Pārvietošanas dzēšana vai faila dzēšana no pārvietošanas
1. Noklikšķiniet uz „Nosūtīti” kreisajā sānjoslā.

2. Izvēlieties vēlamo pārskaitījuma sesiju.

Lai dzēstu visu pārskaitījumu:
1. Noklikšķiniet uz pogas „Papildu opcijas“ (trīs punktiņi).

2. Izvēlieties „Noņemt”.

Lai izdzēstu konkrētu failu:
1. Novietojiet peles kursoru uz faila failu sarakstā.

2. Noklikšķiniet uz atkritumu tvertnes ikonas, lai izdzēstu failu.
Atgriezieties pie darbību rokasgrāmatas lapas
