Αποθήκευση – Χρήση από τον λογαριασμό και τα μέλη της ομάδας
1. Μεταβείτε στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου και κάντε κλικ στα αρχικά ή στο όνομά σας.

2. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις λογαριασμού».

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση ομάδας».

4. Η σελίδα εμφανίζει:
- Συνολικός χώρος αποθήκευσης που χρησιμοποιείται
- Χρήση ανά μέλος της ομάδας
- Χρήση σε σχέση με τα καθορισμένα όρια
Επιστροφή στη σελίδα του εγχειριδίου λειτουργίας
