Noliktava – „Cleanup“ komandas locekļu noliktava
Piezīme: Pirms dzēšanas netiek parādīts apstiprinājuma lūgums.
1. Dodieties uz loga kreisajā apakšējā stūrī un noklikšķiniet uz saviem iniciāļiem vai vārda.

2. Izvēlieties „Konta iestatījumi”.

3. Noklikšķiniet uz „Komandas krātuve”.

4. Atrodiet vajadzīgo lietotāju.

5. Noklikšķiniet uz tīrīšanas ikonas (otīte) zem slejas „Darbības”.

6. Izvēlieties ziņojumus, kuros ir faili, kurus vēlaties dzēst.

7. Noklikšķiniet uz „Tīrīt atlasīto”.
Atgriezieties pie ekspluatācijas rokasgrāmatas lapas
