Tým – Úložiště
1. Přejděte do levého dolního rohu okna a klikněte na své iniciály nebo jméno.

2. Vyberte možnost „Nastavení účtu“.

3. Klikněte na položku „Team Storage“.

4. Zobrazení:
- Celkové využití úložiště
- Limity úložného prostoru na uživatele
- Individuální využití

5. Mezi možnosti patří:
- Přidat další úložný prostor
- Vyčistit úložiště pro konkrétní uživatele
Vrátit se na stránku s návodem k obsluze
