q. Wat is de betalingsdrempel?

A. Om een uitbetaling te ontvangen, moet je een minimum van $10 aan commissie bereiken. Wanneer u $10 of meer bereiken uw betaling zal worden gepland voor release op de volgende betalingsdatum.
Q. Wat is een volgende betalingsdatum?

A. Met een volgende betalingsdatum wordt het eerste einde van de maand na de 30 dagen bedoeld.
Q. Kunt u mij een voorbeeld geven van hoe betalingsdrempel, betalingsschema en volgende betalingsdatum samenwerken?

A. Ja. U verwijst bijvoorbeeld iemand naar ons die een betalende klant wordt. 30 dagen na de succesvolle verwijzing wacht uw commissie om aan u te worden vrijgegeven. Aan het eind van de maand wordt de betaling aan u vrijgegeven.

Q. Wat bedoelt u met 90 dagen cookie vanaf de eerste klik?

A. Je verwijst iemand naar ons. Om als affiliate gecrediteerd te worden, mag er maximaal 90 dagen liggen tussen het moment dat de doorverwezen persoon ons voor het eerst bezoekt (eerste klik) en het moment dat hij/zij zich aanmeldt.

Q. Hoe ontvang ik mijn commissie?

A. Wanneer u zich aanmeldt, wordt u gevraagd naar uw PayPal-rekening. De commissie wordt naar uw PayPal-rekening gestuurd.

Q. Kan ik de merknaam van Filemail gebruiken als trefwoord of zoekterm om te targeten en te gebruiken in advertentienetwerken zoals Google Ads, Bing Ads, etc.?

A. Nee, dat kan niet. Bieden op onze merknaam is ten strengste verboden. Als je dit toch doet, wordt je account onmiddellijk geschorst of beëindigd. Bovendien verdien je geen commissie met dit soort doorverwijzingen.

Q. Kan ik de merknaam van Filemail gebruiken als onderdeel van een nieuwe domeinnaam?

A. Nee, dat kan niet. Dingen zoals Filemail.store, Filemail.shop, Filemail.co, zijn niet toegestaan. Als u onze merknaam gebruikt als onderdeel van een nieuwe domeinnaam, wordt u onmiddellijk en onherroepelijk verbannen.

Q. Kan ik meer dan één affiliate account registreren en dus meer dan één affiliate account hebben en gebruiken?

A. Nee, dat kan niet. Je mag slechts één affiliate account hebben. Als je er meer dan één registreert, worden alle accounts geblokkeerd.

V.Het affiliate dashboard vertelt me dat ik een succesvolle conversie heb gehad van een verwijzing. Waarom heb ik mijn commissie daarvoor niet ontvangen?

A. Er kunnen vele redenen zijn waarom er geen commissie is ontvangen voor wat door het dashboard wordt beschouwd als een succesvolle conversie. Een van die redenen is een account dat is aangemaakt, maar dat geen activiteit vertoont, geen logins na de eerste aanmelding, geen bestanden heeft verzonden, geen bestanden heeft ontvangen, dat wil zeggen dat er geen bewijs is dat het om een echte gebruiker gaat. Dergelijke spookklanten maken vaak deel uit van een bredere frauduleuze activiteit waarbij een creditcard wordt gebruikt zonder toestemming van de creditcardhouder. Als we geen activiteit ontdekken, controleren we een week later of er wel of geen activiteit is geweest. Meestal zal de uitgever of houder van de creditcard de transactie betwisten en zijn geld terugkrijgen. We wachten dus uiteraard tot we de legitimiteit van de rekening en de creditcard hebben vastgesteld voordat we een commissie betalen.

Q. Wat gebeurt er met de commissie die ik heb verdiend als mijn account wordt opgeheven wegens het schenden van de TOS?

A. Alle lopende en toekomstige opdrachten zijn nietig.

Alle beweringen in advertenties moeten echt, controleerbaar en niet bizar zijn. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor alle beweringen in de advertenties ligt bij de affiliate die de advertenties plaatst. We dringen er bij alle partners op aan om handelsmerken en copyright te respecteren in alle advertenties die u publiceert.

Filemail kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor wat er wordt beweerd in advertenties die u publiceert.

Begin 20% Commissie Per Verwijzing Te Verdienen

Geen Limiet Aan Hoeveel U Kunt Verdienen

Dutch