Διαγραφή λογαριασμού
1. Μεταβείτε στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου και κάντε κλικ στα αρχικά ή στο όνομά σας.

2. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις λογαριασμού».

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Προφίλ».

4. Μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή «Μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μου».

5. Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στην επιλογή «Μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού σας».
Επιστροφή στη σελίδα του εγχειριδίου λειτουργίας
