Αποθήκευση – Μέλη της ομάδας καθαρισμού Αποθήκευση
Σημείωση: Δεν εμφανίζεται μήνυμα επιβεβαίωσης πριν από τη διαγραφή.
1. Μεταβείτε στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου και κάντε κλικ στα αρχικά ή στο όνομά σας.

2. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις λογαριασμού».

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση ομάδας».

4. Εντοπίστε τον επιθυμητό χρήστη.

5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο καθαρισμού (πινέλο) κάτω από τη στήλη «Ενέργειες».

6. Επιλέξτε τα μηνύματα που περιέχουν τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή «Καθαρισμός επιλεγμένων».
Επιστροφή στη σελίδα του εγχειριδίου λειτουργίας
