Smazat účet
1. Přejděte do levého dolního rohu okna a klikněte na své iniciály nebo jméno.

2. Vyberte možnost „Nastavení účtu“.

3. Klikněte na „Profil“.

4. Přejděte na konec stránky a klikněte na možnost „Trvale smazat můj účet“.

5. Potvrďte kliknutím na „Trvale smazat účet“.
Vraťte se na stránku s návodem k obsluze
