Slik sender du store filer med Telegram

Ace24. januar 2024
hvordan du sender store filer med telegram

Telegram er en av de mest populære meldingsappene i verden. Den er enkel, rask, sikker og gratis. Telegram har i det siste blitt stadig mer populært som et alternativ til de mer etablerte chatteapplikasjonene, fordi den legger vekt på personvern og sikkerhet. Akkurat som med andre meldingsapper kan du bruke appen til å dele filer, og vi skal se nærmere på hvordan du kan sende store filer med Telegram.

Noe av det beste med Telegram er at det er svært sikkert. Meldingene krypteres ved hjelp av en hemmelig kode som er så godt som umulig å knekke. I tillegg er Telegram en av få meldingsapper som tilbyr ende-til-ende-kryptering. Det betyr at meldingene dine er helt sikre fra avsender til mottaker.

En annen stor fordel med Telegram er hastigheten. Telegram er raskere enn SMS, og det er også mye billigere. Telegram bruker en teknologi som kalles "datakomprimering", noe som gjør det svært raskt.

Telegram er også veldig enkelt å bruke. Brukergrensesnittet er strømlinjeformet og lett å forstå. Til slutt er Telegram gratis å bruke. Det er ingen abonnementsavgifter eller skjulte kostnader. Hvis du er på utkikk etter en rask, sikker og enkel meldingsapp, er Telegram et godt valg. Den er tilgjengelig for alle større plattformer, inkludert iOS, Android, Windows og Mac.

Overfør opptil 5 GB gratis
Ingen påmelding nødvendig
Overfør filer nå
Sikkerhet i Telegram

Sikkerhetsfunksjoner i Telegram

Telegram har en rekke sikkerhetsfunksjoner som gjør det til et godt valg for meldingsutveksling. Disse funksjonene inkluderer

  • Kryptering fra ende til annen: Telegram-meldinger er kryptert fra ende til annen. Det betyr at bare avsender og mottaker kan lese meldingene. Ikke engang Telegram kan lese meldingene.
  • Hemmelige samtaler: Telegram tilbyr en funksjon som kalles "Secret Chats", som er krypterte chatter som selvdestrueres etter en viss tid.
  • Skybasert: Telegram-meldinger lagres i skyen. Det betyr at du kan få tilgang til meldingene dine fra hvilken som helst enhet.
  • Åpen kildekode: Telegram har åpen kildekode. Det betyr at hvem som helst kan kontrollere koden for å forsikre seg om at det ikke finnes sikkerhetshull.
  • Totrinnsbekreftelse: Telegram tilbyr totrinnsverifisering for et ekstra sikkerhetslag.
  • Datakomprimering: Telegram bruker datakomprimering for å gjøre meldingene raskere.

Som du ser, har Telegram en rekke funksjoner som gjør det til et godt valg for meldingsutveksling. Det er raskt, sikkert og enkelt å bruke. Hvis du er på utkikk etter et alternativ til tradisjonelle SMS-meldinger, er Telegram et godt valg.

Telegram for å dele filer

Hvordan dele filer i Telegram

Telegram tilbyr en rekke måter å dele filer med kontaktene dine på. Du kan dele filer gjennom:

  • Telegram-grupper: Du kan dele filer med opptil 200 personer i en Telegram-gruppe.
  • Hemmelige chatter: Du kan dele filer med én person i en hemmelig chat. Filene selvdestrueres etter en viss tid, noe som gjør dem perfekte for deling av sensitive filer.
  • Skyen: Du kan dele filer med hvem som helst i kontaktlisten din. Filene lagres i skyen og er tilgjengelige fra alle enheter. Det kan være en fin måte å dele store filer med mange personer på.
  • Direkte meldinger: Du kan også dele filer med personer i kontaktlisten din via direktemeldinger, noe som er relativt enkelt.

Fildeling er noe av det beste med Telegram. Det er enkelt å gjøre, og det gir stor fleksibilitet. Du kan dele filer med grupper av personer eller med én person i en hemmelig chat. Du kan også lagre filer i nettskyen, slik at de er tilgjengelige fra alle enheter.

Hvis du er på utkikk etter en meldingsapp som tilbyr fildeling, er Telegram et godt valg. Den er enkel å bruke og svært fleksibel.

Begrensning av filstørrelsen i telegram

Begrensninger for filstørrelser i Telegram

Telegram har en grense på 2 GB per fil. Dette er en ganske høy grense, og gjør det mulig å sende komprimerte bilder, dokumenter og lignende. Men hvis du har behov for å sende en fil som er større enn 2 GB, finnes det en løsning.

Så hvordan kan du dele filer som er større enn det Telegram kan håndtere? La oss ta en titt på noen av de mest populære metodene.

Fildelere for å redusere filstørrelsen

1. Dele opp filer i flere deler

Hvis du har en fil som er større enn 2 GB, kan du dele den opp i flere deler og sende den via Telegram. Dette er relativt enkelt å gjøre, og det er en populær løsning for større filer.

Så hvordan kan du dele opp filene dine i flere deler? Det finnes flere ulike måter å gjøre det på. Du kan bruke en fildeler som HJSplit eller 7-Zip. Eller du kan bruke et filkomprimeringsverktøy som WinRAR eller WinZip til å komprimere filene i mindre deler.

Når du har delt opp filene i flere deler, kan du sende dem via Telegram. Denne metoden kan kreve litt arbeid, men det er en god måte å sende store filer gjennom appen på.

Komprimere filer for å redusere filstørrelsen

2. Komprimering av filer

En annen populær løsning på Telegrams filstørrelsesbegrensning er å komprimere filene dine. Dette kan gjøres med et filkomprimeringsverktøy som WinRAR eller WinZip.

Du kan enkelt komprimere filene dine for å gjøre dem mindre. Bare åpne filen i WinRAR eller WinZip og velg "Legg til i arkiv". Velg deretter et komprimeringsnivå og klikk på "OK".

Filene dine er nå komprimert og klare til å sendes via Telegram. Bare pass på at den totale størrelsen på alle filene ikke overstiger 2 GB, så er du klar.

Filemail-app for fildeling

3. Bruk skybaserte fildelingsløsninger, for eksempel Filemail

Hvis du trenger å dele en fil som er større enn 2 GB, kan du alltids bruke en skybasert fildelingstjeneste, som er en populær løsning.

Last opp filen til tjenesten, og del deretter lenken med kontaktene dine. De kan laste ned filen direkte fra tjenesten.

Det finnes mange ulike skybaserte fildelingstjenester, så du bør kunne finne en som dekker dine behov. Filemail er en av de mest populære tjenestene for deling av store filer, og den er svært enkel å bruke.

Filemail er en gratistjeneste som lar deg sende store filer uten problemer. Den er enkel å bruke og har mange funksjoner. Filemail tilbyr fire ulike abonnementer, slik at du kan velge det som passer dine behov. Med gratisabonnementet kan du sende filer på opptil 5 GB, noe som er mer enn nok for de fleste.

Du kan enkelt og trygt dele store filer via e-post eller en sikker lenke. Filemail kommer med en rekke funksjoner, blant annet:

1. Sikker filoverføring

Datasikkerhet er noe mange er opptatt av. Når du deler sensitive filer, vil du være sikker på at de er beskyttet. Filemail bruker SSL/TLS-kryptering for å beskytte dataene dine under overføring. Det betyr at dataene dine er beskyttet mot avlytting.

2. Spor de delte filene dine

Med Filemail kan du enkelt spore delte filer. Dette er en flott funksjon hvis du trenger å holde oversikt over statusen til en fil, eller hvis du vil kontrollere at filen er mottatt.

3. Raske overføringer

Filemail bruker en skreddersydd UDP-akselerasjonsprotokoll for overføring. Denne sørger for at filene dine overføres raskt, selv om de er store.

4. Kompatibel med personvern

Filemail lar deg velge hvilken region filene dine skal lagres i. Med denne funksjonen kan du enkelt overholde nasjonale regler og bedriftens retningslinjer.

5. Integrering på nettstedet

Filemail kan enkelt integreres på nettstedet ditt med bare én enkelt linje HTML-kode. Med denne funksjonen kan du motta store filer fra kundene dine direkte på nettstedet ditt.

6. Tilpasning og merkevarebygging

Hvis du vil, kan du tilpasse Filemail slik at den passer til merkevaren din. Dette er en fin måte å sørge for at fildelingsløsningen passer inn i bedriftens image.

Alt i alt er Filemail et godt valg for de som har behov for å dele store filer. Den er enkel å bruke og har mange funksjoner. Sikkerhets- og samsvarsfunksjonene er også i toppklasse, noe mange vil sette pris på. Prøv Filemail i dag og se hvordan det kan hjelpe deg med å dele filer raskt og enkelt.

Domshammer

Konklusjon

Telegram er en flott meldingsapp med stor fleksibilitet. Du kan dele filer med grupper av personer eller med én person i en privat chat. Telegram tilbyr også en rekke ulike måter å dele filer på, inkludert fildeling via nettskyen, komprimering av filer og oppdeling av filer i flere deler.

Hvis du trenger å dele en fil som er mindre enn 2 GB, kan du bruke en av metodene nevnt ovenfor. Men hvis du har behov for å sende store filer, er skybaserte fildelingstjenester det beste alternativet. Filemail har en rekke funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden, så prøv den.

Overfør filer av alle størrelser
Tilgjengelige Professional-, Business- og Enterprise-abonnementer
Ta en titt på våre betalte abonnementer

Sjekk ut flere artikler om hvordan du sender store filer