Ομάδα – Αποθήκευση
1. Μεταβείτε στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου και κάντε κλικ στα αρχικά ή στο όνομά σας.

2. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις λογαριασμού».

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση ομάδας».

4. Προβολή:
- Συνολική χρήση χώρου αποθήκευσης
- Όρια αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη
- Ατομική χρήση

5. Οι επιλογές περιλαμβάνουν:
- Προσθήκη επιπλέον χώρου αποθήκευσης
- Εκκαθάριση χώρου αποθήκευσης για συγκεκριμένους χρήστες
Επιστροφή στη σελίδα του εγχειριδίου λειτουργίας
