Filemail UDP Overførselsacceleration

Overførselshastigheder Hurtigere End TCP-Baserede Browsertjenester

TCP vs UDP
På internettet i dag er der to hovedprotokoller, der anvendes: TCP og UDP. TCP er internettets arbejdshest. UDP-overførselsacceleration er fuldblodet, der er skabt til hastighed.

En Grundbog Om TCP

Denne protokol har indbygget pålidelighedsmekanismer, hvilket betyder, at afsenderen automatisk genoverfører en TCP-pakke til modtageren, hvis den på en eller anden måde er gået tabt undervejs.
Når en modtager modtager en TCP-pakke, sendes en ACK-meddelelse (Acknowledge) tilbage for at bekræfte over for afsenderen, at pakken er blevet modtaget korrekt. Denne relativt enkle mekanisme gør TCP-protokollen meget pålidelig og let at bruge for udviklere.
At sende ACK-meddelelser til afsenderen kan i høj grad begrænse ydelsen (da afsenderen skal vente på ACK af pakke-1, før han sender pakke-2). For at afhjælpe nogle af de problemer, som TCP lider under, er der gennem årene blevet foretaget mange forbedringer af protokollen.
  • Skalerbar vinduesstørrelse gør det muligt for afsenderen at sende flere pakker og vente på flere ACK'er på samme tid. De data, der er sendt, men som endnu ikke er ACK-ed, kaldes ofte Data In Flight. Afsenderen har en grænse for, hvor mange data den kan have i luften, hvilket betyder, at afsenderen ikke sender data til modtageren hurtigere, end modtageren kan håndtere.

  • Begrænsning af båndbredden gør det muligt for en 10 Mbit-klient at kommunikere med en 1000 Mbit-server uden at blive overvældet af trafik fra serveren. I TCP er det baseret på den idé, at der kun må være et bestemt antal data undervejs på et givent tidspunkt.

  • Selektive ACK'er giver modtageren mulighed for at modtage ACK-pakker i vilkårlig rækkefølge. Hvis pakke-1 er gået tabt, forhindrer det ikke, at pakke-2 sendes og ACK'es, før pakke-1 sendes igen.
 • Firewalls, routere og switche er i høj grad optimeret til TCP-trafik, hvilket gør TCP til det naturlige valg til de fleste opgaver på internettet i dag. Webbrowsere, e-mail-klienter, Facebook, Instagram, Snapchat, aktietællere, Spotify, Slack og FTP-klienter er nogle af de applikationer, der typisk bruger TCP. Hvis du bruger en løsning til filoverførsel via en browser, så er det mere end sandsynligt, at den bruger TCP.

  Der er dog en ulempe. Når der sendes TCP-trafik over en stor geografisk afstand, falder ydelsen betydeligt. Da trafikken (og ACK'erne) skal gennem flere routere og netværksinfrastrukturer for at nå frem til modtageren, tager det længere tid.
  Den tid, det tager, kaldes latenstid. Hvis du surfer på et websted, der er hostet i samme land, er latenstiden nogle gange så lav som 10 millisekunder. Når du surfer på et websted, der er hostet på et andet kontinent, vil du straks se, at siderne tager længere tid at indlæse på grund af den øgede latenstid.
  Problemet med TCP's latenstid bliver meget tydeligt, når der overføres filer på tværs af kontinenter. Både afsender og modtager kan være på fantastiske 1000/1000 megabit-forbindelser, men får kun 10 megabit effektiv netværksbåndbredde ved overførsel af filer på grund af latens, der forhindrer dem i at kommunikere effektivt ved brug af TCP.

  Hvad Er UDP?

  UDP-overførselsacceleration
  UDP er søskende til TCP. Hovedforskellen er, at en UDP-pakke aldrig modtager en ACK-besked. Afsenderen har ingen anelse om, hvorvidt UDP-pakken nåede frem til modtageren, så det er ikke en pålidelig protokol. Men den er lynhurtig, da der ikke er nogen ACK-ing. UDP er fantastisk til videoopkald og onlinespil.

  I disse tilfælde er det ligegyldigt, om nogle få UDP-pakker bliver droppet. UDP-pakkerne sendes løbende, så du vil ikke bemærke det i videostrømmen. Det samme gælder for onlinespil, hvor du får en ny UDP-pakke med de seneste opdateringer inden for få millisekunder. Det er ikke noget problem at miste et par UDP-pakker i ny og næ. Det er vigtigere at overføre data hurtigt med den lavest mulige latenstid.

  UDP kan i første omgang virke som et forfærdeligt valg til filoverførsel. Den totale mangel på pålidelighed ville betyde korrupte filer over det hele på grund af tabte UDP-pakker. Manglen på båndbreddebegrænsning ville føre til, at klienterne ville blive oversvømmet af trafik og i det væsentlige gå offline. Hvis UDP skal være nyttigt til overførsel af filer, skal det være pålideligt på samme måde som TCP er det. For det første skal de tabte pakker sendes igen, og det skal være muligt at begrænse båndbredden. Der skal også tages hensyn til sikkerheden.

  Filemail UDP Protokol Til Acceleration Af Overførsler (UDP Overførselsacceleration Protokol)

  Filemail UDP Overførselsacceleration
  Filemail UDP Acceleration Protocol (UAP) er en specialfremstillet filoverførselsprotokol bygget oven på UDP, der giver lynhurtige overførselshastigheder selv i miljøer med høj latenstid. Den overgår nemt alle TCP-baserede protokoller som HTTP og FTP - især når der sendes filer over store geografiske afstande, hvor latenstiden er over 50 ms.

  Benchmarks For Overførselshastighed

  Benchmarks viser, at Filemail UDP-overførselsacceleration nogle gange er op til 200 gange hurtigere end FTP, HTTP og andre overførselsmetoder baseret på TCP.

  Benchmarks for UDP-overførselsacceleration


  Effektiv overførselsbåndbredde ved overførsel af filer fra Europa til Australien på tværs af 21 netværkshop. Begge ender er forbundet på en 1000/1000 Mbit-forbindelse.

  Filemail UAP er bygget op fra bunden med ét mål for øje: at overføre filer ekstremt hurtigt fra A til B på den mest sikre og pålidelige måde muligt. Nedenfor er nogle af de karakteristika, der kendetegner denne revolutionerende protokol.
  Uofficielle sammenligninger med UDP-baserede overførselsløsninger fra IBM Aspera og Signiant viser, at Filemail er hurtigere i stort set alle tilfælde. Nogle af ydelsesforskellene kan skyldes, at Filemail også anvender hardwareacceleration - specielt ved at bruge AES-NI-instruktionssættet. Desuden bruger protokollerne fra IBM Aspera og Signiant en separat TCP-kanal (SSH) til at foretage båndbreddebegrænsning, ACK'ing osv. Filemail UAP er ikke afhængig af den langsommere TCP-protokol - den bruger UDP til overførsel af data, ACK'ing, båndbreddebegrænsning og kryptering.

  Sikkerhed

  Al UDP-datatrafik er beskyttet af AES Galois/Counter Mode-kryptering (AES-GCM). Dette er den gyldne standard inden for kryptering i dag, og det sikrer, at de data, der overføres, ikke kan opsnappes af en tredjepart. Hver overførselssession har en separat nøgle, og nøglen udveksles mellem klienten og serveren ved hjælp af Rivest-Shamir-Adleman-kryptering (RSA).
  Sikkerhedsregel

  Hardwareaccelereret Kryptering

  Filemail UAP anvender AES-NI-instruktionssættet, der blev introduceret af AMD og Intel for nogle år siden. Dette instruktionssæt gør det muligt for Filemail UAP at anvende dedikerede hardwarekomponenter til kryptering og dekryptering af data. Dette gør en stor forskel, når det drejer sig om overførselshastigheder. AES-NI understøttes på styresystemer som Microsoft Windows, macOS, Linux, iOS og Android. Hardwareproducenter som Intel, AMD, ARM, VIA, VIA, Atmel, Samsung, Qualcomm, NXP og Broadcom understøtter det også.

  Krav Til Software Og Hardware

  Filemail UAP er skrevet i C++ på lavt niveau og kan køre på stort set alle enheder og styresystemer. Der findes i øjeblikket binære udgaver til Windows, macOS og Linux. Filemail Desktop er vores flagskibsoverførselsværktøj, der anvender UAP. Konsolprogrammer er også tilgængelige. Filemail UAP er blevet kraftigt optimeret og har et ekstremt lavt hukommelsesaftryk på kun få megabyte, samtidig med at båndbreddegennemstrømningen stadig maksimeres. Den bruger også typisk mindre end 5% CPU, når den sender filer med maksimal hastighed.

  Bi-Retningsbestemt Overførsel Acceleration

  Bi-direktionel UDP-overførselsacceleration
  Filemail UAP bruges både til at uploade og downloade filer med Filemail Desktop. Det betyder, at du OG dine kunder og forretningspartnere kan drage fordel af denne teknologi.

  Kom godt i gang med Filemail UDP-overførselsacceleration

  Filemail UDP-overførselsacceleration er integreret i vores Filemail Desktop-program og aktiveres automatisk, når du sender og downloader filer. Filemail Desktop er gratis at bruge og kræver ikke login. UDP Overførselsacceleration til folket.

  Ubegrænsede filoverførselshastigheder

  Begynd at sende filer hurtigere med UDP-overførselsacceleration

  Alle Vores Abonnementer Leveres Med En 7-Dages Prøveperiode

  Danish