Skladování – Skladovací prostory pro členy úklidového týmu
Poznámka: Před smazáním se nezobrazí žádná výzva k potvrzení.
1. Přejděte do levého dolního rohu okna a klikněte na své iniciály nebo jméno.

2. Vyberte možnost „Nastavení účtu“.

3. Klikněte na položku „Team Storage“.

4. Vyhledejte požadovaného uživatele.

5. Klikněte na ikonu čištění (štětec) ve sloupci Akce.

6. Vyberte zprávy obsahující soubory, které chcete smazat.

7. Klikněte na „Vyčistit vybrané“.
Vraťte se na stránku s návodem k obsluze
