Filemail UDP Siirron Nopeutus

TCP Pohjaisia Selainpalveluja Nopeammat Siirtonopeudet

TCP vs. UDP
Internetissä käytetään nykyään kahta pääprotokollaa: TCP ja UDP. TCP on Internetin työjuhta. UDP-siirtojen kiihdytys on täysverinen, joka on tehty nopeutta varten.

TCP:N Alkeet

Tähän protokollaan on sisäänrakennettu luotettavuusmekanismi, joka tarkoittaa, että lähettäjä lähettää TCP-paketin automaattisesti uudelleen vastaanottajalle, jos se on jotenkin kadonnut matkalla.
Kun vastaanottaja vastaanottaa TCP-paketin, takaisin lähetetään ACK-viesti (Acknowledge), joka vahvistaa lähettäjälle, että paketti on vastaanotettu oikein. Tämä suhteellisen yksinkertainen mekanismi tekee TCP-protokollasta erittäin luotettavan ja helppokäyttöisen kehittäjille.
ACK-viestien lähettäminen lähettäjälle voi rajoittaa suorituskykyä huomattavasti (koska lähettäjän on odotettava ACK-viestiä paketista 1 ennen paketin 2 lähettämistä). TCP:tä vaivaavien ongelmien lieventämiseksi protokollaan on vuosien mittaan tehty monia parannuksia.
  • Skaalautuva ikkunan koko mahdollistaa sen, että lähettäjä voi lähettää useita paketteja ja odottaa useita ACK-vastauksia samanaikaisesti. Lähetettyä dataa, jota ei ole vielä lähetetty ACK:lla, kutsutaan usein nimellä Data In Flight. Lähettäjällä on rajoitus sille, kuinka paljon dataa voi olla lennossa, mikä tarkoittaa, että lähettäjä ei lähetä dataa vastaanottajalle nopeammin kuin vastaanottaja pystyy käsittelemään.

  • Kaistanleveyden kuristaminen mahdollistaa sen, että 10 Mbit:n asiakas voi kommunikoida 1000 Mbit:n palvelimen kanssa ilman, että palvelin kuormittaa sitä liikenteellä. TCP:ssä se perustuu ajatukseen, että lennossa on aina vain tietty määrä dataa.

  • Valikoivat ACK:t antaa vastaanottajalle mahdollisuuden vastaanottaa ACK-paketteja missä tahansa järjestyksessä. Jos paketti 1 katoaa, se ei estä paketin 2 lähettämistä ja ACK-vastausta ennen paketin 1 uudelleenlähettämistä.
 • Palomuurit, reitittimet ja kytkimet on optimoitu voimakkaasti TCP-liikennettä varten, minkä vuoksi TCP on luonnollinen valinta useimpiin nykyisin internetissä suoritettaviin tehtäviin. Web-selaimet, sähköpostiohjelmat, Facebook, Instagram, Snapchat, pörssitikkerit, Spotify, Slack ja FTP-ohjelmat ovat joitakin sovelluksia, jotka tyypillisesti käyttävät TCP:tä. Jos käytät tiedostonsiirtoratkaisu selaimen kautta, se käyttää todennäköisesti TCP:tä.

  Yksi haittapuoli kuitenkin on. Kun TCP-liikennettä lähetetään suuren maantieteellisen etäisyyden yli, suorituskyky heikkenee merkittävästi. Koska liikenteen (ja ACK-viestien) on kuljettava useampien reitittimien ja verkkoinfrastruktuurin läpi päästäkseen vastaanottajalle, se vie enemmän aikaa.
  Siihen kuluvaa aikaa kutsutaan latenssiksi. Jos selaat samassa maassa sijaitsevaa verkkosivustoa, viive on joskus vain 10 millisekuntia. Kun selaat toisella mantereella sijaitsevaa verkkosivustoa, huomaat heti, että sivujen lataaminen kestää kauemmin lisääntyneen viiveen vuoksi.
  TCP:n viiveongelma tulee erittäin selvästi esiin, kun tiedostoja siirretään maanosien yli. Sekä lähettäjällä että vastaanottajalla saattaa olla uskomattomat 1000/1000 megabitin yhteydet, mutta he saavat vain 10 megabitin tehollisen verkon kaistanleveyden siirrettäessä tiedostoja, koska TCP:tä käytettäessä viive estää heitä kommunikoimasta tehokkaasti.

  Mikä On UDP?

  UDP-siirron nopeutus
  UDP on TCP:n sisarus. Tärkein ero on se, että UDP-pakettia ei koskaan lähetetä ACK-viestinä. Lähettäjä ei tiedä, onko UDP-paketti saapunut vastaanottajalle, joten se ei ole luotettava protokolla. Se on kuitenkin huiman nopea, koska ACK:ta ei lähetetä. UDP on loistava videopuheluissa ja verkkopeleissä.

  Näissä tapauksissa ei ole väliä, jos muutama UDP-paketti pudotetaan. UDP-paketteja lähetetään jatkuvasti, joten et huomaa sitä videovirrassa. Samoin verkkopeleissä saat uuden UDP-paketin uusimmilla päivityksillä muutaman millisekunnin kuluessa. Muutaman UDP-paketin häviäminen silloin tällöin ei ole ongelma. Tärkeämpää on siirtää tiedot nopeasti ja mahdollisimman pienellä viiveellä.

  UDP saattaa aluksi vaikuttaa kauhealta valinnalta tiedostonsiirtoon. Luotettavuuden täydellinen puute tarkoittaisi, että UDP-pakettien pudottamisen vuoksi tiedostot olisivat kaikkialla korruptoituneita. Kaistanleveyden kuristamisen puute johtaisi siihen, että asiakkaat tulvivat liikenteeseen ja käytännössä joutuisivat offline-tilaan. Jotta UDP:stä olisi hyötyä tiedostojen siirrossa, sen on oltava luotettava samalla tavalla kuin TCP on. Aluksi pudotetut paketit on lähetettävä uudelleen, ja kaistanleveyden rajoittamisen on oltava mahdollista. Myös tietoturvaan on puututtava.

  Filemail UDP Siirron Nopeuttamisprotokolla

  Filemail UDP Siirron Nopeutus
  Filemailin UDP-kiihdytysprotokolla (UAP) on räätälöity tiedostojen siirtoprotokolla, joka on rakennettu UDP: n päälle ja joka tarjoaa huikean nopeat siirtonopeudet jopa suurissa latenssiympäristöissä. Se päihittää helposti kaikki TCP-pohjaiset protokollat, kuten HTTP:n ja FTP:n - erityisesti silloin, kun tiedostoja lähetetään suurten maantieteellisten etäisyyksien yli, jolloin viive on yli 50 ms.

  Siirtonopeuden Vertailuarvot

  Vertailuanalyysit osoittavat, että Filemailin UDP-siirtokiihdytys on joskus jopa 200 kertaa nopeampi kuin FTP, HTTP ja muut TCP:hen perustuvat siirtomenetelmät.

  UDP-siirron kiihdytyksen vertailuarvot


  Tehokas siirtokaistanleveys, kun tiedostoja siirretään Euroopasta Australiaan 21 verkkohypyn kautta. Molemmat päät on yhdistetty 1000/1000 Mbitin yhteydellä.

  Filemail UAP on rakennettu alhaalta ylöspäin yhtä tavoitetta silmällä pitäen: siirtää tiedostoja erittäin nopeasti A:sta B:hen mahdollisimman turvallisella ja luotettavalla tavalla. Alla on lueteltu joitakin tämän vallankumouksellisen protokollan ominaisuuksia.
  Epäviralliset vertailut IBM Asperan ja Signiantin UDP-pohjaisiin siirtoratkaisuihin osoittavat, että Filemail on nopeampi lähes kaikissa tapauksissa. Osa suorituskykyeroista saattaa johtua siitä, että Filemail käyttää myös laitteistokiihdytystä - erityisesti AES-NI-käskysarjaa. IBM Asperan ja Signiantin protokollat käyttävät myös erillistä TCP-kanavaa (SSH) kaistanleveyden kuristamiseen, ACK:hon jne. Filemail UAP ei käytä hitaampaa TCP-protokollaa - se käyttää UDP:tä tiedonsiirtoon, ACK:hon, kaistanleveyden rajoittamiseen ja salaukseen.

  Turvallisuus

  Kaikki UDP-tiedonsiirto on suojattu AES Galois/Counter Mode (AES-GCM) -salauksella. Tämä on nykyisin salausstandardi, ja se varmistaa, että kolmas osapuoli ei voi siepata siirrettävää dataa. Jokaisella siirtoistunnolla on erillinen avain, joka vaihdetaan asiakkaan ja palvelimen välillä Rivest-Shamir-Adleman (RSA) -salauksella.
  Turvallisuussääntö

  Laitteiston Nopeutettu Salaus

  Filemail UAP käyttää AMD:n ja Intelin muutama vuosi sitten käyttöön ottamaa AES-NI-käskysarjaa. Tämän käskykokonaisuuden ansiosta Filemail UAP voi käyttää erityisiä laitteistokomponentteja tietojen salaamiseen ja purkamiseen. Tämä tekee valtavan eron siirtonopeuksissa. AES-NI:tä tuetaan käyttöjärjestelmissä, kuten Microsoft Windows, macOS, Linux, iOS ja Android. Myös laitteistovalmistajat, kuten Intel, AMD, ARM, VIA, Atmel, Samsung, Qualcomm, NXP ja Broadcom, tukevat sitä.

  Ohjelmisto Ja Laitteistovaatimukset

  Filemail UAP on kirjoitettu matalan tason C++-kielellä, ja sitä voidaan käyttää lähes kaikissa laitteissa ja käyttöjärjestelmissä. Binäärijulkaisut ovat tällä hetkellä saatavilla Windowsille, macOS:lle ja Linuxille. Filemail Desktop on lippulaivamme siirtotyökalu, joka hyödyntää UAP:tä. Saatavilla on myös konsolisovelluksia. Filemail UAP on optimoitu voimakkaasti, ja sen muistijalanjälki on erittäin pieni, vain muutama megatavu, ja se maksimoi silti kaistanleveyden läpimenon. Se käyttää myös tyypillisesti alle 5% prosessoria, kun se lähettää tiedostoja maksiminopeudella.

  Kaksisuuntainen Siirtokiihtyvyys

  Kaksisuuntainen UDP-siirron kiihdytys
  Filemail UAP:tä käytetään sekä tiedostojen lataamiseen että lataamiseen Filemail Desktopilla. Tämä tarkoittaa, että sinä JA asiakkaasi ja liikekumppanisi voitte hyödyntää tätä tekniikkaa.

  Filemailin UDP-siirtokiihdytyksen aloittaminen Filemailin UDP-siirtokiihdytyksen aloittaminen

  Filemail UDP-siirtonopeus on integroitu Filemail Desktop -sovellukseen ja se otetaan automaattisesti käyttöön tiedostoja lähetettäessä ja ladattaessa. Filemail Desktop on ilmainen käyttää eikä vaadi kirjautumista. UDP-siirtokiihdytys kansalle.

  Rajoittamaton tiedostojen siirtonopeus

  Aloita tiedostojen lähettäminen nopeammin UDP-siirtokiihdytyksellä

  Kaikissa Suunnitelmissamme On 7 Päivän Kokeilujakso

  Finnish