Τροποποίηση ειδοποιήσεων
1. Μεταβείτε στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου και κάντε κλικ στα αρχικά ή στο όνομά σας.

2. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις λογαριασμού».

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Ειδοποιήσεις».

4. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε:
- Ειδοποιήσεις κατά τη λήψη αρχείων
- Ειδοποιήσεις κατά την αποστολή αρχείων
- Ειδοποιήσεις για αρχεία που δεν έχουν ληφθεί
- Μηνύματα υπενθύμισης προς τους παραλήπτες
Επιστροφή στη σελίδα του εγχειριδίου λειτουργίας
