Úložiště – využití účtem a členy týmu
1. Přejděte do levého dolního rohu okna a klikněte na své iniciály nebo jméno.

2. Vyberte možnost „Nastavení účtu“.

3. Klikněte na položku „Team Storage“.

4. Na stránce se zobrazí:
- Celková využitá kapacita úložiště
- Využití jednotlivých členů týmu
- Využití v poměru k přiděleným limitům
Zpět na stránku s návodem k obsluze
