Filemail Dotterbolag Affiliate Program

Tjäna 20%-kommission per framgångsrik remiss i upp till 1 år

appar för flera plattformar

Hur man deltar i Filemail dotterbolag affiliate program

Registrera dig som affiliate

Anmäl dig på https://affiliate.filemail.com/. Det är gratis att gå med, du behöver aldrig betala oss.

Hänvisa människor

Använd vårt breda urval av tillgångar för att marknadsföra Filemail. Det finns inget tak för hur många personer du kan hänvisa.

Tjäna 20%-kommission

Du får betalt för varje lyckad hänvisning. Med framgångsrik menar vi att någon blir en betald kund.

Transparent, lätt att hantera remissförfarande

Konfigurera och köra med TapAffiliate

Kontrollpanel för affiliate
Särskild instrumentpanel
Rapporter
Detaljerade Rapporter
Olika Tillgångar

Fördelar med vårt dotterbolag affiliate program

Varför du bör gå med i ett dotterbolag affiliate program

90-dagars cookie från första klick
Obegränsat antal hänvisningar
20% Kommissionen i upp till 1 år
Det är Gratis Att gå Med I Programmet
Ett Brett Utbud Av Tillgångar För Att Hjälpa Dig
Flera sätt Att Hänvisa På

Kalkylator för provision

FAQ & TOS

Vi uppdaterar regelbundet vårt avtal om affiliateprogram och meddelar dig via e-post när vi gör det.

Q. Vad menar du med framgångsrik hänvisning?

A. En lyckad rekommendation är när någon som du hänvisar till oss blir en betalande kund. När de gör det är det då du har rätt till en provision. Om de registrerar sig för en provperiod och lämnar innan de blir betalande kunder får du ingen provision.

Q. Hur länge tjänar jag provision för en lyckad rekommendation?

A. Du får provision från en lyckad värvning i upp till ett år, dvs. 12 kalendermånader, om kunden stannar kvar som kund.

Q. Vad är skillnaden mellan års- och månadsplaner när det gäller provisionen?

A. Om en framgångsrik värvning betalar för en årsplan kommer du att tjäna 20% av den årsplan som de tog ut. Om en framgångsrik värvning betalar för en månadsplan kommer du att tjäna 20% av månadsplanen, varje månad, i upp till ett år, om de stannar kvar som kund.

Q. Vad händer om någon som jag hänvisar till slut lämnar Filemail före det första året?

A. Om en framgångsrik värvning lämnar företaget före utgången av det första året, upphör provisionen för den värvningen i samma ögonblick som de lämnar företaget.

Q. Vad är betalningsplanen?

A. Du får din provision 30 dagar efter en lyckad hänvisning som kommer att betalas ut på följande betalningsdatum, förutsatt att du uppnår betalningströskeln.
Q. Vad är tröskelvärdet för betalning?

A. För att få en utbetalning måste du uppnå minst $10 i provision. När du uppnår $10 eller mer kommer din utbetalning att planeras för utbetalning på följande betalningsdatum.
Q. Vad är ett följande betalningsdatum?

A. Med följande betalningsdatum avses det första slutet av månaden efter de 30 dagarna.
Q. Kan du ge mig ett exempel på hur betalningströskel, betalningsplan och följande betalningsdatum fungerar tillsammans?

A. Ja. Du hänvisar till exempel någon till oss som blir en betalande kund. 30 dagar efter den lyckade hänvisningen väntar din provision på att bli utdelad till dig. I slutet av månaden frigörs betalningen till dig.

Q. Vad menar du med 90-dagars cookie från första klick?

A. Du hänvisar någon till oss. För att du ska bli krediterad som affiliate måste det vara högst 90 dagar mellan det ögonblick då personen som hänvisar dig först kollar in oss (första klick) och det ögonblick då han eller hon registrerar sig.

Q. Hur får jag min provision?

A. När du registrerar dig kommer du att bli ombedd att ange ditt PayPal-konto. Kommissionen kommer att skickas till ditt PayPal-konto.

Q. Kan jag använda Filemails varumärke som nyckelord eller sökterm i annonsnätverk som Google Ads, Bing Ads, etc.?

A. Nej, det får du inte. Att bjuda på vårt varumärke är strängt förbjudet. Om du gör det kommer ditt konto att omedelbart stängas av eller avslutas. Dessutom kommer du inte att tjäna en provision från dessa typer av hänvisningar.

Q. Kan jag använda Filemails varumärke som en del av ett nytt domännamn?

A. Nej, det får du inte. Saker som Filemail.store, Filemail.shop, Filemail.co, är inte tillåtna. Om du använder vårt varumärke som en del av ett nytt domännamn kommer du att bli omedelbart och oåterkalleligt avstängd.

Q. Kan jag registrera mer än ett affiliate-konto och därmed ha och använda mer än ett affiliate-konto?

A. Nej, det kan du inte. Du får endast ha ett affiliate-konto. Om du registrerar fler än ett kommer alla konton att förbjudas.

Q.Affiliate dashboard visar mig att jag har fått en lyckad konvertering från en hänvisning. Varför har jag inte fått min provision för det?

A. Det kan finnas många anledningar till varför en provision inte har erhållits för vad som av instrumentpanelen anses vara en lyckad konvertering. Ett av dessa skäl är ett konto som har skapats, som inte visar någon aktivitet, inga inloggningar utöver den första registreringen, inte skickat några filer, inte tagit emot några filer, dvs. visar inget bevis på att vara en riktig användare. Sådana här fantomkunder är ofta en del av en större bedräglig verksamhet där ett kreditkort används utan kreditkortsinnehavarens samtycke. Om vi inte upptäcker någon aktivitet återkommer vi en vecka senare för att se om det har förekommit någon aktivitet eller inte. Vanligtvis kommer kreditkortsutgivaren eller -innehavaren att bestrida transaktionen och få pengarna tillbaka. Därför väntar vi naturligtvis med att betala ut provisionen tills vi har försäkrat oss om att kontot och kreditkortet är legitima.

Q. Vad händer med intjänad provision om mitt konto stängs på grund av brott mot användarvillkoren?

A. Alla pågående och framtida uppdrag är ogiltiga.

Alla påståenden i annonser måste vara verkliga, verifierbara och inte överdrivna. Ansvaret för eventuella påståenden i annonserna ligger hos det dotterbolag som publicerar annonserna. Vi ber alla dotterbolag att respektera varumärken och upphovsrätt i alla annonser som ni publicerar.

Filemail ansvarar inte på något sätt för vad som påstås i annonser som du publicerar.

Börja Tjäna 20% Provision Per Remiss

Inga Tak För Hur Mycket Du Kan Tjäna

Swedish