Dzēst kontu
1. Dodieties uz loga kreisajā apakšējā stūrī un noklikšķiniet uz saviem iniciāļiem vai vārda.

2. Izvēlieties „Konta iestatījumi”.

3. Noklikšķiniet uz „Profils”.

4. Pārvietojieties uz lapas apakšu un noklikšķiniet uz „Pastāvīgi dzēst manu kontu”.

5. Apstipriniet, noklikšķinot uz „Pastāvīgi dzēst savu kontu“.
Atgriezieties pie darbību rokasgrāmatas lapas
